Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Sevgili arkadaşlar ayın 20'sine kadar bir televizyon almam gerekiyor iki cihaz da kampanyada, tavsiyeniz veya önerilerinizi bekliyorum 2000 lira civarında.

Şimdi arasında kaldığım iki cihaz var,

ps4 pro için televizyon bakıyorum ve aklımda iki televizyon var; Philips 32PFS6805/62 32" 80 Ekran Uydu Alıcılı HDR Full HD LED Smart TV Ve Techwood 43U902

Techwood alınabilir mi ? kutusunda hdr ve dolbyvision yazıyor bu özellikler kullanılabilir mi yardımcı olabilirseniz minnettar olurum,

Offline oyunlar oynayıp netflix izlemek için almak istiyorum bu televizyonu
Philips alırdım ben

E Çevrimdışı

eymensen

Yeni Üye
15 Eyl 2020
3
30
albanez albanez Adem Helvacı Adem Helvacı

Merhaba arkadaşlar salonumuz için yeni bir televizyon düşünüyoruz; ortalama izleme mesefesi 4 metre ince uzun bir salon VA panel uygun olacaktır.
Bütçemiz 3500 tl fakat 4000 e kadar esneyebilirim. Model tavsiyelerinize de ihtiyacım var nedenleri ile birlikte yazarsanız sevinirim.
Aşağıdaki modeli gördüm beğendim fakat işten anlamadığım için eksik noktaları vs ile aydınlatabilecek birisi olursa çok sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum.

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
albanez albanez Adem Helvacı Adem Helvacı

Merhaba arkadaşlar salonumuz için yeni bir televizyon düşünüyoruz; ortalama izleme mesefesi 4 metre ince uzun bir salon VA panel uygun olacaktır.
Bütçemiz 3500 tl fakat 4000 e kadar esneyebilirim. Model tavsiyelerinize de ihtiyacım var nedenleri ile birlikte yazarsanız sevinirim.
Aşağıdaki modeli gördüm beğendim fakat işten anlamadığım için eksik noktaları vs ile aydınlatabilecek birisi olursa çok sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum.
Açıkçası bütçenize uygun, garantisi daha uzun olan bir modeli alıp geçin bence linkini verdiğiniz model iş görür

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,384
valla ben şu kadar param var,fazlasını veremem diyen adamları cidden tebrik ediyorum:clap2

ulan vermeyin bu illet mallara fazla para,inanın ki "haram" diyeceksiniz bir süre sonra!

parası olan adam da vermesin,ama parası mok gibi olan adam verebilir artık:haha

Allah dan bu forum da TF/DH/FT gibi yerler deki iki ayaklı satıcı çakal mal satışı yapan adamlar yok!

lan vermeyin diyorum aleni daha ne kadar açık yazayım,paran çok sa git kumar filan oyna,at yarışı filan
oyna orada kaybet,daha rahat olursun inan ki

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,384
Beyler Vestel den şu "U9400" incelemesi varmı bizim forumda?? genel de iyi bveya en iyisi bu deniyor
ben sanırım bunu bilmiyorum,gördümmü ama anladığım kadarıyla bu seri de herkes "iyi" olduğu konusunda
mutabık??

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Beyler Vestel den şu "U9400" incelemesi varmı bizim forumda?? genel de iyi bveya en iyisi bu deniyor
ben sanırım bunu bilmiyorum,gördümmü ama anladığım kadarıyla bu seri de herkes "iyi" olduğu konusunda
mutabık??

C Çevrimdışı

Cenk_33

Yeni Üye
5 Eyl 2020
32
51
Ben dahil buraya gelen arkadaşların yüzde 99 u genellikle hep aynı şeyleri sorup duruyoruz...
(Şu kadar paraya ne alabilirim? Şu bütçeye göre en iyi TV hangisidir? Şu seçenekler arasında kaldım hangi TV yi almalıyım? Vs vs.)

