Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Birazdan ilgilenmeye çalışacağımSizin nezaman müsait olursanız hocam 1 2 gün olabilir:-D
Birazdan ilgilenmeye çalışacağımSizin nezaman müsait olursanız hocam 1 2 gün olabilir:-D
55UD9590 Samsung VA panel MB230 anakart FRR 1800hz HDR+DV+WCG - Edge led slimAdem hocam vestel için bu sıralamayı 55inç için de yapabilirmisiniz? Şimdiden emeğinize sağlık
Hanım için sıkıntı olur ancak, futbolsever olarak VA panel tercih etmeniz tavsiyem olur, İlla ki LG markası olsun diyorsanız 50UK6470 bakmanız gerekir o VA panel, LG nin %99 üretimi IPS paneldir ve IPS panellerin özellikle futbol müsabakalarında bariz belli olan vertical banding sorunu vardır.İzleme açısı benim düz 3.5 mt
Hanımın yan koltuk
L yani
Merhabalar bir süredir tv alma aşamasındayım. 10 yıldır 50 inch Panasonic plazmayı bırakamadım, izleme mesafem uzaklaştı ve artık büyük ekran istediğim için bir de bu hdr gelişmeleri olduğu için televizyonu yenileyeyim diyorum.
Samsung 75Q70R
Sony 75xf9005 (bulmak biraz zor gibi)
Sony 75xg9505
Samsung 82ru8000
Samsung 82q60r
Bu modeller arasında kararsız kaldım. Genelde gece daha loş ortamlarda film izleyeceğimden dolayı Va panellere yöneldim. Ru8000 diğerlerine göre alt segment kalsa da hem boyutu büyük hem de fiyatı uygun. İncelemelerde de hdr performansı düşük ama kontrastının çok iyi olduğu söylenmiş.
Hangisini önerirsiniz? Bir de Samsung un Dolby Atmos ve Dolby vision eksikliği var o da kafamı kurcalamıyor değil.
Adem hocam emeğinize sağlık çok teşekkür ederim. Siz sözde değil gerçekten harikasınız:-)55UD9590 Samsung VA panel MB230 anakart FRR 1800hz HDR+DV+WCG - Edge led slim
55UD9360 Samsung VA panel MB130 anakart FRR 1800hz HDR+DV+WCG - Edge led Slim
55UD9200 Samsung VA panel MB130 anakart FRR 1000hz HDR+DV - Edge led Slim
55UD9650 Samsung VA panel MB130 anakart FRR 2200hz HDR+DV+WCG+HB - Edge led Slim
55UD8460 LG IPS panel MB130 anakart FRR 1000hz HDR+DV - Direct Led
55UD8350 Samsung VA panel MB130 anakart FRR 1000hz HDR+DV - Direct led
55UD8200 LG IPS panel MB130 anakart FRR 1000hz HDR+DV - Direct led (Karma Panel üretim, Samsung VA da var)
Harika olana harikayız diyelimAdem hocam emeğinize sağlık çok teşekkür ederim. Siz sözde değil gerçekten harikasınız:-)
TV nin arka kapak etiketini paylaşabilirmisiniz rica etsem.Adem Helvacı adem hocam daha önce samsung 55ks8500 tv kullanıyordum bizim yaramaz paneli kırdı.servis panel değişimi içim 3800 TL isteyince değişimden sonra randuman alıp alamayacağım konusunda tereddüt yaşadığım için yeni tv araştırmasına başladım.Bu Tv ye yakın özelliklerde özellikle maç ve netflixten film dizi izlemek için tavsiyeniz ne olur.Bilgilerinizden yararlanmak isterim.Teşekkürler.
Merhabalar, memnuniyetiniz, memnuniyetimizdir diye bir de slogan atayım )Adem Helvacı Hocam merhabalar
sayenizde gecen sene mukemmel bir televizyon almistim ve bayilarak kullaniyoruz (75NU8000)
ancak internetten ne kadar da arastirsam da bulamadigim birsey var. galiba bu samsung televizyonlar bazi amfi'ler ile uyumlu degiller.
internetten anladigim kadari ile bu samsung tv'lere bir soundbar takiyorlar ama bende zaten mevcut bir 5+1 iyi hoparlor sistemi var, acaba nasil bir amfi ile bunlari baglasam en iyiye yakin sonucu alabilirim?