.... 50PUS8807 Modelini kullanıyorsunuz herhalde. Tavsiyeleriniz ne olur bu model için. Ayrıyeten PS5 ile kullanımı için ne dersiniz? Bu Modelin Paneli Gerçek 120 Hz mi yoksa yazılım ile mi oluyor?........
50/8807 17/18 kağıt gibi
bahsettiğin panel sakın 8007 olmasın?? 13 kağıda olan?
daha önce 50/8505 kullanmıştım,komşum da ki hem PS4 hem de 5 ile de test etmiştim
hiç bir sorun yoktu
paneli yaklaşık 3,5 ay önce de burada yaşayan bir Ukraynalıya sattım,adam prof.Gamer idi!!
derecelerim filan var demişti! paneli de PS5 e bağlayıp sadece oyun için almıştı
Salonun da Sony OLED 65K kullanıyor!
ancak çok kötü bir AÇI problemi var,mVA paneller böyledir!
Philips ler genel olarak resim sorunu veya Gaming v.s sorunu çıkartmazlar,bunların sorunu
Servis/Garanti v.s ile alakalıdır ki bence de "kötü"!
Piyasada gerçek 100Hz panel yoktur,2017/18 den sonra üretilenler yazılım+donanım destekli
değişik yapıda paneller dir!
Zaten bilen gören bir göz sahibi adam da bunların çakma olduğunu şak diye anlıyor!
Ancak "yazılım ekipleri" bu konuda kendilerini acap geliştirdiler!
Örneğin HiEnd bir TV de(VA/IPS) 100Hz-harbi olmalı+Bit değeri harbi 10bit olmalı,ama öyle değildir!
herifler 8+FRC ve yazılım destekli 100Hz panel deyip 2 katına satıyorlar!
Sony/Samsung olursa bu "MARKA" ve harbi 100Hz+10-bit olursa bu defa fiyat üçe katlanıyor!
ya da panel QLED/QDot cart curt olursa dörde katlanıyor gibi devam ediyor!
Zaten HiEnd paneller de günümüz trendin de bunlar harbi 100Hz+10-bit şekline büründü
bence siz bu teknik bilgilere kafayı takmayın,OLED ve bazı miniLED paneller hariç(Sony/Samy/LGE dahil)
günümüz panellerinin "hepsi" kırpılmış/çakma v.s şekilde üretilen TV ler dir!
Ama OLED ler harbidir,miniLED ler de harbidir(ama Hisense ve TCL değildir! bunlar hala çakma/kırpılmışlar dır)
miniLED-TV=Sony/Samsung/LGE ve TPV OK dir
OLED lerin alayı OK dir
gerisini sakın bunlarla bir tutmayın veya bunları gidin başka Kulvar da koşturun