albanez
Süper Üye
- 19 Mar 2018
- 3,497
valla ben TCL için çok iyi şeyler düşünüyorum,şayet Amerika da yaşıyor olsaydımsayın albanez usta tcl 728 serisi için ne düşünüyorsunuz acaba? f/p bakımından.

ama TR de yaşadığım içinde tam tersi çok kötü şeyler düşünmekteyim!
yaw bu meretin veya HiSense ve Vizio TV ler Amerika da f/p oldukları için satılıyorlar!
başka bir numaraları da yoktur,kısaca Sony/Samsung alacak adam gidip bunu alıyor
o paranın yaklaşık yarısı cebinde kalıyor,sonra onunla da gidip 2.el bir AVR alıyor olayı
bitiriyor,bu kadar basit işte
bu arada TCL/Hisense Amerika da bayağı sıkı TV ler çıkarırken,dünyanın geri kalanını es
geçiyorlar!!!
Avrupa/kısmen Asya için standard ları da şudur
1-Avrupa işi(TR bunun içinde değildir!)
2-Hint işi-kısmen Asya işi(TR bunun içindedir)
ayrıca Çin pazarı da vardır,o da farklı kalitede dir,kısaca TCL veya Hisense veya SkyWorth veya
TPV v.s bunlar Çin de ki en büyük ana üreticiler dir,bu işler bunlar dan sorulmaktadır artık!
kafalarına göre "kalite pazarı" belirlemişler ve asıl pazar Amerika/Kanada dır;gerisi hikaye pazarlar dır
++
Bizdeki 7x serisi bir de giriş seviye dandik bir malları var bunları bence geçin
en son çıkan 825 "kağıt üstünde" sıkı gibi duruyor ama fiyatı da tam dayaklık yaw

o fiyata adam gider LG den OLED alır yahu!
hiç olmazsa OLED aldım der!
AVF forum dan bunun inceleme notuna bakmak lazım(ben şimdilik göremedim)şayet 8 aldıysa
bence iyidir 7 alırsa iyi değil! ama 9 alırsa çok iyi demektir!