Yalnız normal kanala geçince de çok kötü bir görüntüsü var, sadece ip tv değil İçimden bir ses bana senin QN85B alacağını söylüyorHocam ben IPTV yi nerede izlesem kötü geliyor zaten
Hocam onda da Dolby Vision yok. Hepsinin bir eksisi var anlayacağın.Yalnız normal kanala geçince de çok kötü bir görüntüsü var, sadece ip tv değil İçimden bir ses bana senin QN85B alacağını söylüyor
Hi Level'in her tarafı DV olsa ne olur, panelin köşelerinde sigara izmariti söndürülmüş gibi duruyordu, renk homojenliği Allah'a emanet. 250 nit parlaklıkta hangi Dolby Vision hocam, SDR görüntüyü düzgün verse yeterHocam onda da Dolby Vision yok. Hepsinin bir eksisi var anlayacağın.
Hilevelde bile varmış bu Dolby Vision yeni serilerde
Aynen hocam kafam çok karışık. Gönül OLED den yana bu paralara çıkmışken LCD açıkcası saçma geliyor. ama bu yanma meselesini biraz araştıracam. Misal eski AMOLED Ekranlı telefonlar yanıyordu ama şimdikilerde sıkıntı yok. Bu Yeni Oled serileri de böyle ise sorun yok.Hi Level'in her tarafı DV olsa ne olur, panelin köşelerinde sigara izmariti söndürülmüş gibi duruyordu, renk homojenliği Allah'a emanet. 250 nit parlaklıkta hangi Dolby Vision hocam, SDR görüntüyü düzgün verse yeter
O zaman LG Qned alıcan, fakat ben LG'den Oled dışında tv almam, tabi tercih meselesi. Neyse ustam, senin kafan baya karışmış, Allah gönlüne göre versin
Telefonu bırak akıllı saatlerin ekranı dahi yanıyor. TV ekranı saatlerce açık kalıyor fakat telefon öyle değil, işini bitirince kapatıyorsun ekranı. Kullanım ve çalışma yükü açısından arada çok fark var.Aynen hocam kafam çok karışık. Gönül OLED den yana bu paralara çıkmışken LCD açıkcası saçma geliyor. ama bu yanma meselesini biraz araştıracam. Misal eski AMOLED Ekranlı telefonlar yanıyordu ama şimdikilerde sıkıntı yok. Bu Yeni Oled serileri de böyle ise sorun yok.
Bununla ilgili konu açtım lakin tavsiye ana konusu burası buraya yazmam gerektiğini düşündüm.
Çok teknik bilgim yok aşağıdakilerden daha iyi seçenekler var ise iletmenizi rica ediyorum. Bütçe max 16K
1- Regal 58R754U(7.600) + Tv Box(1.1K) + Soundbar(2.5K) = ( 11.200 TL )
2- Regal 65R854UQ(12.828) + Tv Box(1.1K) + Soundbar(2K) = ( 16.000 TL)
3- Vestel 65Q9900 (14.999) + Tv Box (1.1K) = (16.100)
4- Vestel 70U9600 (14.299) + Tv Box veya Soundbar = (16.000)
5- Toshiba 65ua2263dt (13.296) + Soundbar(2.7K) = (16.000)
Film izlerken ses ve görüntü sıkıntısı yaşamak istemiyorum. Yukarıda belirttiğim tv lerde herhangi bir box almadan iptv - 4K netflix youtube disney amazon izleyebiliyor muyum ?
Sanırım bunlar bir lisansa tabi bu lisans bu cihazlarda var mıdır ? Eğer var ise Tv box almamın bir anlamı kalmıyor oradaki bütçeyi daha iyi bir TV veya ses sistemine harcayabilirim.
Hayırlı Günler Dilerim.
Burada bu modeller arasında sadece IPS yada Va panelle senin karar vermeniz gerek. Hangi panel izleme şekline uygun ona karar ver ve seçin biriniArkadaşlar bu konuda bir tavsiyesi olan var mıdır ?
Maalesef bütçenize göre aradığınız özelliklerde tv yok, ya da ben bulamadım. Bir süre önce 58PUS8807 o fiyatlara düşmüştü ancak 20.000 bandına gelmiş. 58 boyut pek önerilmiyor, 55 alsanız daha iyi. Bir de W Winston 'a soralım.Merhaba 55 veya 58 inç VA Panel televizyon arıyorum HDR'da 400-450 nite kadar ulaşabilen renk gamıda çok kötü olmayan 15.000TL'ye kadar televizyon önerebilir misiniz
O fiyat arasında Hepsiburada da 18 bine 55Q70A görmüştüm. Bu fiyatlarda diğer modellerden iyi bir panele sahip. İyi kontrast iyi bir Va panelli. Smarti da akıcı tizenMerhaba 55 veya 58 inç VA Panel televizyon arıyorum HDR'da 400-450 nite kadar ulaşabilen renk gamıda çok kötü olmayan 15.000TL'ye kadar televizyon önerebilir misiniz
Vestel ve Arçelik IPS panelleMerhaba arkadaşlar;
12 yıldır Samsung plazma tv kullanıcısıyım. Tv yi değiştirme zamanım geldi. Bütçem kısıtlı, o yüzden oled düşünemiyorum. Samsung 60bu8000 paneli nedeniyle ilgi alanımda. Adem Helvacı kardeşim Vestel 65qa9700 qled olmasına rağmen 60bu8000 i önerdi. Bütçem elverse 55q80b alıp geçeceğim ama maalesef o kadar para veremiyorum. Arçelik imperium 9 serisi de ilgi alanımda. Sizin görüşünüz de benim için çok önemli. İlginize şimdiden teşekkürler.
Konu '2022 Samsung TV Modellerinin Donanım Özellikleri' Buraya bir bakın.Merhaba arkadaşlar;
12 yıldır Samsung plazma tv kullanıcısıyım. Tv yi değiştirme zamanım geldi. Bütçem kısıtlı, o yüzden oled düşünemiyorum. Samsung 60bu8000 paneli nedeniyle ilgi alanımda. Adem Helvacı kardeşim Vestel 65qa9700 qled olmasına rağmen 60bu8000 i önerdi. Bütçem elverse 55q80b alıp geçeceğim ama maalesef o kadar para veremiyorum. Arçelik imperium 9 serisi de ilgi alanımda. Sizin görüşünüz de benim için çok önemli. İlginize şimdiden teşekkürler.