gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
ben de 50um7450 almayı düşünüyorum ama nerden alacağıma karar veremedim. teknosa ve vatan hakkında çok olumsuz yorumlar var. mediamarkt için olumlu yorumlar daha fazla. hangisinden sipariş etmemi tavsiye eder acaba buradaki tecrübeli arkadaşlar? satış sonrası hizmeti hangisinin daha iyidir?..
satış sonrası hizmet? garantisi neresiyse teknik servise onlar bakar. lg türkiye garantili alırsanız, lg servisi gelir kurar.

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
üründe herhangi bir sıkıntı çıkar ise geri iade vs konular da önemli.. ve incehesap nasıl bilginiz var mı
Bu tip işlemlerin tamamı için kurulum sonrası servis onayı gerekli, resmi garantili alın önemli olan bu, benim vestel tv mi vatandan aldım ama vestel fabrika değişimi yaptı.

U Çevrimdışı

ugndl

Yeni Üye
24 Nis 2020
1
35
Bizler çok memnun kaldık. Çok fazla para vermeden 55' tv almış oldum. Değerlendirmeyide f\p olarak yapıyorum. Bu fiyata daha iyisini bulamadım. Yine vestelin ürettiği toshiba ve jvc lerde vardı ama onların kasa kalın. Bu tv yi almamın en başta sebeplerinden biri slim kasa olmasıydı. Tavsiye ederim
merhaba.55ud9280 almayı düşünüyorum bende.VA ekran olması benim için avantaj.Maç izleyeceğim ve oyun oyun oynayacağım.Lakin kafamı karıştıran şey edge led olması.Direct led kadar performans vermediğini söylüyorlar.Ne düşünüyorsunuz.Karanlık sahnelerde falan sıkıntı oluyormu?Bilgisi olan diğer arkdaşalarda yorum yaparsa memnun olurum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

merhaba.55ud9280 almayı düşünüyorum bende.VA ekran olması benim için avantaj.Maç izleyeceğim ve oyun oyun oynayacağım.Lakin kafamı karıştıran şey edge led olması.Direct led kadar performans vermediğini söylüyorlar.Ne düşünüyorsunuz.Karanlık sahnelerde falan sıkıntı oluyormu?Bilgisi olan diğer arkdaşalarda yorum yaparsa memnun olurum.
U ugndl,
Adem Helvacı Adem Helvacı
bakarmısınız sizde.

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

Sinan Baştuğ 

Yeni Üye
18 Nis 2020
5
34
hocam naptın aldın mı? ben de 7450 bakınıyorum servis şikayetleri vs korkuttu biraz
Selam Hocam,
Bu modeli almak kısmet olmadı. Bir arkadaşım kendi tvsini büyüteceği için var olanı ben ondan aldın. Philips 50PUS7303 modeli 3 gündür kullanıyorum. Genel yorumlarda olduğu gibi kanal geçişleri yavaş 2-3 sn sürüyor ancak beni rahatsız etmedi. 3 günlük periyotta gayet tatmin edici. Hiç aklımdan dahi geçmeyen bir model almış oldum ama şimdilik pişman değilim

U Çevrimdışı

umtfrkn

Yasaklı Üye
24 Nis 2020
9
27
Selam Hocam,
Bu modeli almak kısmet olmadı. Bir arkadaşım kendi tvsini büyüteceği için var olanı ben ondan aldın. Philips 50PUS7303 modeli 3 gündür kullanıyorum. Genel yorumlarda olduğu gibi kanal geçişleri yavaş 2-3 sn sürüyor ancak beni rahatsız etmedi. 3 günlük periyotta gayet tatmin edici. Hiç aklımdan dahi geçmeyen bir model almış oldum ama şimdilik pişman değilim
anladım hocam hayırlı olsun

arkadaşlar ben de mağazadan 3.000 tl'ye 49UD9160 modelini aldım sizce iyi etmiş miyim?.. bide netten baktım ama panel bilgisi bulamadım. bilen var mı? mağazada bu modelin son model oluşu, slim kasa oluşu ve direct led oluşundan dolayı tercih ettim.

U Çevrimdışı

umtfrkn

Yasaklı Üye
24 Nis 2020
9
27
anladım hocam hayırlı olsun

arkadaşlar ben de mağazadan 3.000 tl'ye 49UD9160 modelini aldım sizce iyi etmiş miyim?.. bide netten baktım ama panel bilgisi bulamadım. bilen var mı? mağazada bu modelin son model oluşu, slim kasa oluşu ve direct led oluşundan dolayı tercih ettim.
49UD9160 modelini servis satın alımdan 2 saat sonra geldi kurdu. Netflix ve youtube'dan 4k içerikler açtım görüntü kalitesini beğendim, uydu kanallarındaki görüntüyü beğenmedim renkler parlak ve yapay geldi bana beyazlar özellikle. ses kalitesi cidden iyi. kanal geçişleri ve uygulamalar arası geçiş fena değil 2 sn falan bekliyorsunuz. Paneli samsung panelmiş va panel galiba ama yan açılardan izlediğimde herhangi bir beyazlama görüntü kaybı vs görmedim. bu model 2020 üretimiymiş bana gelen de 2020 mart ayında üretilen bir model. Genel olarak memnun kaldım 3.000 tl'ye tercih edilebilecek bir televizyon diye düşünüyorum. 4K performansı ve ses kalitesi beni tatmin etti. Slim, şık bir kasa, direct led ve samsung panel. Genel olarak böyle..

S Çevrimdışı

snl99 

Aktif Üye
19 Şub 2020
150
41
40" tv tavsiyesi olanlar yazarsa sevinirim, günlük kullanım için(uydu kanalları) kaliteli görüntüsü olsun istiyorum.

S Çevrimdışı

Semih343

Yeni Üye
28 Nis 2020
3
36
Oturma odamız için TV almayı planlıyoruz. TV nin karşısında köşe koltuk var. 2.5 metre mesafeden tam karşıdan ya da 1.5 metre yana kaymış şekilde izlenecek. Tahminim 35 derece falan. Genellikle ve en önemlisi dahili uydu alıcıdan TV kanalları izlenecek. Maç ayda yılda bir film hafta da bir izlenir. Çocuk için youtube kullanırız diye düşünüyoruz. TV karanlık ortamda izlenmez. Bu durumda va mı ips mi almak lazım. Bu kullanım şartlarında 43Ru7400 ips 50pus7304 va 50ru7400 va seçeneklerinden hangisi uygun olur. Ya da başka tavsiyeniz var mı. Bu ürünlerden daha fazlasına bütçem yetmiyor.

Son düzenleme:
A Çevrimdışı

arslantr55

Yeni Üye
16 Kas 2019
5
30
İyi geceler arkadaşlar Vestel 55ud8200 model televizyonun ıps ve va panel dışında panda panel vs çıkma ihtimali var mı bu model için hangi paneller kullanılıyor biliyor musunuz ?

Geri
Üst Alt