F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Kaç gündür televizyon arıyorum. artık modellerin içinde kayboldum. Ortalama 55 inç televizyon arıyorum. 100hz gibi bir beklentim yok çünkü bütcem 3500. Belirgin farklara göre 200 300 ekleme yapabilirim. Aklımda Vestel u9500 var. Bundan daha iyi bi televizyon varsa tavsiyelerinizi bekliyorum

Düzeltme: televizyona uzaklığım 3 metre netflix veya internetten dizi izlemek amacım. Youtube netflixte donma kapanma sorunu olmasını kimse istemez doğal olarak.
U9500?
U9400?
55ud9281?

I Çevrimdışı

ibrahimanil

Yeni Üye
16 Eyl 2018
16
31
6499 fiyatı vardı. Teklif istedik 50 TL indirim yaptılar. 450 TL de ücret iadesi vardı (ininal kart gibi birşey veriyorlar onunla tüm market gıda yakıt vs harcama yapabiliyorsun) bu şekilde 6000 tl ye geldi. ürün kurulumu da yapıldı. Kesinlikle tavsiye ederim. 2-3 taksit fazla ödeyeceğim belki fakat inşallah uzun yıllar kafam rahat edecek.
Hocam ben de aldım bugün kuruldu fakat ekran sol tarafta panel ile çerçeve arasında 0.5cm boşluk var sizde de öyle mi. YouTube da birkaç inceleme videosuna baktım orda da var o boşluk ama olmaması gerekir diye düşünüyorum

Son düzenleme:
C Çevrimdışı

Chemicalmert

Yeni Üye
11 Eyl 2020
1
41
Merhabalar,
70"-75" boyutlarında, genellikle oyun ve Netflix (android box mevcut) için bir televizyon tavsiyeniz var mıdır? LG ya da Samsung düşünuyorum ancak Vestel fiyat olarak uygun. Teknolojinin gerisinde kaldığım için yeni teknolojileri pek takip edemedim en son 7-8 sene önce televizyon almıştım. Bütçe 9000 Türk Lirası civarı. Şimdiden teşekkür ederim.

U Çevrimdışı

Umut.yksll

Yeni Üye
11 Eyl 2020
5
34
Merhaba 2 gün önce toshiba 32ll3a63dt tv aldık 1500 tl'ye, televizyonu çok beğendik bütün özelikleri kullanışlı bir şekilde çalışıyor. Ancak daha ilk günden hic bişey yokken donma sorunu yaşadık 4-5 kere, ekrandaki görüntü ve ses normal bir şekilde oynamaya devam ediyor ama kumanda ve yandaki tuşları işlevsiz kalıyor fişi çekip takınca düzeliyor neye göre olduğu meçhul. Ileride daha çok artar mı farklı sorunlar çıkarır mı endişeleniyorum. Daha 14 gün dolmadan iade edip aynı fiyata Philips 32PFS4132/62 alsam yanına da smart box alsam diyorum ama 2015 model olması ve uydu alıcısının çok kullanışsız olması beni vazgeçiriyor. 1300 tl civarına 32 inç smart olmayan vestel alsam smart boxla birlikte , vestel servisi ve smart olmaması sayesinde stabil çalışması bana elimdeki toshibaya göre avantaj sağlar mı? Ya da elimdekini tutup 3 yıl garantiye mi güveneyim? Kısaca toplam 1800 civarına kadar 32 inç smart veya tv box ile bir tv ye en avantajlı nasıl sahip olabilirim

ser06 Çevrimdışı

ser06

Yeni Üye
11 Eyl 2020
17
30
Merhaba 2 gün önce toshiba 32ll3a63dt tv aldık 1500 tl'ye, televizyonu çok beğendik bütün özelikleri kullanışlı bir şekilde çalışıyor. Ancak daha ilk günden hic bişey yokken donma sorunu yaşadık 4-5 kere, ekrandaki görüntü ve ses normal bir şekilde oynamaya devam ediyor ama kumanda ve yandaki tuşları işlevsiz kalıyor fişi çekip takınca düzeliyor neye göre olduğu meçhul. Ileride daha çok artar mı farklı sorunlar çıkarır mı endişeleniyorum. Daha 14 gün dolmadan iade edip aynı fiyata Philips 32PFS4132/62 alsam yanına da smart box alsam diyorum ama 2015 model olması ve uydu alıcısının çok kullanışsız olması beni vazgeçiriyor. 1300 tl civarına 32 inç smart olmayan vestel alsam smart boxla birlikte , vestel servisi ve smart olmaması sayesinde stabil çalışması bana elimdeki toshibaya göre avantaj sağlar mı? Ya da elimdekini tutup 3 yıl garantiye mi güveneyim? Kısaca toplam 1800 civarına kadar 32 inç smart veya tv box ile bir tv ye en avantajlı nasıl sahip olabilirim

Eğer 32 inç olmasını sadece fiyattan ötürü düşünüyorsanız son zamanlarda çok satan Vestel 43U9402 muadili Techwood 43U902 modeline yönelebilirsiniz.

