albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,390
Önerilerinizi alabilir miyim ? Bu nanocell nedir bu fiyada değer mi?

bu fiyata kesinlikle önermem:hayir unut gitsin

7 kağıt para bayılacaksan Sony den git o zaman teşhir XF/XG gibi serilere bak hem de 55 lik panel!

NanoCell çok iyi ama herkese hitap edermi bilemem orasını,örneğin bu 49luk paneli bana 3,5/4
kağıda verseler ben alırım o zaman:kiskis

B Çevrimdışı

boranoglu 

Aktif Üye
6 Ocak 2018
86
Arkadaşlar 55 inç samsung yahut cmo gibi kalitesini bildiğimiz bir VA panelli, mb130/s-230 anakart kullanan vestel üretimi bir TV önerebilir misiniz acaba ?
Tersten soruyorum farkındayım :) Ancak forumdaki son konuları incelediğimde genelde panda boe gibi pek içe sinmemiş panelli tvler gördüm, tek tek tüm modeller için panel bilgisi istemek yerine genel bir çerçeve çizerseniz, araştırmayı ona göre model bazlı sürdürücem :)

C Çevrimdışı

cetinaladag

Yeni Üye
29 Nis 2020
4
35
F fikoloji Adem Helvacı Adem Helvacı ustalarım uzun zamandir vestel65ud9860 almak icin stok bekliyorum vestelde ancak gelmiyor ve daha da gelmeyecek gibi. Bu ayarda ve fiyatta tv önerebilir misiniz? En son adem hocamin videosunu izleyince acaba biraz daha ekleyip 75u9500 ile bir cilginlik mi yapsam diye icimden geçirdim. İzleme mesafem 3.5m diyebilirim. Daha çok film ve futbol agirlikli belki biraz da oyun diyebilirim kullanim sıklığıma. Şimdiden değerli bilgileriniz için tesekkür ederim.

U Çevrimdışı

underzero

Yeni Üye
12 Nis 2018
10
35
Arkadaşlar daha önce yazdım da cevap bulmadı 3-4 bin tl arasında ips panelli 49-55 inç önereceğiniz tvler mevcut mudur?

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,390
hocam çoğu paneller zaten IPS ve de o bahsettiğin rakamlarda:kiskis

ama ben kalite veya çok sıkı bir IPS alacağım dersen,o paraya yok kardeşim!
6/9 arasına çıkıp(49 dan bahsediyorum sadece!)LGE/Sony lere bakacaksın

sen IPS ne için tam arıyorsun??

U Çevrimdışı

underzero

Yeni Üye
12 Nis 2018
10
35
Hocam salon güneş görüyor bayağı, diğer odadaki vestel 49ub7750 tv var va panelli onu getirmistim bi ara odaya. Gündüz ekran yansıyor sanki gün ışığı bayağı etkiliyor görüşü. Aksam herhangi bir sıkıntı yok . İlla 4k olmasina gerek yok full hd de olabilir.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,390
kardeş bunun çözümü kolay odaya "Black-out" perde yaptır! ama oda karanlık olur o zaman dersen
ben de şunu yazayım panelin bahsettiğin yansıma/parlaklık durumlarının salt IPS/VA olmasıyla da alakası
yoktur hem de hiç yoktur,o panelin kullandığı katmanlar dahil(dıştan içe doğru)olan teknik bir durumudur

yani IPS de alsan aşırı parlak olabilir veya VA da alsan böyledir,bence sen buna takılma,bahsettiğim
perde ile bunu aşarsın,burada mühim olan panelin ürettiği resim kalitesidir!

örneğin benim diğer odamdaki panel IPS dir ve karşısın da pencere var ve felaket yansıma yapıyor!
o konuda çok kötü ve de IPS ama resim kalitesi de süper! üstelik IPS olmasına karşın hiç AÇI da vermiyor ki
genel de IPS lerin açısı çok daha geniştir VA lardan ama benim panel 5 derece açı ancak veriyor,VA lar
bile daha iyi yaw:haha

M Çevrimdışı

mesutpeker

Yeni Üye
17 Ocak 2020
16
41
55 inç ve yukarısı için lg ya da Samsung (ips-va farketmez) canlı renklere sahip 4500-5500 civarı alınabilecek en iyi seçenek nedir? Maç izlemem uydu kanalları ve film izlerim

N Çevrimdışı

naruto

Yeni Üye
19 Eyl 2020
3
34
Selam beyler foruma yeni üye oldum. burada işi bilen insan çok . sizlerden bir fikir almak istiyorum.
yeni bir televizoyn alıcam 55 inc
1- bu gün bekonun yaptığu eski adıyla galbia grundik 9800 -https://www.beko.com.tr/4k-uhd-pro/b55l-9880-5s-tv-ve-tv-unitesi + xiaomi box 6300 tl geliyor 1000 tl indirim yapıyor beko bu güne özel ve xiaomi box da hediye :) anlaşılan beko kabul ediyor smartının kötü olduğunu box hediye ediyor. bu güne özel olduğu için umarım kısa sürede dönüş yaparsınız.

2- yada bu kadar para vermeye değmez toshiba 55 inch alırım bu yeni çıkanlardan yetermis sizce

3- yada ülkemize yeni giriş yapacak ve bu ay satışa sunulacak her ne kadar fiyatı belli olmasada bu ürün beklenirmi .uygun olacağı kanaatindeyim

tavsiyenize ihtiyacım var. iyi forumlar...

T Çevrimdışı

tolga5331

Yeni Üye
19 Eyl 2020
2
41
merhaba arkadaşlar bende foruma yeni düşen bir arkadaşınız olarak yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Ben 3000 tl bütçem ile birlikte yola çıkmış ve led tv konusunda yakın arkadaşlarını tavsiye verin konusunda yıldırmış biri olarak 3 üründe kararsız kaldım. Biri Regal 50R7560UA 50" 4K Smart Led TV diğeri GRUNDIG 49GCU7900 49'' diğeri ise Toshiba 49LL2A63DT 49" siz konunun uzmanları olarak ne tavsiye edersiniz. saygılar sevgiler

N Çevrimdışı

naruto

Yeni Üye
19 Eyl 2020
3
34
merhaba arkadaşlar bende foruma yeni düşen bir arkadaşınız olarak yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Ben 3000 tl bütçem ile birlikte yola çıkmış ve led tv konusunda yakın arkadaşlarını tavsiye verin konusunda yıldırmış biri olarak 3 üründe kararsız kaldım. Biri Regal 50R7560UA 50" 4K Smart Led TV diğeri GRUNDIG 49GCU7900 49'' diğeri ise Toshiba 49LL2A63DT 49" siz konunun uzmanları olarak ne tavsiye edersiniz. saygılar sevgiler

hocam bence bu 3 de değil
bu olmalı

M Çevrimdışı

mesutpeker

Yeni Üye
17 Ocak 2020
16
41
55 inç ve yukarısı için lg ya da Samsung (ips-va farketmez) canlı renklere sahip 4500-5500 civarı alınabilecek en iyi seçenek nedir? Maç izlemem uydu kanalları ve film izlerim

Geri
Üst Alt