albanez
Süper Üye
- 19 Mar 2018
- 3,383
Beyler TCL/HisenSe/VIZIO(US/CD) gibi TV lerin hiç birisi ne HiEnd dir ne de başka bir şey dir
Bu üreticilerin özelliği şudur;
1-ana üretici olarak çok daha ucuza mal üretmeleri
2-her bir kullandıkları elemanlar vasat veya ona yakın veya alt seviye olmaları
kimse bunları gözünde büyütmesin! zaten bunlar da böyle bir şeyin peşinde değiller
ANCAK burada hem ilginç hem de bana göre çok absürt olan durum şudur;
Bu TV ler USA/EU/Canada vs pazarlar da özellikle "çok ucuz" hatta bir Sony/Samsung
ile karşılaştırdığınız zaman da adeta beleşe mal satıyorlar yaw!!
TR de ise sadece biraz ucuz,hepsi o dur,ayrıca Sony/Samy şöyle böyle demeyin fiyat
olarak,yaw TCL kim ki bunlarla boy ölçüşecek,herifler pazarda acaip ucuz mal satıyorlar(USA)
insanlar da o zaman 3/4 misli rakam vermek yerine evine genel de 2. veya 3. TV olarak bunu
alıp koymaktadır!
TCL tüm markalar içinde en kırpılmış olanıdır!
HiSense bana göre bazı üst serileri de çok ciddi sıkıdır!
hatta bunun U8H serisi de Sony/Samy ile ciddi rakip bile oldu
özellikle F/P bakıldığı zaman!
TCL Çin de daha çok panel,klima,TV markaları cart-curt ne varsa satın alıp bünyesine katıyor
ya da fason ürettiriyor v.s
Bana göre kötü olan neden hala TR ye Hisense nin girmediği!
ama giren de bu kurları görünce ya hevesi kaçıyor ya da "Yerli" diye bir alay çakma
markaları görünce sanırım kokrtu ve giremiyor!
TCL ise öyle değil,herifler en büyük üretici oldular,ne varsa üretiyorlar ama tam neyi
kendileri yapıyor belli değil
Bu üreticilerin özelliği şudur;
1-ana üretici olarak çok daha ucuza mal üretmeleri
2-her bir kullandıkları elemanlar vasat veya ona yakın veya alt seviye olmaları
kimse bunları gözünde büyütmesin! zaten bunlar da böyle bir şeyin peşinde değiller
ANCAK burada hem ilginç hem de bana göre çok absürt olan durum şudur;
Bu TV ler USA/EU/Canada vs pazarlar da özellikle "çok ucuz" hatta bir Sony/Samsung
ile karşılaştırdığınız zaman da adeta beleşe mal satıyorlar yaw!!
TR de ise sadece biraz ucuz,hepsi o dur,ayrıca Sony/Samy şöyle böyle demeyin fiyat
olarak,yaw TCL kim ki bunlarla boy ölçüşecek,herifler pazarda acaip ucuz mal satıyorlar(USA)
insanlar da o zaman 3/4 misli rakam vermek yerine evine genel de 2. veya 3. TV olarak bunu
alıp koymaktadır!
TCL tüm markalar içinde en kırpılmış olanıdır!
HiSense bana göre bazı üst serileri de çok ciddi sıkıdır!
hatta bunun U8H serisi de Sony/Samy ile ciddi rakip bile oldu
özellikle F/P bakıldığı zaman!
TCL Çin de daha çok panel,klima,TV markaları cart-curt ne varsa satın alıp bünyesine katıyor
ya da fason ürettiriyor v.s
Bana göre kötü olan neden hala TR ye Hisense nin girmediği!
ama giren de bu kurları görünce ya hevesi kaçıyor ya da "Yerli" diye bir alay çakma
markaları görünce sanırım kokrtu ve giremiyor!
TCL ise öyle değil,herifler en büyük üretici oldular,ne varsa üretiyorlar ama tam neyi
kendileri yapıyor belli değil