systemcar
Aktif Üye
- 28 Ağu 2019
- 84
- 44
Ben samsung 65ru7400 kullanıyorum, izleme şeklim tv nin karşısı fakat bazen yemek masasında iken de tv yi açıyoruz yan açıdan, öyle rahatsız edici bir durum yok inanın. Tabii iyice tecrübe edip öyle almak lazım.Merhaba. İyi forumlar.
Eldeki 65UH850V'yi, bir şekilde sadece maç izlenen salondan çıkartmayı başarabiliyoruz. Böylece salona yine sadece maç izlenen bir TV almak durumundayız.
IPS panellerde Vertical Banding olmayanı bulmak zor mudur?
En başta, 46C6000 gibi bir 65 inç panel almalıydık. Hata ettik. Her neyse, şimdi düzeltme şansımız var.
Sizlerden ricam, 65 inç ve üzeri bir TV tavsiyesi ve tabii, 65UH850V'yi alırken aynı zamanda uygun fiyat olsun demiştik. Ne yazık ki yine ucuz olsun istiyoruz. O dönem bir miktar daha fazla verseydik şimdi bunları konuşmuyor olurduk. Ama yine bir miktar daha fazla verecek durumumuz yok. Yani özetle, bütçemiz yüksek değil.
"IPS panellerde Vertical Banding olmayanı bulmak zor mudur?" dedim çünkü açı olarak geniş açı talep edeceğiz. Sadece karşıdan yerine, yan açılardan da izlenecek alınacak TV.
Bilmiyorum ama örneğin VA panelse 46C6000, bizim tercihimiz en az 65 inç bir VA panel olmalı. 46C6000 yan açılardan da çok başarılı.
Marka önemli değil bizim için. Tüm markalar kabuldür.
Önceden bu başlıkta boyut olarak ufak bir TV sizlerden tavsiye rica etmiştim ancak, o konu uzun bir süre rafa kalktı. Umarım sizlerden TV tavsiyesi alma hakkımı doldurmamışımdır.
Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.