Hocam Kolay gelsin, Telefunken 43u550e hakkında bir bilginiz, yorumunuz var mı? panel, anakart vs.. saygılar
Merhabalar, memnuniyetiniz, memnuniyetimizdir diye bir de slogan atayım)
Ses sisteminizde optik giriş var mı acaba?
TV nin arka kapak etiketini paylaşabilirmisiniz rica etsem.
Merak ettim bir kontrol edeceğim, 3800 yüksek geldi bana zaar.
Diğer anlamda zaten Samsung teknolojisine alışık birisi olarak aslında para durumu müsait olsa 55LS03 bakmanızı önerirdim ama çok uçuk olur diye klasik RU7 serilerine bakalım derim ben.
her şey tamam ancak ayak durumu ilginç, ona bakmak gerekecek özel olarak.Merhabalar, foruma yeni üye oldum. Beklentilerime ve bütçeme değinip önerilerinizi rica edeceğim.
Öncelikle Apple TV üzerinden izliyorum herşeyi, TV, IPTV, Netflix,NAS’a bağlı harddisk’ten filmler vs.. ayrıca optic giriş ile 5.1 ses sistemime de bağlayacağım TV’yi. Dolayısıyla smart özellikleri, ses kalitesi vb pek ilgilenmiyorum.
Filmlerden kaliteli, siyahları düzgün görüntü almak, 4K, HDR gibi nitelikli görüntülerde sorun yaşamamak, maçları izlerken gölgelerle boğuşmamak asıl amacım.
Bütçem 5000 TL ama değer hissedersem 8000 TL’ye kadar zorlarım. Şu ana kadar QLED görüntü yönünden, Philips ambilight ve fiyat yönünden ilgimi çekti. Teknik açıdan okuduklarıma göre VA panel ve 100 hz işimi görür gibi geliyor. Bir de komik gelebilir ama ayaklarının ortada ve genişliğinin 80cm’i geçmemesi gerekiyor. (Hanım kriteri)
Deneyimlerinize göre önerileriniz olur ise şimdiden çok teşekkür ederim.
İyi bir 5+1 im var demiştiniz ya o açıdan sormuştum o ses sisteminde optik giriş var mı diyehoparlorleri TV'ye baglamak icin bir amfi alacagim ama ne alacagimi bilemedim. bircok amfi markasi samsung'a uyumlu degil anladigim kadari ile... o yuzden yardim istedim hocam
FHD olması şart demezseniz eğer, 32HD7100 sizin işinizi görecek ekonomik bir tv olur.Adem Helvacı hocam 32.inc TV bakıyorum mutfak için ozellik olarak smart olan ve ip TV yükleyebileceğim (ssiptv) TV marka ve model önerisi istiyorum sizden
Paneller karma o nedenle olabilir. 55 için Samung ve LG - 58 için Chot ve Panda karma paneller var. Yalnız 55 de WCG yok görünüyor siz yazınca tekrar kontrol ettim, Yani panel LG de olsa yok, Samsung da olsa yok.Adem Helvacı hocam 58ud8200 modeli PC ye bağladığım da Windows 10 Monitörde Wide Color Gamut desteğinin olduğunu söylüyor yanlız. 55ud8200e yok yazmışsın ya o yüzden eklemek istedim. Panel farkından dolayı aynı model içinde farkli özellikler olabiliyor demek ki.
LG panel IPSAdem Helvacı
Hocam Kolay gelsin, Telefunken 43u550e hakkında bir bilginiz, yorumunuz var mı? panel, anakart vs.. saygılar
hoparlorleri TV'ye baglamak icin bir amfi alacagim ama ne alacagimi bilemedim. bircok amfi markasi samsung'a uyumlu degil anladigim kadari ile... o yuzden yardim istedim hocam