G
geekgergedan
Yeni Üye
- 20 Eyl 2021
- 2
- 31
Regal 50RH0LU marka tv hakkında düşünceleriniz nedir? Amazonda 4 bin gibi bir fiyatta şuan.
2 gün önce Amazon 3480 TL ye satıyordu bu cihazı. Amazon'un TV kategorisi çok oynak fiyatları günlük değişebiliyor bilginiz olsun.Regal 50RH0LU marka tv hakkında düşünceleriniz nedir? Amazonda 4 bin gibi bir fiyatta şuan.
Ua2063dt daha mantıklı bence. Anakartı daha iyi sanırım.üstelik auo panellisini denk getirebilirseniz daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.
- Durmak yok, forumda kalmaya devam!
Toshiba 50ul3b63dt ile toshiba 50ua2063dt modellerini normal ev kullanıcıları için genel olarak değerlendirirsek( işletim sistemi hariç ) hangisi diğerine göre daha öndedir .Bu seviyelerde önerebileceğiniz başka hangi tv olabilir?
By_Trol, @fikoloji,@albanez,@dtyakup,
BlackSea ve diğer arkadaşlar...
Dijitsu örneğini çok güzel vermişsiniz ama tv 5000 olmuş. Dijitsu eder mi gerçekten soru işareti gibi geldi. Ona gireceğime toshiba/vestel 58" grubu daha cazip gibi.Genelde burda markalar üzerinde yorumlar yapılıyor. dediğiniz gibi bize kalanlar arasında bütçeyi çok sarsmadan benimde takip ettiğim 3 ürün var. 1. si Bimlerdeki 65" dijitsu 4k android tv fiyatı 4999 TL. L1 lisanslı ve netflix 4k izeleyebiliyosunuz yanılmıyorsam paneli de ips idi. 65" dijitsularda kurulum ücretsiz. Satıcısı Bim olması da cabası. En az 2 yıl kafanız rahat olur. Bu ürün yaklaşık 2 ay önce geldi yani her mağazada bulamayabilirsiniz. Ben indirime girebilir diye takip ediyorum bu modeli. Çünkü bim daha önce 2299 tl ye getirdiği 40" fhd android tv yi 2 hafta önce 1899 tl ye sattı ve babamlara aldım. benzer bir indirim gelirse bende bu ürünü almayı düşünüyorum. 2. alternetifim ise yine ips panelli Onvo 55f350 4k android tv. Onuda a101 den talip ediyorum arar ara 3699 tlye düşüyor. 3. alternatifim ise amazon daki 65" woon 4k. 4600 tl iken almak istedim adresenize yollanamıyor hatası aldım sonra ürünün fiyatı 5500 e çıktı. amazon ile görüştüm beklemede kalın düzelecektir dedi 10 gündür bekliyorum "![]()
Aynen öyle kardeş.anladığım kadarıyla çoğu tv parasının hakkını vermiyor.