Styric Çevrimdışı

Styric 

Sürüden ayrı..
Yeni Üye
30 Ocak 2023
7
36
merhaba, siz olsanız hangisini alırdınz ? AWOX 65A6500USWF / ONVO 65OV65500

standart kullancıyız, günleri annem uydudan televizyonunu izler bende haftasonları belki netfilix exxen bir şeyler bakarım hepsi bu. Filmlerde ağırlık bilgisayar bağlayıp kullanırım zaten. Teşekkürler.

P Çevrimdışı

PATRONN

Yeni Üye
3 Ocak 2023
36
29
Vatanda %15 indirim var televizyonlarda. 12-15 k orası TV tavsiye lazım. Ses ve görüntü açısından iyi olan ve ıps panelu olan bir model.

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,686
40

standart kullancıyız, günleri annem uydudan televizyonunu izler bende haftasonları belki netfilix exxen bir şeyler bakarım hepsi bu. Filmlerde ağırlık bilgisayar bağlayıp kullanırım zaten. Teşekkürler.
Ben Awox'u tercih ederdim. Awox VA panel, Onvo ADS tabanlı IPS panel diye biliyorum. Panelinden ziyade Onvo cihazda olumsuz yorumlar gördüm.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,887

Baktığınız modeller görüntü olarak ve servisleri olarak iyi markalar değil. Fasoncu bu markalar yerine aldıktan sonra servisi daha çok iyi olan sorunları çözen ilgili Vestel ve Grundig modelleri yada aynı markaya ait olan üretimli modellere gidin.

E Çevrimdışı

emurat

Aktif Üye
2 Mar 2021
168
41
Hocalarım üstadlar herkese iyi geceler. PS5 için ne tavsiye edersiniz. Şuan Vatanda 50Pus8807 13 bin dolaylarında tavsiye edermisiniz? Ekran kalitesi Cihaz Ram falan özellikleri nelerdir ve Gerçekten 100 Hz mi bu panel. Veya alternatifleri nelerdir bu cihazın?
W Winston Samurai Unforgotten

albanez albanez Üstad sizde 50PUS8807 Modelini kullanıyorsunuz herhalde. Tavsiyeleriniz ne olur bu model için. Ayrıyeten PS5 ile kullanımı için ne dersiniz? Bu Modelin Paneli Gerçek 120 Hz mi yoksa yazılım ile mi oluyor?

Son düzenleme:
Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,686
40
Hocalarım üstadlar herkese iyi geceler. PS5 için ne tavsiye edersiniz. Şuan Vatanda 50Pus8807 13 bin dolaylarında tavsiye edermisiniz? Ekran kalitesi Cihaz Ram falan özellikleri nelerdir ve Gerçekten 100 Hz mi bu panel. Veya alternatifleri nelerdir bu cihazın?
W Winston Samurai Unforgotten

albanez albanez Üstad sizde 50PUS8807 Modelini kullanıyorsunuz herhalde. Tavsiyeleriniz ne olur bu model için. Ayrıyeten PS5 ile kullanımı için ne dersiniz? Bu Modelin Paneli Gerçek 120 Hz mi yoksa yazılım ile mi oluyor?
Bence Full Array hariç istenilen bütün özelliklere sahip bir tv. PS5 ile kullanacağınız için, 120 hz olması, HDMI 2.1, VRR, ALLM gibi özellikleri destekliyor oluşu çok iyi. 4 GB ram var cihazda, gayet yeterli. 60 hz yerli televizyonlar bile neredeyse 7-8.000 TL'den aşağı değil. 9 serisi Samsung almaya kalksan en az 25-30.000 TL. Bu şartlarda bu tv 13.000 TL iyi fiyat diyebilirim.

Bir ekleme daha yapayım, parlaklık olarak bir tık zayıf gibi ama bu fiyata daha iyisini de bulmak zor.

Son düzenleme:
P Çevrimdışı

PATRONN

Yeni Üye
3 Ocak 2023
36
29
Baktığınız modelleri filtre yaparak model fiyat yazarmisiniz.
Hocam hiç farketmez modeli fiyatı sadece zn yıllar üzmesin ve ıps panel. Olması yeterli.
Baktığınız modelleri filtre yaparak model fiyat yazarmisiniz.

İndirimden yararlanmak iyi olacak. O yüzden bugün karar vermeliyim. TV alımı için. Tavsiye lazım pek bilgim yok. 50 inç olması yeterli ıps panel olmalı açı dan dolayı. Android şart değil 2 yol sonra çöp olmaya gerek yok. Smart tercihen daha iyi gibi. Tavsiye lazım tabi işin özeti.

S Çevrimdışı

ssaltun

Yeni Üye
6 Mar 2023
3
40
Merhabalar evde aile kullanımı için genellikle Netflix, Amazon gibi uygulamalar üzerinden izleme yapılıyor bütçem 15.000 mümkünse Teknosa da olan TV lerden önerebilecekleriniz nelerdir 55-65 " arası Smart veya Android olmasa da olur xiomi tv stick kullanıyorum.

