her şart da "TV" olarak Samy ler daha hızlı!
sen kafayı Sony ye takmışsan o da olur ama tam emin değilim,benim alt komşum da Samy 65NU8x var
herif sabah akşam paso PS4 ile MAÇ yapar
bir çok kere izledim canlı olarak+ben FILM performansına
bakarım öncelikle zira bunlar ne CRT monitör ne de TN monitör veya son yılların bayağı gelişmiş
Gaming monitörleri değildir alt tarafı TV di ve ebatları büyüktür(bu da bir faktördür!) ne eski bizim Tosh
TV ler gibi kesinlikle değildir...dolayısıyla çok hızlı zaten olamazlarki
FILM performansı(hız hariç)Sony ler her zaman daha iyidir veya bir tık daha iyi diyelim biz buna
ancak total hız faktöründe ise özellikle Gaming de Samy ler biraz daha iyidir,gerçi herifler
direk PS4 XBox türü cihazlar bağlayınca mod olarak direk Game moda atlıyor ve değiştiremiyorsun
bunu yazılımla halletmişler ve başka bir picture mode ile oynayamazsın! bu bir hile ama HIZ landırma
adına herifler böyle yapmışlar!
Hard-Core Gamer ler için bu paneller ne kadar başarılı olur burası soru işareti dir!
Eski hızlı daha doğrusu TN/CRT gibi paneller de yok artık! örneğin bu işi atası babası
bazı USA/Japan version SHARP lar CRT den bile hızlıydı desem yalan olmaz yaw,ancak felaket
pahalıydı bunlar sonra bazı eski Tosh lar da böyleydi ve Hard-core Gamer panelleri işte bunlardı
diğer tüm paneller Televizyon dur sadece!