albanez
Süper Üye
- 19 Mar 2018
- 3,389
albanez, aldım gitti 55 inç teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
A arven5959, üstadım peki 55 inç olan 4200 50 inç 3600 samsung 5 inç için 600 fazla vermeye değer mi
bence değer
albanez, aldım gitti 55 inç teşekkür ederim
A arven5959, üstadım peki 55 inç olan 4200 50 inç 3600 samsung 5 inç için 600 fazla vermeye değer mi
albanez, üstad bu şimdimi yazılır yaw?tv siparişini verdim sen tv önermişin kendine güme gittik
Hocam, merhabalar, 55gcu9800 yerine55gco9900 oled TV arçelik fabrikadan sıfır olarak gönderildi,servis bugün kurulumu yaptı. Sınıf farkını hissettiriyor,banaöneriniz varmıdır,engin bilgi ve tecrübelerinizi bekliyorum selamlaryaw telefonu akşamları kapatıyorum iyiki uyardın
ara tekrar
Hocam, merhabalar, 55gcu9800 yerine55gco9900 oled TV arçelik fabrikadan sıfır olarak gönderildi,servis bugün kurulumu yaptı. Sınıf farkını hissettiriyor,banaöneriniz varmıdır,engin bilgi ve tecrübelerinizi bekliyorum selamlar
eğer para sorun değilse sony 75xf9005 (2018) veya 75xg9505 (2019) almalısınız bence ikisi de VA panel (Direct Led + Full Array Display ) ve 10 bit ve çok çok iyi.Merhabalar bir süredir tv alma aşamasındayım. 10 yıldır 50 inch Panasonic plazmayı bırakamadım, izleme mesafem uzaklaştı ve artık büyük ekran istediğim için bir de bu hdr gelişmeleri olduğu için televizyonu yenileyeyim diyorum.
Samsung 75Q70R
Sony 75xf9005 (bulmak biraz zor gibi)
Sony 75xg9505
Samsung 82ru8000
Samsung 82
Bu modeller arasında kararsız kaldım. Genelde gece daha loş ortamlarda film izleyeceğimden dolayı Va panellere yöneldim. Ru8000 diğerlerine göre alt segment kalsa da hem boyutu büyük hem de fiyatı uygun. İncelemelerde de hdr performansı düşük ama kontrastının çok iyi olduğu söylenmiş.
Hangisini önerirsiniz? Bir de Samsung un Dolby Atmos ve Dolby vision eksikliği var o da kafamı kurcalamıyor değil.
82Q60R olacak en sondaki
Can bey kurulum yapıldı,o zaman hem şanslısın hem de herifler çok güzel bir iş yapmışlar
sana telefonda anlattığım gibi,adamlarla ben papaz olmuştum,ne değişim yaptılar ne de
farklı bir işlem yaptılar iyiki THHeyetine gitmişim diyorum,beri yandan işi de hiç bilmediklerini anlatmıştım
abi yaw LED alıp da OLED ile değişim nerede görülmüş acep! gerçi müşteri açısından çok güzel bir şey ama
anlamadım gitti,üstelik fiyat farkı da talep etmediler,neyse hayırlısı
sıfır v.s olmasını geç bir kalem,önemli değildir,hele bir kurdur sonrasına bakarız,geçenler de bir tane Vestel Oled olayı
vardı bu da onun gibi olmasın merak ediyorum doğrusu?
önce kurulsun panel,sonra 2 gün kadar izle orasını burasını fazla elleme ama!
sürekli zap yap!!! sonra bana alo dersin panelin yanından!
şimdi sende habgi harici cihazlar vardı???
-Receiver varmı
-Bluray varmı
-Box varmı
neler var??
Grundig servislerin elinde bir tane USB vardır,onunla yazılım güncelleme yaparlar şayet gerekiyorsa
sonra uydu kurulumu yaparlar,ama sanırım belirli Türksat kanallarını yüklüyorlar,sen kafana göre yüklersin
sonra ama onlara sor hepsinimi yükleyeceksiniz diye,benim dahili ile işim olmadığı için silmiştim onların
yükledikleri kanalları bir tek TRT4K var bende
netice de OLED çok iyi teknoloji sorunları ve riskleri olsa da gittiği yere kadar gider artık,ama ekran yanığı olursa
ki en büyük riskidir kaldır at paneli o zaman!