Teknosa dememdeki amaç ING de sıfır faiz ile kredi imkanı olması. Ama onun dışında da önerilere açığım.

Styric Çevrimdışı

Styric 

Sürüden ayrı..
Yeni Üye
30 Ocak 2023
7
36
Baktığınız modeller görüntü olarak ve servisleri olarak iyi markalar değil. Fasoncu bu markalar yerine aldıktan sonra servisi daha çok iyi olan sorunları çözen ilgili Vestel ve Grundimodelleri yada aynı markaya ait olan üretimli modellere gidin.
15 bine kadar tavsiyeniz ne olurdu peki ? 58 de olur yeterki goruntusu biraz duzgun olsun. Optik girisi olsun ethernet baglantisi olsun yeter. 65 boyutuna cikinca kesenin agzini gercekten acmak gerekiyor. Kaliteli panel dahili uydudan bir seyler izlemelik olsa yeterli.

Ben Awox'u tercih ederdim. Awox VA panel, Onvo ADS tabanlı IPS panel diye biliyorum. Panelinden ziyade Onvo cihazda olumsuz yorumlar gördüm.

Tesekkur ederim

W Winston merhaba 58 olarak bunlari bulabildim aksam incelemelri varsa bakacagim yine sizinde fikrinizi almak isterim

grundig 58 GEU 8915

onvo OV58350

grundig 58 ggu8935

grundig 58 geu 8910

vestel 58 ua 9630

vestel 58 u 9500

grundig 58 ggu 8930

vestel 58 ua 9600

vestel 58 ua 9400

vestel 58 u 9510

grundig 58 gcu 8905

samsung 58au 7000

tcl 58 p 635

yada krediyi fazla çekip samsung 60 BU 8000 mi almalıyım

Toshibalara bakmali miyim ? Vestel ile bire bir mi yoksa bir eksikligi soz konusu mudur ? Tesekkur ederim. Cok soru soruyorum mazur gormenizi rica ederim.

Son düzenleme:
albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
.... 50PUS8807 Modelini kullanıyorsunuz herhalde. Tavsiyeleriniz ne olur bu model için. Ayrıyeten PS5 ile kullanımı için ne dersiniz? Bu Modelin Paneli Gerçek 120 Hz mi yoksa yazılım ile mi oluyor?........

50/8807 17/18 kağıt gibi
bahsettiğin panel sakın 8007 olmasın?? 13 kağıda olan?

daha önce 50/8505 kullanmıştım,komşum da ki hem PS4 hem de 5 ile de test etmiştim
hiç bir sorun yoktu
paneli yaklaşık 3,5 ay önce de burada yaşayan bir Ukraynalıya sattım,adam prof.Gamer idi!!
derecelerim filan var demişti! paneli de PS5 e bağlayıp sadece oyun için almıştı
Salonun da Sony OLED 65K kullanıyor!

ancak çok kötü bir AÇI problemi var,mVA paneller böyledir!

Philips ler genel olarak resim sorunu veya Gaming v.s sorunu çıkartmazlar,bunların sorunu
Servis/Garanti v.s ile alakalıdır ki bence de "kötü"!

Piyasada gerçek 100Hz panel yoktur,2017/18 den sonra üretilenler yazılım+donanım destekli
değişik yapıda paneller dir!
Zaten bilen gören bir göz sahibi adam da bunların çakma olduğunu şak diye anlıyor!

Ancak "yazılım ekipleri" bu konuda kendilerini acap geliştirdiler!

Örneğin HiEnd bir TV de(VA/IPS) 100Hz-harbi olmalı+Bit değeri harbi 10bit olmalı,ama öyle değildir!
herifler 8+FRC ve yazılım destekli 100Hz panel deyip 2 katına satıyorlar!

Sony/Samsung olursa bu "MARKA" ve harbi 100Hz+10-bit olursa bu defa fiyat üçe katlanıyor!
ya da panel QLED/QDot cart curt olursa dörde katlanıyor gibi devam ediyor!

Zaten HiEnd paneller de günümüz trendin de bunlar harbi 100Hz+10-bit şekline büründü

bence siz bu teknik bilgilere kafayı takmayın,OLED ve bazı miniLED paneller hariç(Sony/Samy/LGE dahil)
günümüz panellerinin "hepsi" kırpılmış/çakma v.s şekilde üretilen TV ler dir!

Ama OLED ler harbidir,miniLED ler de harbidir(ama Hisense ve TCL değildir! bunlar hala çakma/kırpılmışlar dır)

miniLED-TV=Sony/Samsung/LGE ve TPV OK dir
OLED lerin alayı OK dir

gerisini sakın bunlarla bir tutmayın veya bunları gidin başka Kulvar da koşturun:sirit

Geri
Üst Alt