albanez
Süper Üye
- 19 Mar 2018
- 3,388
Bugün şöyle Almanya dan UHD Receiver lara bakarken,bizim Techni de şunu gördüm
(YT clibi var tıklayın oradan izleyin)
Daha önce 2015 de ben Techni UHD Receiver kullanmıştım(DH da incelemesi vardır,TR de ilk getiren kişiydim o zaman)
sanırım TF den bir arkadaşta da bu cihazdan var,burada da üye olan kişi,TR de bunu kullanan 5/10 kişi daha var diye
biliyorum
Şöyle sağlam bir Receiver şart,UHD için;gerçi kaç tane UHD kanalı var?? koca Türksat da 1 adet var TRT-4K
ancak böyle çok iyi Receiver lar ile çok iyi SD&HD de izliyorsunuz ki zaten bizim için mühim olan da HD kanallar!
Bu yeni cihazın bana göre en büyük özelliği entegre Sound-bar ile gelmesidir,bu benim fazladan güzel bir bonus olur
ama ses işiyle prof.anlamda uğraşanlar için hikaye olur böyle SB ler v.s
Kafamda sürekli sıkı bir UHD Receiver almak var,malum dövizin rezil durumu beni ciddi engelliyor,2017 den ben
bu UHD cihazlarımı satmıştım enayilik yapıp(hem Techni hem de Humax)şimdi yeniden ihtiyaç doğru ama Avro da
uçtu gitti yaw
daha olmadı gözümü karartıp Panasonic Receiver almak istiyorum,ama bunun fiyatları tam felaket yaw
++
bu adamların IPS panelli TV/Monitörleri de çok iyi!
yukarıda ki sound-bar+uhd receiver incelemesi YT de(almanca)
++
++
++
Not;bu arada adamlar 2009 dan beridir aynı Kumandayı kullanıyorlar yaw
2010 ve 2015 model 2 tane Techni Receiver kullandım aynıydılar!
zaten adamlar 5 ya da 10 yılda bir model değiştiriyorlar,ama kumanda sanırım hiç değişmeyecek
bu arada kumanda ciddi kalite ve çok şık!
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
(YT clibi var tıklayın oradan izleyin)
Daha önce 2015 de ben Techni UHD Receiver kullanmıştım(DH da incelemesi vardır,TR de ilk getiren kişiydim o zaman)
sanırım TF den bir arkadaşta da bu cihazdan var,burada da üye olan kişi,TR de bunu kullanan 5/10 kişi daha var diye
biliyorum
Şöyle sağlam bir Receiver şart,UHD için;gerçi kaç tane UHD kanalı var?? koca Türksat da 1 adet var TRT-4K
ancak böyle çok iyi Receiver lar ile çok iyi SD&HD de izliyorsunuz ki zaten bizim için mühim olan da HD kanallar!
Bu yeni cihazın bana göre en büyük özelliği entegre Sound-bar ile gelmesidir,bu benim fazladan güzel bir bonus olur
ama ses işiyle prof.anlamda uğraşanlar için hikaye olur böyle SB ler v.s
Kafamda sürekli sıkı bir UHD Receiver almak var,malum dövizin rezil durumu beni ciddi engelliyor,2017 den ben
bu UHD cihazlarımı satmıştım enayilik yapıp(hem Techni hem de Humax)şimdi yeniden ihtiyaç doğru ama Avro da
uçtu gitti yaw
daha olmadı gözümü karartıp Panasonic Receiver almak istiyorum,ama bunun fiyatları tam felaket yaw
++
bu adamların IPS panelli TV/Monitörleri de çok iyi!
yukarıda ki sound-bar+uhd receiver incelemesi YT de(almanca)
++
++
++
Not;bu arada adamlar 2009 dan beridir aynı Kumandayı kullanıyorlar yaw
2010 ve 2015 model 2 tane Techni Receiver kullandım aynıydılar!
zaten adamlar 5 ya da 10 yılda bir model değiştiriyorlar,ama kumanda sanırım hiç değişmeyecek
bu arada kumanda ciddi kalite ve çok şık!
Son düzenleme: