H
hakankocatepe
Yeni Üye
- 26 Mar 2020
- 7
- 35
Arkadaşlar haftaya 101de satılacak olan hi leel 55uil402 hakkında bilginiz var mı? Nette görünmüyor hiç yorum.
gölgelenme dediğim çerçevede değil.çıta çerçeveye baskı yapıyordu ,hocam ben aldım jvc. Siz nasıl bir problem yaşadınız çerçevede? gölgelenme yok gibi duruyor bende
anladım geçmiş olsun. Hangi köşede oluyordu sağ sol alt üst? bende yok gibi öyle bir sorun. Şu videodan bir kontrol edebilir misiniz? clouding var mı?gölgelenme dediğim çerçevede değil.çıta çerçeveye baskı yapıyordu ,
orası da 15cm kadar bir bölgenin karanlık sahnelerde beyazlamasına sebep oluyordu.
gölgelenme dediğimiz,görüntüde iz bırakması.
yani tv de hareket eden kişilerin kısa süreliğine gölgesi kalıyor.
Müşteri hizmetlerini aradım. Sadece kasa farkı var dediler. 9280,9290 ve 9590 hepsi aynı ürünlermişHocam hayırlı olsun. Neden 55UD9290'ı tercih etmediniz?
Kasa farkı var. İkiside slim kasa.özelliklerin hepsi aynı.280 ile 290 arasındaki fark nedir biliyor musunuz banada TV lazım anne baba için bu modeli düşünüyorum ama kararsızım
anladım geçmiş olsun. Hangi köşede oluyordu sağ sol alt üst? bende yok gibi öyle bir sorun. Şu videodan bir kontrol edebilir misiniz? clouding var mı?
9280 önerirmisiniz anne babaya alcam veya 49F9400 serisi mi alayım full hd bu 2200 tlMüşteri hizmetlerini aradım. Sadece kasa farkı var dediler. 9280,9290 ve 9590 hepsi aynı ürünlermiş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kasa farkı var. İkiside slim kasa.özelliklerin hepsi aynı.
Hocam kaynak var mı ben bulamadım tvyi hiç bir siteddArkadaşlar haftaya 101de satılacak olan hi leel 55uil402 hakkında bilginiz var mı? Nette görünmüyor hiç yorum.
Teşekkürler. Bende çok memnun kaldım. Ölü pixel çıktı bende ama 3 cm yakına gelmeden görünmesi mümkün değil. Hatta 3 cm den bile belli renklerde belli oluyor. Zaten servis not düştü kurulum raporuna. Şimdilik nazar değmesin çok memnunum.benim iade ettiğim jvc tv de sağ çıtanın kenarında siyah sahnelerde çok belli olan beyazlama var idi.
fakat çıtayı geri çekince o beyazlama kayboluyordu.yani çıta panele baskı yapıyordu.
videoda görebildiğim kadarı ile sizin tv gayet iyi.clouding göremedim.hayırlı olsun.
9280 önerirmisiniz anne babaya alcam veya 49F9400 serisi mi alayım full hd bu 2200 tl
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam kaynak var mı ben bulamadım tvyi hiç bir sitedd
Evet slim değil ama jvc toshiba daha ucuza geliyor vestelleerdenBizler çok memnun kaldık. Çok fazla para vermeden 55' tv almış oldum. Değerlendirmeyide f\p olarak yapıyorum. Bu fiyata daha iyisini bulamadım. Yine vestelin ürettiği toshiba ve jvc lerde vardı ama onların kasa kalın. Bu tv yi almamın en başta sebeplerinden biri slim kasa olmasıydı. Tavsiye ederim
Bende hemen hemen aynı bütçeyle tv bakıyorum, uzunca zamandırda forumu okudum, anladığım kadarıyla panasonic plazma kalitesinde şuan tv üretilmiyor, uzaktan yakından alakası yok, albanez üstad bu konu hakkında bilgi sahibi, ona sorabilirsiniz.Kimse yazmadığı için tekrar yazıyorum
46" panasonic neoplazma televizyonumuz var, bayağı teferruatlı bir tv sanırım, arkasında sürekli çalışan 3-4 tane fanı var.elektrik tasarrufunu da bahane ederek daha büyük bir led tvye geçmek istiyoruz.
Ürünün Kullanım Ortamı: oturma odası, sağdan ışık alacak, genelde akşam izlenecek
Oturma Düzeni: genelde karşıdan bakılacak fakat yan oturanlar için max. 25 derece
izleme mesafesi: 2.5m - 3m
boyut: 55-58" düşünüyorum
izleme amacı: film, dizi (torrent ile 4k indirip bilgisayarda oynatıp hdmi ile aktaracağız)
smart, android olmasa da olur, paneli iyi olsun yeter
hoparlör : önemli değil, ses sistemi ile kullanılacak
marka takıntım yok
Bütçe 4000 (gönlüm 3000tllik 55" vestellerden yana)
bir de sorum var,
eski nesil 5.1 sinema sistemim var (dolby pro logic 2 destekliyor lg ht805ph),
bilgisayardan 4k ve 5.1 seslendirmeli filmleri hdmi( HDMI 2.0b ) ile televizyona bağlayıp,
televizyondan optik çıkış ile ses sistemine bağlasam 5 kanal ses alabilirmiyim acaba?
saygılar, sevgiler, teşekkürler