A Çevrimdışı

anilutku 

Yeni Üye
27 Ağu 2020
9
31
Arkadaşlar merhaba,
43" ya da 50"kaliteli ve sorunsuz TV arıyorum... Öneride bulunmak isteyen değerli üyelerin fikirlerine açığım, çünkü kafam allak bullak oldu. Mart-Nisan ayında kullanılmak için lazım, fakat dolar her gün yürüyor, fiyatları tutmakta zor gibi şimdiden alıp kenara atmayı planlıyorum..
Bütçem 3000-3500 TL, bazı sitelerde satılan Xiaomi TV'lerde ilgimi çekiyor ama kararsızım.
Yardım ve bilgilerinizi rica ediyorum.

S Çevrimdışı

sasuta

Aktif Üye
20 May 2018
138
43
Arkadaşlar merhaba,
43" ya da 50"kaliteli ve sorunsuz TV arıyorum... Öneride bulunmak isteyen değerli üyelerin fikirlerine açığım, çünkü kafam allak bullak oldu. Mart-Nisan ayında kullanılmak için lazım, fakat dolar her gün yürüyor, fiyatları tutmakta zor gibi şimdiden alıp kenara atmayı planlıyorum..
Bütçem 3000-3500 TL, bazı sitelerde satılan Xiaomi TV'lerde ilgimi çekiyor ama kararsızım.
Yardım ve bilgilerinizi rica ediyorum.

Eğer doların artmasından korkuyorsanız ki haklısınız. Şimdiden TV alıp kenarda atıl bekletmektensa dolar alıp koyun kenara daha mantıklı olacaktır zamanı gelince de hem daha yeni model tv alırsınız.

M Çevrimdışı

mustophile

Yeni Üye
14 Eyl 2020
3
24
Merhabalar, Ps5 için de kullanabileceğim ve yanı sıra film izleyeceğim bir 4k tv arıyorum. Uzun süreli araştırmalarım sonuca aşağıdaki arkadaşlar arasında kaldım. Sizce kullanım alanları göz önünde bulundurularsa hangisine yürümeliyim?

içime en çok sinen toshiba modeli açıkçası. Sizden de her türlü tavsiyeye açığım.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,390
Benim bazı adaylarım

Vestel U9400 (buna iyi referans veriyor bazı alanlar,gidin çıplak gözle izleyin bence)
Sony den XG serisi 49" 8396 pek bulunmuyor veya anormal pahalı yaw
Grundig GCU 9800(artık sıfırları kalmadı galiba!)
Grundig GDU 50" 8900 F/P!! Smart ları yaramaz bunların!
Samsung dan "ucuz yollu" bulunursa N8x serisi(2018 model) veya hala kaldımı bilmiyorum bunuda
ben Samy den başka kuş tanımam diyenler varsa o zaman yeni model T8/8.5 lere takılsınlar
LGE de NANOCEll li TV ler iyi ama fiyatıda çok iyi ve bence hiçmi hiç değmez o rakamlar!

param çok kısıtlı veya bu eskimiş teknolojiye ben para vermem diyenler için de malum marketler de
bir sürü Vestel/Arçelik/Sunny munny filan çakma markalı mallar var bunlara bakacaksınız artık:kiskis

Philips den içime ama aman sinen bir panel yok açıkçası! kararı size kalıyor

Yeni çıkacak Xiaomi şimdilik kapalı kutu!
TCL ise ana üreticileri içinde en babası ama...... işte bundan sonrası biraz sakat,çıksın daha sonra
fikrimizi beyan ederiz!

esas ana üretici bir de HiSense var ama henüz buralara çıkmaya niyeti yok!
Vizio zaten USA için!

