albanez
Süper Üye
- 19 Mar 2018
- 3,383
Üstad öncelikle ilginize ve detaylı cevabınıza çok teşekkür ederim. Asıl amaç film izlemek, filmler zidoo, wd hd tv ve htpc üzerinden olabiliyor, genellikle blu ray remux ve ya oldukça yüksek kapasiteli rip şeklinde indiriyorum. Denon x3400 4K amfi ile birliklte kullanıyorum. 9705 ten son derece memnunum hala ilk günkü gibi mükemmel kalitede, sizin zamanında yaptığınız yorumlar zaten benim de 9705 i almamda çok etkili olmuştu. Aslında izleme mesafemiz de yakın olduğundan bizi idare ediyor. 2,5 - 3 metre gibi. Yine de 55 inch e geçip seyir zevkini arttırmak istiyoruz fakat elimizdeki kalitede tv bulmakta zorluk çekiyoruz.
8602 yi izleme şansım olmadı ne yazık ki , Sony 9305 i bende beğenmiştim. Birde bu ambilight fena olmuyor akşam film izlerken ışıkları kapatıp ambilightı açınca çok keyifli bir atmosfer oluyor.
[BGCOLOR=transparent]55mu9000 de teşhir 4500 tl ye veriyor bir yer, uygun mu teşhir için onu da bilmiyorum. Ayrıca bu tv de bağlantılar üzerinden 100 hz veremiyormuş diye üzücü bir ayrıntı da var. Siz ne dersiniz onu merak ediyorum. [/BGCOLOR]
[BGCOLOR=transparent]Media player olarakta zidoo oldukça başarılı bir görüntü kalitesine sahip. Merak edenlere tavsiye ederim. Philips 55pus8602 indirimle 4500 e geliyor son olarak siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız? Tekrar teşekkür ederim. Saygılar, selamlar.[/BGCOLOR]
Benim sıralamam;9305/8602/MU9000
Film için 9305 öne çıkar!! (özellikle BD/DVD 24fps de!!) senin bahsettiğin tür kaynaklar dan olan çıkışlar farklı dır!
o zaman her panele bağlayabilirsin bunları.
Benim için teşhir/2.el filan farketmez(görmem lazım ya da güvendiğim birisi olursa tabi ki)
Not;Samy de 2016 Modeller(KS8xx ve üstü gibi) 2017 ler den biraz daha iyi performans olarak! bunu artık herkes biliyor!
Bulabilirsen KS8500/9500 de alabilirsin!
"QLED" bunu geç bir kalem! yaw ben bu Kore lilerin "pazarlama" stratejilerine hastayım yıllar dır!
Bence bunu becermek çok daha önemli dir,malı herkes üretiyor ama herkes satmıyor bu meretleri bunlar gibi!
++
Ben fiyatlarına karışmıyorum ama;işin bu kısmı sizlere kalıyor! kafanıza yatmayan bir şeylere de fazla para bayılmayın sonra!
++
X3400 kullanman zaten olayı farklı kılıyor!
Peki resimleri(video) ne yapıyorsun geçirirken?? "RAW" mı gönderiyorsun!
"Pio" olsa AVR filan hikaye olur! gönder RAW;Pio çok daha iyi işlesin ama panel farklı olunca
durum değişiyor tabiki ki
Bak geçmişte bizim Pio cuların bazıların da Denon ya da benzeri HiEnd AVR ler vardı ama hepsi de RAW
gönderiyordu Pio ya resimleri,çünkü Pio "daha iyi işliyordu" resmi!
Gerçi bunlar seni ilgilendiriyor ve bir de göz zevkine kalmış işler++