Serkanpro
Yeni Üye
- 15 Nis 2020
- 9
- 46
Dediğim gibi sahibinden de satiyodu biri daha uygundu 2 ci eldi almadım birşey çıkar diye ama Samsung bir türlü içim sinmiuor çünkü goruntusu sanki makajlanmis vede Sony kadar doğal olmadığı söylendi o yüzden Sony seçtim dediğim gibi Samsung oyunda daha hızlı evet ama monitörum var sadece siyahda Samsung birazdaha iyi vede sonyde blooming oldunu biliyorum oda bnm için sorun değil ben sadece ilerlemeli oyunda en iyi settingde hangisi daha iyi görüntü verir onun için sordum hızla ilgili değil tesekkurlerSen Gamer olduğun için işin full gaming kısmını zaten monitörün var orada çözersin nasılsa
diğer işlemci ve bazı özelliklere fazla takılma onlar daha çok marketing ve kağıt üstü bilgiler olarak kalıp
herifleri sanırsın BMW veya Merso nun bilmem ne serilerini satıyorlar
evet bunların ikisi de VA panel ve yüksek contrast verdikleri için bahsettiğin özellikle black performansları
oldukça iyidir ama genel renk üretimi olarak IPS ler daha iyidir ama böyle bir IPS panel yok veya olsada
bu sefer contrast dan sınıfda kalıyorlar ve FILM için uygun da değildir!
sonuç olarak her şeyiyle all-in-one olsun v.s istersen böyle bir panel yok!
Android kriter değildir,alırsın güzel bir BOX olayı biter,takılma buna Android bu panellerde iyi çalışmıyor!
QLED Samy ler daha doğru seçimdir,Gaming ağırlıkta ise veya FILM ağırlıkta ise Sony daha iyi olur