Şayet zaten böyle bir başlık varsa (Forumda yeniyim ve çözmeye çalışıyorum) çok özür dilerim ama;

BÜTÇEYE GÖRE TV TAVSİYELERİ gibi bir konu açılarak ve elden geldiğince ilk sayfayı güncelleyerek ( Adem Helvacı Adem Helvacı F fikoloji ) gibi bu işin ehli üstadlar tarafından (TV lerin üretim yılı, panel bilgisi, ana Kart çeşidi ve diğer hususlar) yer alsa.....

TV tavsiyesi arayanlar o başlıktan bütçelerine hangi TV ler uygunsa, orada yer alan TV ile ilgili bilgilerden hangisi kafasına yatarsa o modele yoğunlaşarak ilerlese daha iyi olmaz mı acaba?

Saygılarımla ?

S Çevrimdışı

saffetu

Yeni Üye
18 Haz 2020
1
30
Merhaba ben 50 inç bir televizyon alıcam ekran görüntüsü ve televizyon netflix,youtube,google platformlarda hızlı olmasını istiyorum piyasada araştırma yaptım fakat kafamda bir şey oturmadı bana yardımcı olabilir misiniz ?

A Çevrimdışı

ademsuveren

Yeni Üye
1 Eyl 2020
13
49
Kaç gündür televizyon arıyorum. artık modellerin içinde kayboldum. Ortalama 55 inç televizyon arıyorum. 100hz gibi bir beklentim yok çünkü bütcem 3500. Belirgin farklara göre 200 300 ekleme yapabilirim. Aklımda Vestel u9500 var. Bundan daha iyi bi televizyon varsa tavsiyelerinizi bekliyorum

Düzeltme: televizyona uzaklığım 3 metre netflix veya internetten dizi izlemek amacım. Youtube netflixte donma kapanma sorunu olmasını kimse istemez doğal olarak.
Regal 55R7550UA 55" aldım yarın kurulum yapılacak 3100 e aldım istersen kullanınca yorum yaparım

A Çevrimdışı

alaslan

Yeni Üye
16 Eyl 2020
2
49
İyi günler , 4500 lira civarında bir bütçem var. Samsung 50TU8000 , yada LG 50UN81006LB arasında kaldım.Araştırdığım kadar eski Lg tv'lerde netten film izlerken bellek sorunu hatası varmış.Samsung ise netten film izlerken sorunsuz çalışıyormuş.Akıllı kumada olarak Lg daha iyiymiş.Bunlardan biri yada başka öneriniz varsa sevinirim.3-4 metreden karşı sayılabilecek bir açıdan ,özellikle internet ve film için almak istiyorum.Yardımlarınız için teşekkür ederim. Adem Helvacı Adem Helvacı

Son düzenleme:
albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,384
"Beklentiler büyük"! olmasın bir zahmet:hmm

ama para sorunu yoksa büyük olmasın da sorun yok,ama onlar içinde artık bir çuval para da versen on değecek
bir LCD yok! kısaca para bolsa OLED lere takılın!

K Çevrimdışı

kaanozdemir

Yeni Üye
16 Eyl 2020
7
22
Selamlar foruma yeni üye oldum. Yarın a101e gelen hi level 43HL670 televizyonu mutfağımıza almayı düşünüyorduk ama bugün diğer haftanın kataloğunda yine hi level 55uhl1000 modelini gördüm dolayısıyla bu tvyi salona alıp salonda kullandığımız yıllanmış 43 inç philips tvyi mutfağa koyma kararı aldık. 55UHL1000 galiba yeni çıkmış pek bilgiye ulaşamadım. Birde tv konusunda çok bilgisizim forumda arama yaptığımda 230s anakart ve samsung va panel olduğu yazıyor bu anakart ve panel nasıldır? Pek bir beklentimiz yok büyük olması dikkatimi çekti. Çoğunlukla normal hd uydu yayınları ve youtube kullanılırız. Değerli yorumlarınızı bekliyorum bu tv 2900tl eder mi? Şimdiden teşekkürler.

Geri
Üst Alt