Arçelik grubu iyi "resim kalitesi" üretiyor,başka da bir ota yaramaz bunların panelleri
Smart mış yok bilmem neymiş dersen bunları unutacaksın,Box alırsın olayı aşarsın
olmadı Receiver takarsın yine aşarsın,ya da seni dahili keserse ne ala
Hocam merhaba bugün cihaz kurulumu yapıldı. Şuan dediğiniz gibi 2 gün kendi alıcısında izlemeye devam edicem. Sonra size bahsetmiştim "vu duo2" cihaz var harici onu da denicem. Teşekkürler tavsiyeleriniz için..o zaman hem şanslısın hem de herifler çok güzel bir iş yapmışlar
sana telefonda anlattığım gibi,adamlarla ben papaz olmuştum,ne değişim yaptılar ne de
farklı bir işlem yaptılar iyiki THHeyetine gitmişim diyorum,beri yandan işi de hiç bilmediklerini anlatmıştım
abi yaw LED alıp da OLED ile değişim nerede görülmüş acep! gerçi müşteri açısından çok güzel bir şey ama
anlamadım gitti,üstelik fiyat farkı da talep etmediler,neyse hayırlısı
sıfır v.s olmasını geç bir kalem,önemli değildir,hele bir kurdur sonrasına bakarız,geçenler de bir tane Vestel Oled olayı
vardı bu da onun gibi olmasın merak ediyorum doğrusu?
önce kurulsun panel,sonra 2 gün kadar izle orasını burasını fazla elleme ama!
sürekli zap yap!!! sonra bana alo dersin panelin yanından!
şimdi sende habgi harici cihazlar vardı???
-Receiver varmı
-Bluray varmı
-Box varmı
neler var??
Grundig servislerin elinde bir tane USB vardır,onunla yazılım güncelleme yaparlar şayet gerekiyorsa
sonra uydu kurulumu yaparlar,ama sanırım belirli Türksat kanallarını yüklüyorlar,sen kafana göre yüklersin
sonra ama onlara sor hepsinimi yükleyeceksiniz diye,benim dahili ile işim olmadığı için silmiştim onların
yükledikleri kanalları bir tek TRT4K var bende
netice de OLED çok iyi teknoloji sorunları ve riskleri olsa da gittiği yere kadar gider artık,ama ekran yanığı olursa
ki en büyük riskidir kaldır at paneli o zaman!
Arçelik grubu iyi "resim kalitesi" üretiyor,başka da bir ota yaramaz bunların panelleri
Smart mış yok bilmem neymiş dersen bunları unutacaksın,Box alırsın olayı aşarsın
olmadı Receiver takarsın yine aşarsın,ya da seni dahili keserse ne ala
O satici 2 yil garantili urun satiyor. Tv ler ithalat fazlasi ben tavsiye etmemİyi akşamlar. 55 inc bir tv alıcam 3 5 model baktım ama net bilgilere ulaşamadım vestele mail attım teknik detay için daha geri dönüş olmadı
55UD9280
55UD9290
55UD9590
Arasındayım sanırım pek fark yok. Bu modelleri 3200e bulanlar nerden buluyor))
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.bu linkteki ürünü alacaktım ama satıcı pek güven vermedi ne ürün geleceği belli değil. Ankarada yaşıyorum 300 tl konuma özel indirim ile 3000 tl ye geliyor. Satıcının açıklaması "XU55G521 ve Benzeri İhracat Fazlası Ekstra Kaliteli ve Tam Dolu Donanımlı Üst Segment Ürünler Gönderilmektedir. 2 Yıl Vestel Garantilidir. "
XU55G521 i arattığımda 1800 tarama verisine ulaşamadım. Birde garanti durumu kafamda soru işareti satıcı var diyor vesteli aradım yok diyor.
Satıcının 55U6863DG bu kodda bir ürünü var netten baktım özellikleri çok iyi gibi. Sizce alınır mı satıcı hakkında bilgisi olan var mıdır? Hangisini alayım bugün yarın hemen alacam.
Teşekkürler