ALwuhusH Çevrimdışı

ALwuhusH

Aktif Üye
12 Ağu 2020
268
Selamlar foruma yeni üye oldum. Yarın a101e gelen hi level 43HL670 televizyonu mutfağımıza almayı düşünüyorduk ama bugün diğer haftanın kataloğunda yine hi level 55uhl1000 modelini gördüm dolayısıyla bu tvyi salona alıp salonda kullandığımız yıllanmış 43 inç philips tvyi mutfağa koyma kararı aldık. 55UHL1000 galiba yeni çıkmış pek bilgiye ulaşamadım. Birde tv konusunda çok bilgisizim forumda arama yaptığımda 230s anakart ve samsung va panel olduğu yazıyor bu anakart ve panel nasıldır? Pek bir beklentimiz yok büyük olması dikkatimi çekti. Çoğunlukla normal hd uydu yayınları ve youtube kullanılırız. Değerli yorumlarınızı bekliyorum bu tv 2900tl eder mi? Şimdiden teşekkürler.
55 i ben goremedim

K Çevrimdışı

kaanozdemir

Yeni Üye
16 Eyl 2020
7
22
A101-24-Eylul-2020-Aktuel-Urunler-Katalogu-Up.webp

buyrun 24 eylül kataloğu.

M Çevrimdışı

merpol

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Mb130 anakartlı Va panel Smr 1800 ve slim olmayan Vestel ürünü tv'ler hangileri, konuya hakim arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

S Çevrimdışı

snl99 

Aktif Üye
19 Şub 2020
150
40
55uhl1000 olan tvler 1 haftadır marketlerde var . 21 eylülü beklemenize gerek yok .tv hakkında bilgim yok.

S Çevrimdışı

sasuta

Aktif Üye
20 May 2018
138
43
Az önce LG satış yetkilisi birinin dh de yazdığı mesajda oled yanıklarının garantiye girdiğini, panel yoksa birebir değişim yapıldığını hatta premium shoplardan alındığı taktirde bir üst model ile değiştirildiğini okudum. Ben yanıkların garantiye girdiğini bilmiyordum açıkçası ve en korktuğum konu da buydu oled ile ilgili. Şimdi olede 1 adım daha yaklaşmış bulunuyorum.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,384
Az önce LG satış yetkilisi birinin dh de yazdığı mesajda oled yanıklarının garantiye girdiğini, panel yoksa birebir değişim yapıldığını hatta premium shoplardan alındığı taktirde bir üst model ile değiştirildiğini okudum. Ben yanıkların garantiye girdiğini bilmiyordum açıkçası ve en korktuğum konu da buydu oled ile ilgili. Şimdi olede 1 adım daha yaklaşmış bulunuyorum.

Bu teknik olarak doğru değildir!

Ancak şöyle bir şey var ki benim aldırdığım bir çok insan var OLED olarak,şimdi LGE/TR özellikle
son iki sene dir "müşteri memnuniyeti" kapsamın da bazı yanık ekranları bir şekilde telafi ediyor!
Yutdışın da yine ülke bazlı olarak LGE yine bunu yapıyor,ancak bu durum sadece LGE ye özeldir dalgaya
düşmeyin bir başka MARKA Oled ile!

Not;bahsettiğim durum OLED ler içndir,yoksa LGE/TR nin ne derece "şahane" hizmet verdiğini sanırım herkes biliyordur!

Ancak yanıkları ikiye ayırmak gerekiyor,benim bahsettiğim veya bahse konu olan durum genel panel yanmasıdır!
örneğin LOGO yanıklarının durumu değişiyor! bu iş biraz sakat,tam bir güvence yok,ancak panel sorunları olan veya
bir şekilde ekran da yanık tipli renk solması v.s olursa bunları hemen değiştiriyor

LGE nin bu konuda ki panel içindeki white-wash tipi bir çalışması henüz çok iyi değildir! zaten bu sorunlar en çok
LGE de çıkıyor ama en az da Panasonic de çıkıyor;halbuki şu anda her ikisi de LGD den panel kullanıyorlar
ama yakında Panasonic TCL ye gidiyor Sony ile birlikte!

A Çevrimdışı

ademsuveren

Yeni Üye
1 Eyl 2020
13
49
Arkadaşlar dün aldığım regal tv kuruldu . Regal 55R7550UA 55".uydu kullanmıyorum kanal geçişini bilemiyorum. TiVibu kutusundan izliyorum . Görüntü kalitesi beni fiyat performans ürünü olarak fazlasıyla tatmin etti. Blue tooth ile kulaklık bağlantısı sıkıntısız. wifi ile ekran yansıtma telefon ok. bilgisayarda ses var görüntü yok. uğraşmadım sanırım çözülecek bir durumdur driver vs ile. web tarayıcı beklediğimden iyi hızlı sorun yok, ama mutlaka herkese tavsiyem bir kablosuz klavye mouse seti edinmeleri, anlaşılan çok lazım olacak. Web den farklı sitelerde film izleme sorunsuz hızlı. uygulamalarda youtube netflix yüklenmesi video açılmaları hızlı 3 sn civarı. tivibu uygulasında kanal geçişleri çoooook çok uzun, kullanılmaz. Tv görüntüsü nasıl iyimi renkler vs diye sorulacak sorulara cevap ; kanaldan kanala değişiyor. Kanalın yayın kalitesine göre kalite artıyor. netflikte 4k film izledim muhteşem görüntü, ama gidip sd bi kanal izledinizmi tabi değil. TV nin görüntüyü düzeltecek hali yok. webdeb izlenen filmlerde sınırlı kalitede olduğu için onlarda iyi ama bi orjinal netflix vs gibi değil. Yani bence panel ve özellikleri gayet iyi kaliteli kaynaktan gelen yayın ağız tadıyla izlenir. Diğer hd tv kanallarındanda memnunum. Ses muhteşem değil ama kötüde değil iyi . Tv fiziksel yapı kalitesi kötü. Yerini aldığı Lg ile yan yana durduğunda anlıyorsunuz. Biri şahin biri porche o kadar yani. Kumanda dandik yeteri kadar işlevi kumanda etmiyor her ayarda menüye girip çıkmak lazım kısa yol tuşları yok. Mesela görüntü parlaklık değiştireceksiniz netflix film izlerken filmden çıkıp meniye girip yapıp geri dönüp devam ediyorsunuz. Kumandada ses görüntü vb temel özellik ayarı tuşları olabilirdi. Ama ne kadar para o kadar fonksiyon artık. 2 hdmı var bana yetiyor. 1 usb var klavye için lazım olacak. Yani benim şu an tüm ihtiyaçlarıma cevap veriyor. izleme açısı sorunum yok zira taktığım aparat açı verilebilir 4 yöne. yanlardan izlerken görüntü farkı evet oluyor, çevirince sıkıntım yok. Tek tüh dediğim nokta daha büyüğünü alsaydım keşke. 58 hatta 65. ama bu kişisel alışkanlık tercih. Ben bir süredir projeksiyondan tv film izliyordum o görüntüden tv boyutuna düşmek biraz garip geldi.

