albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,388
Bugün şöyle Almanya dan UHD Receiver lara bakarken,bizim Techni de şunu gördüm

(YT clibi var tıklayın oradan izleyin)

Daha önce 2015 de ben Techni UHD Receiver kullanmıştım(DH da incelemesi vardır,TR de ilk getiren kişiydim o zaman)
sanırım TF den bir arkadaşta da bu cihazdan var,burada da üye olan kişi,TR de bunu kullanan 5/10 kişi daha var diye
biliyorum

Şöyle sağlam bir Receiver şart,UHD için;gerçi kaç tane UHD kanalı var?? koca Türksat da 1 adet var TRT-4K:kas
ancak böyle çok iyi Receiver lar ile çok iyi SD&HD de izliyorsunuz ki zaten bizim için mühim olan da HD kanallar!

Bu yeni cihazın bana göre en büyük özelliği entegre Sound-bar ile gelmesidir,bu benim fazladan güzel bir bonus olur
ama ses işiyle prof.anlamda uğraşanlar için hikaye olur böyle SB ler v.s

Kafamda sürekli sıkı bir UHD Receiver almak var,malum dövizin rezil durumu beni ciddi engelliyor,2017 den ben
bu UHD cihazlarımı satmıştım enayilik yapıp(hem Techni hem de Humax)şimdi yeniden ihtiyaç doğru ama Avro da
uçtu gitti yaw:hmm

daha olmadı gözümü karartıp Panasonic Receiver almak istiyorum,ama bunun fiyatları tam felaket yaw:kiskis

++

bu adamların IPS panelli TV/Monitörleri de çok iyi!

yukarıda ki sound-bar+uhd receiver incelemesi YT de(almanca)

++

++

++

Not;bu arada adamlar 2009 dan beridir aynı Kumandayı kullanıyorlar yaw:hoba1
2010 ve 2015 model 2 tane Techni Receiver kullandım aynıydılar!
zaten adamlar 5 ya da 10 yılda bir model değiştiriyorlar,ama kumanda sanırım hiç değişmeyecek:kiskis
bu arada kumanda ciddi kalite ve çok şık!

Son düzenleme:
Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Bugün şöyle Almanya dan UHD Receiver lara bakarken,bizim Techni de şunu gördüm

(YT clibi var tıklayın oradan izleyin)

Daha önce 2015 de ben Techni UHD Receiver kullanmıştım(DH da incelemesi vardır,TR de ilk getiren kişiydim o zaman)
sanırım TF den bir arkadaşta da bu cihazdan var,burada da üye olan kişi,TR de bunu kullanan 5/10 kişi daha var diye
biliyorum

Şöyle sağlam bir Receiver şart,UHD için;gerçi kaç tane UHD kanalı var?? koca Türksat da 1 adet var TRT-4K:kas
ancak böyle çok iyi Receiver lar ile çok iyi SD&HD de izliyorsunuz ki zaten bizim için mühim olan da HD kanallar!

Bu yeni cihazın bana göre en büyük özelliği entegre Sound-bar ile gelmesidir,bu benim fazladan güzel bir bonus olur
ama ses işiyle prof.anlamda uğraşanlar için hikaye olur böyle SB ler v.s

Kafamda sürekli sıkı bir UHD Receiver almak var,malum dövizin rezil durumu beni ciddi engelliyor,2017 den ben
bu UHD cihazlarımı satmıştım enayilik yapıp(hem Techni hem de Humax)şimdi yeniden ihtiyaç doğru ama Avro da
uçtu gitti yaw:hmm

daha olmadı gözümü karartıp Panasonic Receiver almak istiyorum,ama bunun fiyatları tam felaket yaw:kiskis

++

bu adamların IPS panelli TV/Monitörleri de çok iyi!

yukarıda ki sound-bar+uhd receiver incelemesi YT de(almanca)

++

++

++

Not;bu arada adamlar 2009 dan beridir aynı Kumandayı kullanıyorlar yaw:hoba1
2010 ve 2015 model 2 tane Techni Receiver kullandım aynıydılar!
zaten adamlar 5 ya da 10 yılda bir model değiştiriyorlar,ama kumanda sanırım hiç değişmeyecek:kiskis
bu arada kumanda ciddi kalite ve çok şık!

Oldukça innovatif bir ürün olmuş. Tıpkı Vestel'in yıllar önce DVD ile uydu alıcısını birleştirmiş olması gibi. :kiskis

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,388
şimdi fiyatını gördüm,aynen kaçtım :haha
bu ne yaw € 1000 kağıt+%40 da vergi binecek

(Alman VAT vergisiz € 839 kağıt olur)birisini bulup da elden getirtmek olabilir!
o zaman da fiyat yine € 999 olacaktır -VAT düşülürse 839 olur,bizim buradaki
Vergi den kurtulunur! yaw € 900 kağıt ne ediyor???:hoba1

bu Techni zaten hep böyle,mallar çok kazık oluyor! ben de € 250/300 kağıt olursa belki
alırım demiştim,ülen bu rakamlara çıkarsam SB yi yiyeyim gider direk Panasonic Receiver
alırım alemin Kralını almış olurum:ok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu Techni var ya,beni çok iyi tanırlar:clap
ama herifler benden bıkmışlardı,Türksat dandik uydusu sebebiyle bir dolu yazışmalarımız olmuştu
sonunda herifler bize mal satan Almana bile bu Türklere Techni satmayın bir daha demişlerdi!
zira çok başımızı ağrıtıyor bunlar,bana da güle-güleyi çekmişlerdi!

abi bu Almanlar acaip adamlar yaw,malımı almayın kullanmayın diyecek kadar tok satıcılar!
bir de alay ettiler bizimle,ne biçim uydunuz var,sizden başka şikayet eden yok demişlerdi,bütün
dünyaya mal satıyor herifler bir tek Türkler olarak biz başlarını ağrıyoruz:kas

Funch Çevrimdışı

Funch

Yeni Üye
30 Nis 2020
12
33
bu işte bilgili arkadaşlarımıza bir sorum var
şu gelecek olanın modeli nedir? 2699 olanın? önerir misiniz?

a101-07-mayis-2020-16f61fb23f3c3c8c2.jpg

D Çevrimdışı

dodoo

Aktif Üye
17 Haz 2019
52
32
Selam,

Samsung 55" Q60R almak için yola çıkmıştım. Sonra Q70R'de karar verdim ancak dün akşam düşünürken bu sabah fiyatı 8.800 (+800 arttı) oldu Vatan&Teknosada.

Tamamen aynı durumdayız, ben de 55q70 fiyatı düz 7 seviyesine iner bi kampanya vs diye beklerken çoğu firma web sitelerinde 10.000₺ nin üstünü çizip 8 e düşürmeye başladı :)

O Çevrimdışı

oguzhanv

Yeni Üye
24 Nis 2020
3
47
Merhaba,

Herkese sağlıklı günler dilerim.

Genel olarak vodafonetv turkcell tv+ ve blutv izleyicisiyim. Netflix ve stremio veya direk indirdiğim 1080p filmleri izliyorum. Bunun dışında tv de yaptığımız birşey yok.

Bu nedenle aklım aşağıdaki modeller geldi. Fiyat 3500-4000 aralığı maks. Tavsiyelerinize (bunlar dışında model de olur min 55" olsun birde smart dert değil tv box ilede çözerim sorunu)