2-3 hafta önce süper inidirim ile 1649 TL'ye düşmüştü, ara ara fiyatı 1799 bandına da düşüyor takip edebilirsiniz. N11 çek veya varsa Maximum kartınızla 100 tl puan ile çok daha uyguna hem 43 inç hem 4K hem smart hem de Vestel arayüzlü ve garantili HDR10 destekli ve 4 hdmi ve 2 USB portuna sahip, 20W ses çıkışlı bir cihaza sahip olabilirsiniz.

Ben de bu ürünün fiyatının tekrar düşmesini beklerken bütçemi artırıp geçenlerde indirime giren Regal 55r7560ua modelini 2875 TL'ye aldım. Ama aklım da bu TV'de kalmıştı.

U Çevrimdışı

Umut.yksll

Yeni Üye
11 Eyl 2020
5
34
Çok uygun görünüyor hocam teşekkür ederim , toshibaya 2 gün daha mühlet veriyorum canımı sıkarsa gönderecem

N Çevrimdışı

nikneyme

Aktif Üye
3 Eyl 2020
99
37
Eğer 32 inç olmasını sadece fiyattan ötürü düşünüyorsanız son zamanlarda çok satan Vestel 43U9402 muadili Techwood 43U902 modeline yönelebilirsiniz.

2-3 hafta önce süper inidirim ile 1649 TL'ye düşmüştü, ara ara fiyatı 1799 bandına da düşüyor takip edebilirsiniz. N11 çek veya varsa Maximum kartınızla 100 tl puan ile çok daha uyguna hem 43 inç hem 4K hem smart hem de Vestel arayüzlü ve garantili HDR10 destekli ve 4 hdmi ve 2 USB portuna sahip, 20W ses çıkışlı bir cihaza sahip olabilirsiniz.

Ben de bu ürünün fiyatının tekrar düşmesini beklerken bütçemi artırıp geçenlerde indirime giren Regal 55r7560ua modelini 2875 TL'ye aldım. Ama aklım da bu TV'de kalmıştı.
Birkaç gündür bu tv aklımdaydı sizin yorumunuz da etkili oldu biraz önce satın aldım televizyonu. Genel olarak oyun , aralıklarla tv izlemek için kullanılacak. İndirim bekleyecektim dayanamadım , 100 tl puan gelecek , 44 lira da indirim vardı onu kullandım. Umarım iyi bir alışveriş olmuştur. Elimdeki kısıtlı bütçeyle iyi bir terch
Yapmışımdır umarım/:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Birkaç gündür bu tv aklımdaydı sizin yorumunuz da etkili oldu biraz önce satın aldım televizyonu. Genel olarak oyun , aralıklarla tv izlemek için kullanılacak. İndirim bekleyecektim dayanamadım , 100 tl puan gelecek , 44 lira da indirim vardı onu kullandım. Umarım iyi bir alışveriş olmuştur. Elimdeki kısıtlı bütçeyle iyi bir terch
Yapmışımdır umarım/:
Oyun konusunda özellikle sorun yaşamam umarım. İps panel vardı yanılmıyorsam baş ağrıtmaz inşallah

P Çevrimdışı

Pars_54

Yeni Üye
22 Ağu 2020
15
30
Henüz ürün kargolanmadı bekliyoruz hocam
Hocam ürün geldi. Samimi konuşmak gerekirse bu fiyata bu kaliteyi beklemiyordum. Benim işimi rahatlıkla gördü. Bir ara kafayı kırıp 6500 e Samsung alacaktım. İyi ki almamışım diyorum.

image48a00e17fcee2bc3.jpg

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,384
abuk paralar Sony/Samsung lara haybeye vermeyin!
hele de bütçeniz sıkıntılıysa hiç düşünmeyin bile bunları!
Yerli montaj TV lere yönelin:ok

peki "sıkıntı" varmı?? var tabi ki ama hangisin de yok?
hele bazı MARKA ları alırsanız sizi tam kanser eder!

Geri
Üst Alt