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Arkadaşlar dün aldığım regal tv kuruldu . Regal 55R7550UA 55".uydu kullanmıyorum kanal geçişini bilemiyorum. TiVibu kutusundan izliyorum . Görüntü kalitesi beni fiyat performans ürünü olarak fazlasıyla tatmin etti. Blue tooth ile kulaklık bağlantısı sıkıntısız. wifi ile ekran yansıtma telefon ok. bilgisayarda ses var görüntü yok. uğraşmadım sanırım çözülecek bir durumdur driver vs ile. web tarayıcı beklediğimden iyi hızlı sorun yok, ama mutlaka herkese tavsiyem bir kablosuz klavye mouse seti edinmeleri, anlaşılan çok lazım olacak. Web den farklı sitelerde film izleme sorunsuz hızlı. uygulamalarda youtube netflix yüklenmesi video açılmaları hızlı 3 sn civarı. tivibu uygulasında kanal geçişleri çoooook çok uzun, kullanılmaz. Tv görüntüsü nasıl iyimi renkler vs diye sorulacak sorulara cevap ; kanaldan kanala değişiyor. Kanalın yayın kalitesine göre kalite artıyor. netflikte 4k film izledim muhteşem görüntü, ama gidip sd bi kanal izledinizmi tabi değil. TV nin görüntüyü düzeltecek hali yok. webdeb izlenen filmlerde sınırlı kalitede olduğu için onlarda iyi ama bi orjinal netflix vs gibi değil. Yani bence panel ve özellikleri gayet iyi kaliteli kaynaktan gelen yayın ağız tadıyla izlenir. Diğer hd tv kanallarındanda memnunum. Ses muhteşem değil ama kötüde değil iyi . Tv fiziksel yapı kalitesi kötü. Yerini aldığı Lg ile yan yana durduğunda anlıyorsunuz. Biri şahin biri porche o kadar yani. Kumanda dandik yeteri kadar işlevi kumanda etmiyor her ayarda menüye girip çıkmak lazım kısa yol tuşları yok. Mesela görüntü parlaklık değiştireceksiniz netflix film izlerken filmden çıkıp meniye girip yapıp geri dönüp devam ediyorsunuz. Kumandada ses görüntü vb temel özellik ayarı tuşları olabilirdi. Ama ne kadar para o kadar fonksiyon artık. 2 hdmı var bana yetiyor. 1 usb var klavye için lazım olacak. Yani benim şu an tüm ihtiyaçlarıma cevap veriyor. izleme açısı sorunum yok zira taktığım aparat açı verilebilir 4 yöne. yanlardan izlerken görüntü farkı evet oluyor, çevirince sıkıntım yok. Tek tüh dediğim nokta daha büyüğünü alsaydım keşke. 58 hatta 65. ama bu kişisel alışkanlık tercih. Ben bir süredir projeksiyondan tv film izliyordum o görüntüden tv boyutuna düşmek biraz garip geldi.
Ben herkese derim gücünüzün yettiği en büyük paneli alın diye ? Hayırlı olsun ?

I Çevrimdışı

ialtintoprak

Yeni Üye
18 Eyl 2020
1
35
Merhaba,

Uzun zamandır 65xf9005 tv takip ediyordum fiyatı 10.500 TL ve 12.000 TL arası dalgalanıyordu, artık karar verip bir tv almam gerekiyor bir iki hafta içerisinde.

Hem maddi hem psikolojik olarak üst sınır 11.000 TL.

Ps4 oynanacak, film izlenecek ve iptv'den maç izlenecek. Normal tv yayını çok önemli değil. Ekstra özellikleri de önemli değil. Güzel görüntü versin yeter.

Bu tv dışında önerebileceğiniz şunu al bunu al diyebileceğiniz bir tv var mıdır? Yoksa al geç dermisiniz?

U Çevrimdışı

underzero

Yeni Üye
12 Nis 2018
10
34
SONY KDL50WF665 bu tv nasıldır arkadaşlar önerir misiniz? 4k arayışım yok, renkler canlı olsun, dayanıklılığı iyi olsun yeterli benim icin. Ya da bu fiyatlarda buna alternatif biseyler onerir misiniz? Daha canlı olması ve köşelerden daha rahat izlenmesi sebebiyle İps panel tercihimdir.

O Çevrimdışı

Orkan

Yeni Üye
16 Tem 2020
11
47
Merhaba,

Uzun zamandır 65xf9005 tv takip ediyordum fiyatı 10.500 TL ve 12.000 TL arası dalgalanıyordu, artık karar verip bir tv almam gerekiyor bir iki hafta içerisinde.

Hem maddi hem psikolojik olarak üst sınır 11.000 TL.

Ps4 oynanacak, film izlenecek ve iptv'den maç izlenecek. Normal tv yayını çok önemli değil. Ekstra özellikleri de önemli değil. Güzel görüntü versin yeter.

Bu tv dışında önerebileceğiniz şunu al bunu al diyebileceğiniz bir tv var mıdır? Yoksa al geç dermisiniz?

Geçen salı Media Markt gece kuşu indiriminde 65xf9005 10999, 65xh9077 11999 a düşmüştü. Bir daha ne zaman gece kuşu indirimi olur bilemiyorum ama 1000 TL farkla yeni serisini almak daha mantıklı geliyor bana.

ser06 Çevrimdışı

ser06

Yeni Üye
11 Eyl 2020
17
30
Vestel 65U9500 4299 tl bandına düşmüş. Visa kartını kaydedenler +50 tl indirim var değerlendirilebilir. Ayni TV bu aksam 21-24 saatleri arasinda Hepsiburada'da da saatlik indirime girecek, takip edenlere düşünenlere duyurulur.

Geri
Üst Alt