Samurai
Moderatör
- 3 Ağu 2021
- 2,928
- 41
Kesinlikle, uzun süreler oynarsanız kaçınılmaz. Fakat bu benim şahsi görüşüm. 2017 model Oled televizyonda 102 hafta boyunca Fifa 2018 oynanmış televizyonun hali aşağıda. Testler Rtings tarafından yapılmış.Ps5te de bana fifa oynamanında yanık oluşturabileceği şeklinde söylemler oldu.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Evet doğrudur, TCL konusunda yazmıştım daha önce. Sebebi C845'in daha parlak olması, panel ne kadar parlak olursa ışığı kontrol etmek zorlaşıyor.Hatta c745 in c845 e göre daha az çiçeklenme oluşturduğunu okumuştum.
Evet, Oled ekranlarda da DSE oluyor. Benim de hedefim ileride bir projeksiyon almak, karanlık ortamlar için ideal. İyi modelleri yeterince parlaklık sunuyor aslında ama tabi bir tv kadar canlı renkler yok.Dirty screen sanırım hem bu modellerde hem oledlerde oluyor yanılmıyorsam. Aslında 4k bir projeksiyonum var ama her an açmak olmuyor malum lamba fiyatları pahalı birde tv kadar parlak olmuyor.
Ben olsam;
- 65QN85C almaya çalışırdım,
- Pahalı gelirse 55QN85C alırdım,
- 55QN85C de pahalı gelirse TCL C755 bakardım, 65 veya 55'lik.
Oled panelde yanık haricinde parlaklık sorunu da var biraz. Gündüz oyun oynarken gerçekten karanlık kaldığı yerler oluyordu.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.