TCL/HiSense/Vizio aslında tam bizlik paneller yaw:ok
ancak ne Avrupa ne de biz v.s heriflerin ilgisini hiç çekmiyorlar!

tam F/P panel bunlar hatta bana göre çoğu serileri de sadece "performans" serileri,çünkü ciddi ucuzlar
Sony ve Samy nin neredeyse yarı parasına hemen hemen aynı performanslar da TV üretiyorlar!

böyle mallar ne hikmetse bizim gibi uyuz pazarlarda yok anasını satayım,aynı şekilde Avrupada da yok
sadece bir tek HiSense UK var hepsi o
yaw bu Çin liler artık OLED dahil çok çok iyi mallar üretiyorlar ama yok bizde

C Çevrimdışı

Croesus

Yeni Üye
14 Eyl 2020
16
35
Sevgili arkadaşlar merhabalar, her foruma yazdım ve cevapsız kaldım bu forumda da şansımı denemek istiyorum.

Bir ps4 pro cihaza sahibim, cihaz 4k ve hdr desteğine sahip ve çoğu oyun da hdr ve 4k destekliyor(Yani satın almam durumunda kullanacağım bu özellikleri).

İlla 4k olsun HDR olsun takıntım yok alabileceğim en güzel televizyonu alma gayesindeyim, ps4 pro fullhd olsa bile performans moduna geçiyor daha 4k'dan daha yüksek performans veriyor.

Ben bundan önce viewsonic 32" monitör aldım, full hd olmasına rağmen hoparlörlerinin çok az ses vermesi çeşitli girişlerinin olmaması sebebi ile iade ettim ve ihtiyacım olan şeyin televizyon olduğuna karar verdim. Tercih sebebi değil fakat composite ve component girişler de olsa işime gelir.

Bütçem 2000 - 2200 TL

Bu civarlarda güzel bir tv tavsiyesine açığım bu fırsatları değerlendirmek isterim,

şimdi aklıma takılan iki televizyon var ve fiyatları neredeyse aynı:

İlk televizyon Philips 32PFS6805/62 32" 80 Ekran Uydu Alıcılı Full HD LED Smart TV

Bu cihaz 2020 model akıllı 32” Full HD ve ek olarak bir artı olarak HDR 10 ve HLG desteği mevcut.

Bir diğer cihaz ise Philips 43PFS5503/62 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD LED TV

2018 model 43” akıllı değil HDR yok Full HD ve uydu alıcısı da mevcut.

HDR sizce olması gereken bir özellik midir, büyüklük mü hdr mı sizce daha önemlidir ?

Teşekkürler.

G Çevrimdışı

grafikermc

Yeni Üye
13 Eyl 2020
7
39
Benim bazı adaylarım

Vestel U9400 (buna iyi referans veriyor bazı alanlar,gidin çıplak gözle izleyin bence)
Sony den XG serisi 49" 8396 pek bulunmuyor veya anormal pahalı yaw
Grundig GCU 9800(artık sıfırları kalmadı galiba!)
Grundig GDU 50" 8900 F/P!! Smart ları yaramaz bunların!
Samsung dan "ucuz yollu" bulunursa N8x serisi(2018 model) veya hala kaldımı bilmiyorum bunuda
ben Samy den başka kuş tanımam diyenler varsa o zaman yeni model T8/8.5 lere takılsınlar
LGE de NANOCEll li TV ler iyi ama fiyatıda çok iyi ve bence hiçmi hiç değmez o rakamlar!

param çok kısıtlı veya bu eskimiş teknolojiye ben para vermem diyenler için de malum marketler de
bir sürü Vestel/Arçelik/Sunny munny filan çakma markalı mallar var bunlara bakacaksınız artık:kiskis

Philips den içime ama aman sinen bir panel yok açıkçası! kararı size kalıyor

Yeni çıkacak Xiaomi şimdilik kapalı kutu!
TCL ise ana üreticileri içinde en babası ama...... işte bundan sonrası biraz sakat,çıksın daha sonra
fikrimizi beyan ederiz!

esas ana üretici bir de HiSense var ama henüz buralara çıkmaya niyeti yok!
Vizio zaten USA için!

