F
Falconpolat
Aktif Üye
- 13 Haz 2020
- 145
- 26
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Arkadaşlar bu televizyon iyi midir sizce?
fiyatına göre çok iyi. ama 10bin tl ye tv alıp elinizde büyüteç kusur ararsanız mutsuz olursunuz.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Arkadaşlar bu televizyon iyi midir sizce?
Üstad değerli bilgileriniz için çok teşekkürler.miniLED olması,sadece baclit sisteminin bir dizilimi dir! panelle alakası yoktur
bence bugün için daha doğru olan ve FALD yapıdaki baclit sistemden çok daha iyidir
her "yeni sistem" gibi haliyle oldukça pahalıdır! ama öyle ciddi bir fiyat artışı
gerektirecek bir teknik de değildir! adamlar tam çakal yaw,bir uygulama tekniği
buluyorlar ki çoğunun aslında maliyetle de alakası yokken,bunu HiEnd deyip hoop
fiyatını neredeyse katlıyorlar!
örneğin,bunu SHARP bulup yapmış da,sankim fiyatı da onun için pahalıymış
eskiden bir ara Philips(LGE ile ortak iken)9xx serisi FALD yapıdaki bazı modelleri için
çok yüksek fiyat çekiyordu! aynı şekilde Sony de bazı serileri için absürt rakamlar
çekiyordu! ya da panel gümlerdi değişim için manyak fiyatlar isterlerdi
iyide gerekçe neydi;bunlar Sharp denirdi....
iyi de şimdiki sistemleri ki zaten bunlar birer teknik dir ve SHARP filan değildir
o zaman absürt miniLED fiyatı nedir yaw
insanları bu kadar da yemek de neyin nesi,"yeni" diye ortada bir şey de yokki!
örneğin sen yeni diye bir Modül ünitesi yap+Sharp teknik li Baclit sistemi tak
ve buna da mini led uygula=al sana harbi yeni sistem miniLED de olsun ve o zaman
yüksek rakama sat!
iyi de sen gidip AUO/CSOT/CMO vasat/vasat üstü gibi bir panel tak+"yeni" diye
miniLED uyguladım de=uyanıklığın önde gideni olursa anca!
Not;AUO da bugün için bahsettiğim en üst kalite de Modül üniteleri var ama üretilmiyor!
neden?? çok pahalı
örneğin Sony eşşek yüküyle taşınan paraya TV satıyor ama elemanlarının hepsi
de orta sınıf,kardeşim gidip AUO dan CR=15/16K:1 lik panel taksana!!!
Samsung da aynen böyle ucuz yollu maliyet+MARKA sat
AUO da sanırım2010/11/12 gibi dönemler de AMOY ve bugün Sharp da IGZO paneller var
veya Auo-Kira var gibi bir sürü "eski" ama aslında hala geçerli üretilebilir durumu olan
süper paneller varken ve manyak yüksek değerli "Contrast" lara sahip üniteler de vardır
ama hiç bir üretici bunları kullanmıyor!
Amoy ve Kira ları bir ara çok kısa bir dönemToshiba kullandı(2012 de)ancak çok kısıtlı bir üretim idi
ve TR ye de çok çok az ithal edildi TNB tarafından
Amoy panel harbi Contrast 15bin:1 !!
şimdiler de bir CSOT/AUO/CMO v.s. dandik/vasat veya belki biraz vasat üstü paneller ile
manyak rakamlara TV üretip satabiliyorlar!
ürünün tüm donanım bilgilerinin olduğu sablon.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bu televizyon için ne dersiniz arkadaşlar?
Eğer özel bir amacınız yoksa, 40.000 TL'ye QN90B varken (Teknosa üzerinden referans verdiğiniz için konuşuyorum), 55.000 TL'ye QN800 almak hata olur. 800'ün tek artısı 8K olması. 8K'yı izleyebilecek platform bulabilmeniz çok zor. Çözünürlük dışında QN90B neredeyse her açıdan daha üstün bir cihaz.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bu televizyon için ne dersiniz arkadaşlar?
Vestel grubundan uygun fiyatlı bir model alın. Marka yada model fark etmez.Arkadaşlar annemlere bir tv almam gerekiyor, philips 49pfs8109 model vardı 2014 model devamlı arıza veriyor kronik sorunları mevcut imiş. Uygun fiyatlı,sadece basit tv izleyicisi olarak ucuz bir şey almam gerekiyor bu hafta bim ve a101 e şu modeller geliyor ne dersiniz.?
Dijitsu 55'' 6000tl ( kurulum garantiye dair bişi göremedim. )
Hi level 55 FMN403 6300tl ( ücretsiz kurulum sunny garanti deniyor. )
Servis bakımından Grundig grubuna gidin. Grundig in 55 inç leri IPS panelli. Saydığınız markalar sunny dışında fason getirirDaha uygun fiyata satılan Dijitsu, Sunny, Hi-Level, Onvo vb. markalardan IPS panel olanlı TV modelleri hangileridir?
Hocam qn800b de 12k kart hediyesi veya 17klık kahve makinası hediyesi varmışEğer özel bir amacınız yoksa, 40.000 TL'ye QN90B varken (Teknosa üzerinden referans verdiğiniz için konuşuyorum), 55.000 TL'ye QN800 almak hata olur. 800'ün tek artısı 8K olması. 8K'yı izleyebilecek platform bulabilmeniz çok zor. Çözünürlük dışında QN90B neredeyse her açıdan daha üstün bir cihaz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Kullanım amacınızı bilmiyorum;Hocam qn800b de 12k kart hediyesi veya 17klık kahve makinası hediyesi varmış
Mantıklı olur mu bilemedim qn800b için fazla bir yorumda bulamadım
Bütçem 40-60k arası izleme mesafem 4 metre
65 ya da 75 inç tv ne alabilirim sizce?