dtyakup
Aktif Üye
- 4 Kas 2020
- 282
- 37
İşin özeti budur. bu mesajınızı anasayfaya sabitlemek lazım bence"Tavsiye" isteyenler;direk gözünüz kapalı basıp alacağınız TV leri özenli sunuyorum
hatta bu panelleri almayanları dövüyorum
-Pioneer PDP lerin hepsi!
-Panasonic PDP ler den örneğin 50/60 serileri
-Sony den X4500
-Toshiba dan SV685
-Sharp dan bulabilirseniz X5(USA da tanıdığınız varsa alsın getirsin veya kargoya versin!)
daha fazlasını yazmıyorum,kafalar karışmasın şimdi
yaw bunlar eski model ve 4K filan değil,Smart yok,cart-curt da yok hiç bir şey yok diyebilirsiniz
valla olan en iyileri bunlar dı,almayan adama bir tuhaf bakardık eskiden!
Beyler şaka bir yana 2010/12 den sonra bu işler bitti gari,hatta öldü-geberdi desem aynen doğrudur!
siz MARKA lara veya rakamlara filan bakmayın,bu iş bitti,kalitesiz malları Çin liler adama resmen
aldırıyorlar,manyak paralara örneğin 75/85 LCD ler satılıyor
hiç birisine değmez hele hele LCD ler olursa hiç mi hiç değmez ama OLED bile olsa ona bile bu rakamlar
bence değmez
"Teknoloji ilerledi" ülen sorunlar ise katlanarak büyüdü bunun neresi teknoloji o zaman???
Bence "market işi" malum markalar bu filimin esas oğlanları gibi oldu günümüz de!
Sonuç;bu durumda örneğin benim gibi hadi diyelim bu işleri bilen birileri sizlere nasıl
tavsiye de bulunsun ki???
"Satıcı" değiliz!! forumlar daki çakal marka fanları veya satıcı tipleri filan hiç değiliz
Sony mony veya Samsung markası hastası da hiç değiliz!
dolayısıyla kendisine güvenen bir babayiğit varsa çıksın tavsiye de bulunsun,biz böyle tip de
değiliz yaw
fazla para vermeyin,işte en güzel tavsiye budur,ucuz yollu bir şey bulun
yok Smartı şöyle yok baclit böyle yok kasası şöyle v.s v.s yaw bunlar hikaye
ilk kural fazla bayılmayın
parası bol olan adam zaten forumlarda filan dolanmıyor! basıp alıyor hatta hiç
gitmeden alıyor ve eve getirip kuruyorlar panelini! mok gibi parası olan çok bu memleket de
bu forumlara "gariban adamlar" geliyor! bizim de lafımız zaten bunlara,gaza-caza filan gelmeyin
olayı da fazla büyütmeyin gözünüzde
3/5 kağıda market işi bir şey alın geçin izleyin
10/12 kağıda olan adam biraz düşünsün,ama ona göre mal bulunuyor,madem 10 kağıt bayılacak alsın
10 kağıtlık paneli
"Kalite";yaw bu kelimeyi de unutun
ağzınıza bile almayın,hiç düşünmeyin bile
Türk insanın bir diğer şanssızlığı ise malum KUR lar dan dolayı fiyatlar çok ciddi artmıştır
bu Kur lar ile Çin e bile gitsek bir mok almadan döneriz gari!
Dolar=10 kağıt oldu yaw
1/10 içeri girdik!
elin Amerikalısına en üst seviye panel bile oldukça hesaplı gelirken bize 2.el Araba parası gibi geliyor!