TCL/HiSense/Vizio aslında tam bizlik paneller yaw:ok
ancak ne Avrupa ne de biz v.s heriflerin ilgisini hiç çekmiyorlar!

tam F/P panel bunlar hatta bana göre çoğu serileri de sadece "performans" serileri,çünkü ciddi ucuzlar
Sony ve Samy nin neredeyse yarı parasına hemen hemen aynı performanslar da TV üretiyorlar!

böyle mallar ne hikmetse bizim gibi uyuz pazarlarda yok anasını satayım,aynı şekilde Avrupada da yok
sadece bir tek HiSense UK var hepsi o
yaw bu Çin liler artık OLED dahil çok çok iyi mallar üretiyorlar ama yok bizde

Açıkçası hangi televizyonu önerdiğinizi pek anlamadım :)

L Çevrimdışı

lowess 

Yeni Üye
15 Ocak 2020
17
46
arkadaşlar benim kafamı karıştırarak fazla yormayın lütfen 43 inç ips panel çıkma olasığı yüksek vestel yada türevi bi televizyon önerin sadece dizi ve haber izlicem ips panel olsunki çoğunlukla açı problemim olacak şimdiden teşekkürler ???

ser06 Çevrimdışı

ser06

Yeni Üye
11 Eyl 2020
17
30
arkadaşlar benim kafamı karıştırarak fazla yormayın lütfen 43 inç ips panel çıkma olasığı yüksek vestel yada türevi bi televizyon önerin sadece dizi ve haber izlicem ips panel olsunki çoğunlukla açı problemim olacak şimdiden teşekkürler ???
LG IPS panele sahip, butceniz dusukse hiç dusunmeyin, vestel garantili. Maximum kartınız varsa 100 tl maxipuan var, 9*200tl ye gelir.
Techwood 43U902 43" 109 CM 4K Ultra HD Smart LED TV 2.299,00 TL yerine 1.899,00 TL

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,390
Açıkçası hangi televizyonu önerdiğinizi pek anlamadım :)

hocam spesifik olarak illa şunu al diyeceğim zaten bir panel yoktur,ben sadece alternatifler olarak bunları dile getirdim
"nokta atışı" bir panel soruyorsan bana;bu eskiden di ama şimdi böyle nokta atışı bir şey yok,kişiler gözlerine ve de
ceplerine göre hareket edecek bundan sonra

ama bana nokta atışına yakın veya artık bunlar eskidi LCD lerden bir cacık olmaz diyorsan ki bence doğru dersin
o zaman OLED lere takılacaksın,bunlarında bazı malum riskleri var ama en azından çok çok daha iyiler!
ve de en azından bunlar "YENİ" diğerleri ise uzatmaları oynayan LCD paneller,bunlara fazla para verilmez artık hem de
kesinlikle:hayir

Ben büyük ekran sevmiyorum bazı sebeblerden 48/50 bana fazlasıyla yeter
8396 kafamda bir süredir hep vardı,hatta ilk sırada bu var,ama hem ciddi pahalı hem de bulunmuyor gibi(2019 model)
2020 model de olabilir ama o daha da pahalı bana yaramaz bunlar pahalı olunca

Grundig ise kötünün iyisi cinsinden NANOCell li olduğu için 55 olanı listeme girdi ama bu da kalmadı
2.el veya teşhir v.s düşürürsem ne ala yoksa eldeki Grundig le devam
Sony/Samsung bana TV olarak uysa bile fiyatları uymuyor!

Benim LCD lerden artık bu saat den sonra herhangi bir beklentim kalmadı açıkçası,ama OLED ler OK dir:ok

L Çevrimdışı

lowess 

Yeni Üye
15 Ocak 2020
17
46
LG IPS panele sahip, butceniz dusukse hiç dusunmeyin, vestel garantili. Maximum kartınız varsa 100 tl maxipuan var, 9*200tl ye gelir.
Techwood 43U902 43" 109 CM 4K Ultra HD Smart LED TV 2.299,00 TL yerine 1.899,00 TL
teşekkür ediyorum ve bunu alıyorum maximum kart ile yoksa televizyon işi kafa bırakmıcak ?????

Geri
Üst Alt