Android olan sunny üretimi ,diğeri vestel ,ona göre karar vermek gerekirİyi geceler değerli forum üyeleri,
7 mayısta a101 e gelecek olan 2 Hi-Level tv var. Biri 55 UHD smart android, diğeri de 49HL660 fulhd. max 3,5 m izleme mesafesi ile tavsiyelerinizi alabilir miyim. Saygılar...
Bu 7 mayısta gelicek olan 49" televizyondan almak istiyorum. Bilgi sahibi olanlar fikir verebilir mi?İyi geceler değerli forum üyeleri,
7 mayısta a101 e gelecek olan 2 Hi-Level tv var. Biri 55 UHD smart android, diğeri de 49HL660 fulhd. max 3,5 m izleme mesafesi ile tavsiyelerinizi alabilir miyim. Saygılar...
iyi ki ertesi güne kalmamış, Q90 olurdu o zaman.Selam,
Samsung 55" Q60R almak için yola çıkmıştım. Sonra Q70R'de karar verdim ancak dün akşam düşünürken bu sabah fiyatı 8.800 (+800 arttı) oldu Vatan&Teknosada.
Bende sinirlenip gittim gittim kuponla 9650 TL'ye Q80R aldım.
Sizce Q80R çok mu pahalı? XF9005 yeterli olur muydu?
Bir TV'ye bu kadar para verilir mi?
Xiaomi Android Box'ım da var ama Samsung TV'den stremio'ya bağlanabiliyor muyuz?
Not: Salon düzenim biraz karmaşık, 3 koltuğum 2.5-3 metrede. Diğeri 4 metrede çapraz. Şuan 8 senelik yadigar bir 107 ekran kullanıyorum.
Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.
Ben de 55'' Hi-Level ile 49uhl650 arasında kaldım. 49'' olanın forumda-youtube güzel incelemesi var ancak 55 inç olana dair henüz bir şey bulamadım.İyi geceler değerli forum üyeleri,
Selam,
Samsung 55" Q60R almak için yola çıkmıştım. Sonra Q70R'de karar verdim ancak dün akşam düşünürken bu sabah fiyatı 8.800 (+800 arttı) oldu Vatan&Teknosada.
Bende sinirlenip gittim gittim kuponla 9650 TL'ye Q80R aldım.
Sizce Q80R çok mu pahalı? XF9005 yeterli olur muydu?
Bir TV'ye bu kadar para verilir mi?
Xiaomi Android Box'ım da var ama Samsung TV'den stremio'ya bağlanabiliyor muyuz?
Not: Salon düzenim biraz karmaşık, 3 koltuğum 2.5-3 metrede. Diğeri 4 metrede çapraz. Şuan 8 senelik yadigar bir 107 ekran kullanıyorum.
Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.
peki alınacaksa da sunny olanı mı yoksa vestel olanı mı tercih etmek lazım hi-level içinBeyler bu bahsettiğiniz paralara işte bunlar oluyor,daha da ötesi yok bu işin
bence ihtiyacı giderir ama ne kadarını giderir orasını artık alan düşünecektir
ama benim beklentim çok yüksek paramda az filan gibi düşünceleri olanlara uymaz
bu paneller
Vestel olanı tercih ederseniz daha doğru olacaktır.peki alınacaksa da sunny olanı mı yoksa vestel olanı mı tercih etmek lazım hi-level için