teşekkür ederim Adem Bey, vakit ayırıp üşenmeden videolu bir cevap verdiğiniz için.
O zaman yatağı ileri çekeriz :P Ben bir şeyi hareket ettiririm, engel olamazsınız
Lg fiyat olarak bütçe üzeri.43 lerde benim beğendiğim tv ler Lg un7400 ve Philips pus7505.Parasından bağımsız olarak 7400 al derim açıkçası ama o zaman da 4.000'i geçiyorsun.
Uygun bütce için Vestel'in u9400,9402,9500 serilerine bakın.
Bunlar sizi kesmiyorsa 43 pus 7505 görüntüsünü beğendiğim ikinci ips tv dir.Ben de ips tv almak istiyordum araya başka şeyler girince erteledim.Listemdeki ilk tv pus7505 ikincisi fiyatından dolayı un7400.
50 pus7505 va paneldir.Lg fiyat olarak bütçe üzeri.
43pus7505 yerine 50pus7505 4000 civarı fiyatlarda ama panel bilgisi göremedim ips panel midir acaba?
En son tercih olarak vestel serileri var aklımda ama sanırsam onların da 9500 serisi için sıkıntılı diye hatırlıyorum yanlışım varsa düzeltin.
Tavsiye veremiyorum ama şöyle bir video buldumMerhaba 2 model arasında kaldım 3-4 gündür karar ve çıkamadım tavsiyenizi ve önerinizi bekliyorum
TCL 50P8M Ultra HD (4K) TV
Philips 50PUS7805 Ultra HD (4K) TV
fiyat farkı 500 tl philps daha fazla
Sony 50 hz IPS panel,Samsung 100 hz va panel yani tamamen birbirinden ayrı yapılar.55XH8077 hakkında ne düşünüyorsunuz. Samsung 55q60r mi alırdınız yoksa sony 55XH8077 mi? Fiyat olarak aynı sayılır ayrıca sony android. Yenileme hızları da aynı 100.
Açık-aralık diye yazılınca ilk aklıma gelen "panelin içeride sallanması" oluyor,işin aslı ben o mesajı ,verilen cevaba "kara mizah" olarak yazdımHocam büyük ıhtimal sallanmiyordur. Sallansa Samsung da kabul eder. Fotolardan anlaşılan sadece açıklık var ama bayağı bir açık. Ileride sorun olur mu ? Toz girerse ledler bozulur mu diye endişeler var.
Sevgili özgür ,bari sen yapma mubarek ,iyi ki bir kemik kırdım yani ,şimdi beni suçlayacaklar iyimiYok üstüne ben de eklendim, adama pazarlamacı dediler sen olsan yazar mısın
Mediamarktta tarama hızı 100 yazıyor yanlış yazmışlar o zamanSony 50 hz IPS panel,Samsung 100 hz va panel yani tamamen birbirinden ayrı yapılar.
Sony'yi salonun yan koltuklarından da rahat seyredersiniz, kontrast ips paneller için tipik 1000:1 olduğu için sıkı filmcileri üzebilir.Gece karanlık ortamda film seyretmeye pek uygun olmayabilir.(va panellere göre)
Samsung Q60R'ı direkt karşıdan izleyebilirsiniz, film severler için daha uygun.Panel tazeleme 100 hz,kontrast çok daha yüksek 6000:1.
Senle ne alakası var emmim sen baştacısın, hem ben kim Can abi kim biz küssek ne olacak cürmümüz kadar yer yakarız?, kendi çapımda izlediğim, incelediğim kadar fikrimi paylaşıyorum sadece neyse ki kadir kıymet bilen arkadaşlar da var sağolsunlar. ?Açık-aralık diye yazılınca ilk aklıma gelen "panelin içeride sallanması" oluyor,işin aslı ben o mesajı ,verilen cevaba "kara mizah" olarak yazdım
Sevgili özgür ,bari sen yapma mubarek ,iyi ki bir kemik kırdım yani ,şimdi beni suçlayacaklar iyimi
Bana yapılanları burada yazsam ,bir daha asla forumlara girmezdinSenle ne alakası var emmim sen baştacısın, hem ben kim Can abi kim biz küssek ne olacak cürmümüz kadar yer yakarız?, kendi çapımda izlediğim, incelediğim kadar fikrimi paylaşıyorum sadece neyse ki kadir kıymet bilen arkadaşlar da var sağolsunlar. ?
Bakma sen ben de eski forumcu sayılırım az kavga etmedik malum forumda, burada aile ortamı bulduk bozulsun istemiyorumBana yapılanları burada yazsam ,bir daha asla forumlara girmezdin
Bu yüzden ilk başlarda bizim hanım da açıp okuyordu forumda bana verilen cevapları ,şimdi okumuyor artık
EK:
Bana yapılanlar derken bu forumdan bahsetmiyorum