H Çevrimdışı

Hazar16

Yeni Üye
20 Ara 2021
35
47

Arkadaşlar sadece evkur mağazalarında bulunuyor tavsiye edermisiniz? fıyatıda şuan 7.399 tl.Bir televziyon alacaktım fakat daha karar vermedik hangisini alalım diye.Tercihim Webos ve Android işletim sistemli düşünüyorum.Bütçem kısıtlı 8000 tl.Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum..

2_xg1t9k_250.jpg

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,887
Türkiye de TV de üretici olarak Vestel ve Arçelik. Diğerleri TV lerini çin de yaptırır.
50 inç lerde bu iki firmadan birinden alın. Servisleri çok daha iyi ve ürünleri de bu markalardan daha stabil çalışır. Fiyatı size uygun herhangi bir modelini alabilirsiniz.

I Çevrimdışı

irfan0326

Yeni Üye
14 Mar 2023
4
37
Kullanım amacınızı bilmiyorum;
- Daha çok gündüz mü yoksa gece mi kullanılacak ?
- Günde kaç saat açık kalacak ve ne amaçla izlenecek ?
- Konsol bağlanıp oyun oynanacak mı ?

En iyi görüntüyü Oled televizyonda alırsınız fakat gündüzleri izlenecekse aydınlık bir odada parlaklık biraz zayıf kalabilir. Onun dışında, oyun oynanacaksa veya uzun süre haber kanalı açık kalacaksa ya da salon televizyonu olup bütün gün ekran açık kalacaksa Oled biraz riskli olur. Ben sadece akşamları film izleyeceğim diyorsanız Oled almak daha mantıklı, model olarak da LG G2 olabilir.

Oled dışında alabileceğiniz en iyi cihazlardan biri de Samsung QN90B olur.

QN800B 8K bir model biliyorsunuz ki, en iyi ihtimalle 8K ekranda 4K içerik izleyeceksiniz (Netflix vb. platformlarda.) Onun dışında 1080p uydu yayını alacaksınız. Açıkçası 8K ekranda 1080p görüntü nasıl olur bilemiyorum.

Mağazaya gidip QN800B modelini inceleyin görüntüsü hoşunuza gidecek mi bir bakın. Fakat sadece 8K demo içeriklere bakmayın, 4K ve 1080p yayın da açtırın. Bir de dediğim diğer modellere bakın. Eğer QN800B hoşunuza giderse ve hediye çok cazipse alabilirsiniz elbette. Benden daha tecrübeli olanlara da bir soralım W Winston albanez albanez
çok teşekkür ederim sayın hocam benim için çok faydalı bir bilgilendirme oldu, saygılarımla iyi çalışmalar

Q Çevrimdışı

qwertsdf

Yeni Üye
12 Eyl 2020
16
39
Servis bakımından Grundig grubuna gidin. Grundig in 55 inç leri IPS panelli. Saydığınız markalar sunny dışında fason getirir
Teşekkürler. Fiyatı uygun olması açısından ve 50-55" odaya büyük geleceğinden 40-43" arası bakıyorum. 32" bile olabilir. Full HD, IPS, 32-43" arası bakıyorum. Android olması tercihimdir. Hangi modelleri tavsiye edebilirsiniz?

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,887
Teşekkürler. Fiyatı uygun olması açısından ve 50-55" odaya büyük geleceğinden 40-43" arası bakıyorum. 32" bile olabilir. Full HD, IPS, 32-43" arası bakıyorum. Android olması tercihimdir. Hangi modelleri tavsiye edebilirsiniz?
Ggu serileri smartlari daha güncel olur.
Ggu....uhd
Ggf....full HD
40 alırsanız tüm markalarda olduğu gibi bunda da Va panelle gelir.

H Çevrimdışı

Hazar16

Yeni Üye
20 Ara 2021
35
47
Hocam 50 inç android tvler ıps panel olan varmı?şuan Toshiba 50 inç android 7500 TL civarında Gurindig 50 inç android 9700 tavsiye hangisi iyi acaba?

H Çevrimdışı

Hazar16

Yeni Üye
20 Ara 2021
35
47
Bir arkadaşımı aradım TV satıcısı ve teknik servis işini yapan Toshiba android tavsiye edermisin dedim hayır dedi çok kurdum millet şikayetçi ağır çalışıyormuş.Bende şuan hangisini alacağımı şaşırdım kaldım.

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,686
40
32'' ebatına düşerseniz monitörleri de değerlendirin derim. TV fiyatına hatta bazı modeller tv'lerden daha ucuz ve tv'lere göre çok daha iyi özellikleri var.

K Çevrimdışı

kallone

Yeni Üye
16 Ocak 2020
17
42
Merhabalar, 75 inch bir tv almak istiyorum, salonda kullanacağım. Öncelikli amacım film izleme, tv vs. Arada PS bağlayıp oyunda oynayabilirim ama şartda değil. Bütçem max 35k civarı. Şu modelleri belirledim ama görüşlerinize ihtiyacım var;
*SONY BRAVIA KD75X89J Model 120 hz olması hoşuma gitmişti ama SONY Tr'dan çekiliyormuş, garanti vs durumu ne olur,resim kalitesi vs nasıldır bilmiyorum, canlı görüntüsüne mağazalarda bulamadım. 33500 TL bana maliyeti olacak.
*SAMSUNG 75Q70B Bu tv'yide 36k civarı alabiliriyorum ama edge led olması vs kafamı kurcalıyor, ayrıca dts yok benim bildiğim.
*SAMSUNG 75Q60B Bu tv'yide 29k civarı alabiliyorum ama 60 hz olması vs üstüne ekleyip üstüne almak mantıklımıdır bilmiyorum.
Bunların dışında başka tavsiyeleriniz olursa beklerim.

Styric Çevrimdışı

Styric 

Sürüden ayrı..
Yeni Üye
30 Ocak 2023
7
36

PHILIPS 65PUS8007 almis kardesim bugun vatandan banada supriz oldu bakamadim va mi ips mi panel acaba ?​

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
TPV bazı ebatlar da hem IPS hem de VA kullanıyor!
60Hz/8-bit
bunu eskiden beri yapıyor,ucuz paraya daha az veya vasat kalite olarak
özellikle 65 ve üstünü satmak isteyen bir düşünce!

2011/22 içinde f/p olarak en başarılısı 8807 dir(VA-Direct-baclit/120Hz/8bit+FRC panel)
ama bu model pahalı oldukça

siz kaça aldınız bu paneli?
Vatan da sanırım teşhir(sıfır da diyebilirler) 18,5 kağıt gibi gördüm WEBe özel

ama paneli bu spek.ler de IPS olsaydı bence biraz daha resim verirdi

Geri
Üst Alt