G
grafikermc
Yeni Üye
- 13 Eyl 2020
- 7
- 39
Tv tavsiyesi istemiştim ama gören olmadı sanırım ?
Tv tavsiyesi istemiştim ama gören olmadı sanırım ?
Arkadaşlar merhaba,
43" ya da 50"kaliteli ve sorunsuz TV arıyorum... Öneride bulunmak isteyen değerli üyelerin fikirlerine açığım, çünkü kafam allak bullak oldu. Mart-Nisan ayında kullanılmak için lazım, fakat dolar her gün yürüyor, fiyatları tutmakta zor gibi şimdiden alıp kenara atmayı planlıyorum..
Bütçem 3000-3500 TL, bazı sitelerde satılan Xiaomi TV'lerde ilgimi çekiyor ama kararsızım.
Yardım ve bilgilerinizi rica ediyorum.
Forumdaki diğer tv tavsiyeleri konuları da kapatılıp buraya yönlendiriliyor.bence forumun bazı yerlerinden istediğin bilgileri bulabilirsin,olmadı yine sor
ucuz ve yerli montaj işi bir şeyler bakınıyorsan sorun olmaz
Benim bazı adaylarım
Vestel U9400 (buna iyi referans veriyor bazı alanlar,gidin çıplak gözle izleyin bence)
Sony den XG serisi 49" 8396 pek bulunmuyor veya anormal pahalı yaw
Grundig GCU 9800(artık sıfırları kalmadı galiba!)
Grundig GDU 50" 8900 F/P!! Smart ları yaramaz bunların!
Samsung dan "ucuz yollu" bulunursa N8x serisi(2018 model) veya hala kaldımı bilmiyorum bunuda
ben Samy den başka kuş tanımam diyenler varsa o zaman yeni model T8/8.5 lere takılsınlar
LGE de NANOCEll li TV ler iyi ama fiyatıda çok iyi ve bence hiçmi hiç değmez o rakamlar!
param çok kısıtlı veya bu eskimiş teknolojiye ben para vermem diyenler için de malum marketler de
bir sürü Vestel/Arçelik/Sunny munny filan çakma markalı mallar var bunlara bakacaksınız artık
Philips den içime ama aman sinen bir panel yok açıkçası! kararı size kalıyor
Yeni çıkacak Xiaomi şimdilik kapalı kutu!
TCL ise ana üreticileri içinde en babası ama...... işte bundan sonrası biraz sakat,çıksın daha sonra
fikrimizi beyan ederiz!
esas ana üretici bir de HiSense var ama henüz buralara çıkmaya niyeti yok!
Vizio zaten USA için!
TCL/HiSense/Vizio aslında tam bizlik paneller yaw
ancak ne Avrupa ne de biz v.s heriflerin ilgisini hiç çekmiyorlar!
tam F/P panel bunlar hatta bana göre çoğu serileri de sadece "performans" serileri,çünkü ciddi ucuzlar
Sony ve Samy nin neredeyse yarı parasına hemen hemen aynı performanslar da TV üretiyorlar!
böyle mallar ne hikmetse bizim gibi uyuz pazarlarda yok anasını satayım,aynı şekilde Avrupada da yok
sadece bir tek HiSense UK var hepsi o
yaw bu Çin liler artık OLED dahil çok çok iyi mallar üretiyorlar ama yok bizde
LG IPS panele sahip, butceniz dusukse hiç dusunmeyin, vestel garantili. Maximum kartınız varsa 100 tl maxipuan var, 9*200tl ye gelir.arkadaşlar benim kafamı karıştırarak fazla yormayın lütfen 43 inç ips panel çıkma olasığı yüksek vestel yada türevi bi televizyon önerin sadece dizi ve haber izlicem ips panel olsunki çoğunlukla açı problemim olacak şimdiden teşekkürler ???
Açıkçası hangi televizyonu önerdiğinizi pek anlamadım
teşekkür ediyorum ve bunu alıyorum maximum kart ile yoksa televizyon işi kafa bırakmıcak ?????LG IPS panele sahip, butceniz dusukse hiç dusunmeyin, vestel garantili. Maximum kartınız varsa 100 tl maxipuan var, 9*200tl ye gelir.
Techwood 43U902 43" 109 CM 4K Ultra HD Smart LED TV 2.299,00 TL yerine 1.899,00 TL
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.