Vestel 58UD8200
Regal 58R7540U

Vestel 55UD9290
Vestel 55UD9360

D Çevrimdışı

Daywalker78 

Yeni Üye
24 Nis 2020
40
46
Merhaba a101 de satışa sunulacak 49hl660 almayı düşünüyorum. İzleme mesafemiz 3 m kadar ve max açı 25 dereciyi geçmiyor. Netflix ve günlük tv izlemek için kullanılacak. Bütçemiz 2000 civarı. Sizce pişman olurmuyum. Başka tavsiyeniz varmı. Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

sasuta

Aktif Üye
20 May 2018
138
43
Arkadaşlar merhaba, bilgisayarda monitör olarak kullanacağım 4k 50" tv arıyorum. Önceliğim fotoğraf düzenleme olduğundan renk doğruluğu (baskı ile işim yok tamamen amatör olarak ilgileniyorum) Oyunlar ikinci planda, 60hz yeterli benim için ama daha yüksek olursa hoşuma gider. Bütçem 5binlira civarı. Tavsiyelerinizi esirgemezseniz sevinirim.

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Arkadaşlar merhaba, bilgisayarda monitör olarak kullanacağım 4k 50" tv arıyorum. Önceliğim fotoğraf düzenleme olduğundan renk doğruluğu (baskı ile işim yok tamamen amatör olarak ilgileniyorum) Oyunlar ikinci planda, 60hz yeterli benim için ama daha yüksek olursa hoşuma gider. Bütçem 5binlira civarı. Tavsiyelerinizi esirgemezseniz sevinirim.
Fotoğraf düzenleme için tv yerine monitör daha doğru bir seçim olur bence

A Çevrimdışı

a_lee

Yeni Üye
2 May 2020
2
47
merhabalar,
75" tv için tavsiye istiyorum, bütçem 15k civarlarında. sony 75xg8596 bu civarlarda fakat ben emin değilim. şu an kullandığım tv sony55hx850. izleme içeriği olarak harici media player üzerinden ağırlıklı olarak full 4k film ve ps olacak ses konusu önemli değil zaten av receiver ile o işi çözüyorum yakın rakamlara 65xg9.. serisi var fakat boyut konusunda 75 den vazgeçmek istemiyorum. yeni serilerin gelmesini mi önerirsiniz, tavsiyeleri bekliyorum.

M Çevrimdışı

MayKii

Yeni Üye
1 May 2020
3
36
Vestel 55U9500 ve Vestel 49UD9590 arasında ekran boyutundan başka ne farklar var bilen var mı? ve hangisini tavsiye edersiniz?

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,388
merhabalar,
75" tv için tavsiye istiyorum, bütçem 15k civarlarında. sony 75xg8596 bu civarlarda fakat ben emin değilim. şu an kullandığım tv sony55hx850. izleme içeriği olarak harici media player üzerinden ağırlıklı olarak full 4k film ve ps olacak ses konusu önemli değil zaten av receiver ile o işi çözüyorum yakın rakamlara 65xg9.. serisi var fakat boyut konusunda 75 den vazgeçmek istemiyorum. yeni serilerin gelmesini mi önerirsiniz, tavsiyeleri bekliyorum.

o panel sanırım IPS bunu bilinçlimi seçtiniz? yoksa ebat büyük olsun diyemi, seçtiniz acaba?
XG9xx OK ama XG7/8 lerin çoğu IPS dir!!

bu arada HX85x de ise çok iyi bir paneldir

"ps" derken sanırım PS4 dediniz?
yada PC mi bağlanıyor?

Gamer iseniz Samsung Qled serileri daha doğru bir seçim olur +VA paneldir!

o kadar parayı IPS e vermeye hiç değmez!

FILM izlerim diyorsunuz zaten dolayısıyla ilk tercih VA olmalıdır!

AVR+Speak. olması ciddi bir artıdır

Not;panellerin yeni modelleri artık Lisansız video/audio codekleri çözemiyor!
Sony de Samsung da bu konuda biraz sıkıntılıdır!!

yeni modelleri beklemekle bu iş pek olamıyor,örneğin sen tam karar verinceye kadar hooop yeni modeller çıkıyor
zaten aldığın bir panel de 6 ayda eski oluyor 1 sene sonra ise tamamen eski oluyor takip etmek biraz zor iş

Geri
Üst Alt