Şu Awox B205500s hakkında bilgisi olan var mı? İndirime girmiş hepsibursda da merak ettim nedir ne değildir.
Adem Helvacı hocam sen awox beyciğimi yakından takip ediyorsun nedir bu tv :P
Şu Awox B205500s hakkında bilgisi olan var mı? İndirime girmiş hepsibursda da merak ettim nedir ne değildir.
Hayırlı olsun.ben 9280 i gittigidiyordan vade farksız 9 taksitle 3280 tl ye aldım.eve teslimat,ücretsiz kurulum.135 tl de world puan kazandım aynı özellikdeki toshiba yada jvc den belkide daha ucuza geldi
doğru 0sedan dı abi 4280 ile vedalaşalı çok oldu. hala köyde izliyoruz kendisini. bir gün gaza gelip büyütelim dedik. pişmanlık devam etmekte..
yeni bir tane alcam abi. seni görünce eski mesajlarını okudum. samsung qled ler hakkında iyi şeyler yazmışsın. yapmayan var mı bilemem ama karanlık da bulutlanma, kendi kendine açılıp kapanma şikayetleri forumları geçtim şikayet var da bile çok fazla var abi.
4000 TL ye kadar hangisini tercih edersiniz? 49inç ten büyük istemiyoruz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yaw benim ki kötünün iyisi veya koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çavuş derler hesabı!
ne Samsung ne Sony si diyeceğim ama ortada mal kalmayacak bu seferde! iyide millet TV diye neyi
alacak yaw
kısaca QLED panel kalitesi iyidir ya da bayağı iyidir demek gerekiyor mecburen!
"sorunlar çıkıyor" muş filan dersen o zaman unut panel almayı,hepsi aynı mok bunların!
Pio mu sandın bu bu meretleri alıp da 10/15 yıl sorunsuz kullanmak???
kaldıki sen de bilirsin o zamanda bu marka diye geçinenler aynı şimdiki gibi sorunluydu!
Toshiba kısmen hariç,Sharp bile sorunluydu(çünkü harbi capon bile değildi bunlar,İspanyol çakması idi yaw)
Tek Pio vardır o günde bu günde "sıfır sorun",gerisini sallayın geçin yaw
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu panellerin bazıları IPS bazıları VA dır!
ben karma olarak ele alırsam bir tek 7100 diyorum ama Samy de az da olsa IPS de vardır! o zaman almayın
Sony den de 8xx serisi IPS lere bakın! bulursanız bunun VA lısı da vardır(sanırım 8396 seri ama pahalıdır sanırım 5,5 kağıt gibi)
İst. Bil. olan yerlerin tamamını sil. unut, vazgeç, yoksay. istanbul bilişim mi kaldı cancağızım?Adem Helvacı sayın hocam,
4.000 TL limitini aşmadan bulabileceğim bazı Tvleri not aldım. Fiyatlarına göre hangisini tercih ederdiniz?
PHILIPS 50PUS6704 - İst. Bil. 3.050 TL, Hepsi Burada 3.600 TL
PHILIPS 50PUS6503 - İst. Bil. 3.070 TL, N11 3.450 TL
LG 50UM7450PLA - İst. Bil. 3.400 TL, Gitti Gidiyor 3.850 TL
LG 49UM7100PLB - İst. Bil. 3.130 TL, Trendyol 3.640 TL, Hepsi Burada 3.670 TL
SONY 49XG7077 - Mediamarkt 3.800 TL
VESTEL 58U9500 - Hepsi Burada 3.400 TL
SAMSUNG 49RU7100 - İst. Bil. 3.450 TL, N11 3.800 TL
SAMSUNG 50RU7400 - İst. Bil. 3.600 TL, N11 4.100 TL
LG WebOS sebebiyle, Philips ise Ambilight özelliğiyle cezbediyor ancak teknik bir gözle yoruma ihtiyacım var.
Şimdiden teşekkürler
haklısın abi. işin kötüsü paraya kıyayım kaliteli olsun diyecek bir panelde bulamadım. makyajlayıp yeni seri diye sürmüşler dandik panelleri.
arkadaşın sorusuna verdiğin cevaptaki 8396 da güvenilir sitelerde yok. ama bol bol samy nu ru 7100 7400 var. bunlar va mıdır bilemiyorum. ips camdan çok parlar düşüncesiyle va istiyorum bende.
tv almak zor iş zor. 5090 bulsak da alsak keşke afyonda biri satıyor letgo da buldum. 2250 istiyor. bir arkadaş sormuştu galiba
Bu tür konulardan oldukça uzakta kalmışım :/ İst. Bil. şutlanmıştır. Bilgi için teşekkürlerİst. Bil. olan yerlerin tamamını sil. unut, vazgeç, yoksay. istanbul bilişim mi kaldı cancağızım?
o arkadaş forum alemin de anlaşılan çok yeni
Pio almaya karar verirsen o kişiye sor bakalım beni mutlaka tanıyor olabilir,hoş tanımasa bile
Pio cuların şöyle bir özelliği vardır,hepsi de harbi adamlardır,senelerce tek bir kelek yapan çıkmadı
Pio cuların arasından dolayısıyla kapalı gözle alınır diyebilirim ama sen bir ara sor yinede
salla gitsin o zaman 5090 alacaksan diğer bugünün panellerini!
++
8396 yı bildiğim kadarıyla 2008 sonu diye çıkardılar ama 2009 model olarak satıyorlar,bu paneli ben de takip
ediyorum laf aramızda,ama ben o rakamları vermem 3 kağıt bana uyar belki bilemedin 4 kağıt da çok zor uyar!
netice de 49luk panel yaw ne oluyor derler adama 5,5 6 kağıt gibimi olur ne alıyoruz hangi marka alıyoruz değilmi
valla eskiden ben,hemen hepsini tanırdım Pio cuların,satana "satma" diye uyarırdım!
alanada fiyat budur derdim ,o da alırdı,yani anında iki kelime ile bu iş biterdi
satıp da çok pişman olan gördüm ben! onun için harbiden satma diye bir kaç kez uyarırdım!
alan zaten KAR lı olurdu daima çünkü en iyisini almış oluyordu!
bugüne kadar tek bir Allahın kulu çıkmadı Pio alıp da yaw bu kadar para bayıldık deyip de şikayet eden
o adam şimdiki bazı üst seri panellerin fiyatlarını görünce ne diyor acaba
alınır ve fiyat da iyi sayılır,alt komşuma ikinci panel olarak geçtiğimiz Ekim de almıştık
sanırım fiyat da 3.6 kağıt idi,malum klasik sorunlar çıkmazsa sorun yok demektir
Can Hocam merhabaalınır ve fiyat da iyi sayılır,alt komşuma ikinci panel olarak geçtiğimiz Ekim de almıştık
sanırım fiyat da 3.6 kağıt idi,malum klasik sorunlar çıkmazsa sorun yok demektir
kişisel görüşüm lg , samsung, sony. onların da orta serileri.(üst serilerin afedersiniz hayvan gibi fiyatları oluyor. um7450 veya ru7400-7440 serileri çok da kötü değil.Bu tür konulardan oldukça uzakta kalmışım :/ İst. Bil. şutlanmıştır. Bilgi için teşekkürler
O halde sadece TVleri baz alırsanız hangisini önerirsiniz? N11, Gittigidiyor gibi gibi alternatiflerde mutlaka bulunuyor nasıl olsa.
salla gitsin o zaman 5090 alacaksan diğer bugünün panellerini!
abi kesin tanıyordur. iyi para vermiştir o zaman. dediğin gibi o zaman ki pio cular araştıran insanlardı..
letgo dan 2. el olmasına razı olamam ben abi. bide bana göre şehir dışı afyon. yeni eve alcam. hanımla da papaz oluruz.
senin genel yorumlar çok iyi abi de, müsait bir anında şöyle bir model numarası vererek 4-5 tane yazsan da soran herkes işine geleni alsa. güzel olmaz mı?
değerli görüşleriniz için teşekkürler. Doğal renkler sunduğu için LG'de karar kıldım. Mağazalar açıldığında bir de canlı görüp almak istiyorum.kişisel görüşüm lg , samsung, sony. onların da orta serileri.(üst serilerin afedersiniz hayvan gibi fiyatları oluyor. um7450 veya ru7400-7440 serileri çok da kötü değil.