Philips hakkında bilgim yok fakat 9800 sevdiğim model. Tavsiye vermedigimi de biliyorsunuz dur.Merhaba, Vestel 49UA9800 ile Philips 50PUS7805 arasında kaldım. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ve bu fiyat bandında şunu da dikkate alabilirsin dediğiniz bir model var mıdır? Teşekkür ederim. albanez F fikoloji dtyakup
Hocam TV ye anca baktım 50hz sanırım?Servis menüsüne girip resmini çekerseniz ancak o zaman 100 hz olup olmadığını anlayabiliriz. Eğer tv 3D ise %90 100 hz'dir. Aynı tv'nin 40 inç olanı var bende (UE40H6470AS)
Şahsen elinizdeki Samsung'u bırakıp Vestel, Toshiba gibi maceralara girmenizi tavsiye etmem. Benim yaptığım gözlemlere göre şu anda piyasada satılan 10.000 TL altındaki tv'lerde eski tv'lerdeki kalite yok. Bir de yanlış bilmiyorsam artık 40 inç gibi küçük ebatlar için tv üreticileri çok önem göstermiyor.
Servis menüsündeki Option kısmında yazan kod önemli. O kodu söylerseniz kesin bilgi verebilirim;
Option : 40A1AF0V,....,....,NONE (from the Service Menu)
40 = Size in inches
A = vendor / Manufacturer / where:-
A = Samsung Display
D = CMO (Chimei Innolux / Chilin /)
L = AUO (AU Optronics)
R = AUO (AU Optronics)
I = CPT (Chunghwa Picture Tube)
P = CMI (Chimei Innolux)
H = Sharp Display
S = Sharp / (Samsung China)
B = Beijing Optoelectronics
1 = Panel frequency where:-
6 = 50 (60Hz)
1 = 100 (120Hz)
2 = 200 (240Hz)
U = Panel Finish where:-
U = Ultraclear
A = Antiglare
U = Panel resolution where:-
U = UHD
F = Full HD
H = HD
Not sure what the number represents but on the TV's I've seen this appears to be:-
9 for 9 series
8 for 8 series
7 for 7 series
0 for 6 series.
Not sure what the next letter represents but see the table of models I have looked at at the end
V = Panel Type
V - arka aydınlatma türü.J jagatai, Evet hocam, tv'niz 50 hz. 32A6AF2V
32 - Ekran boyutu
A - Panel üreticisi Samsung
6 - 50 Hz
A - Antiglare
F- Full HD
2- TV serisi
V- Panel tipi (VA panel kısaltması sanırım)
Bence almalısın yarın ne olacağı belli değil. Vestelde çeyizlik süresi 6 aydır bilgin olsunMerhabalar
Yakın zamanda çeyizlik televizyon almayı düşüyorum sizce kurların durmadan yükseldiği bu zamanlarda önceden almak mantıklımıdır?
Resimdeki kriterlere göre düşünüldüğünde 20 model televizyon çıkıyor sizce hangi televizyon?
Ev oturma düzeni belli olmadığından ıps ekranlı tv olması daha uygun olacak galiba.
En dikkat çekiçi ürün Toshiba 43UA3A63DT görünüyor önerirmisiniz?
Teşekkür ederim şimdiden
Hangi tv'yi alırsınız onu bilmiyorum fakat haberiniz olsun tv uzun süre çalışmayınca yani fişe takılı olmayınca kendi kendine bozuluyor diye biliyorum. Uzun süreden kastım 2-3 yıl ve daha fazlası. Bir arkadaşın başına geldi çünkü.Merhabalar
Yakın zamanda çeyizlik televizyon almayı düşüyorum sizce kurların durmadan yükseldiği bu zamanlarda önceden almak mantıklımıdır?
Resimdeki kriterlere göre düşünüldüğünde 20 model televizyon çıkıyor sizce hangi televizyon?
Ev oturma düzeni belli olmadığından ıps ekranlı tv olması daha uygun olacak galiba.
En dikkat çekiçi ürün Toshiba 43UA3A63DT görünüyor önerirmisiniz?
Teşekkür ederim şimdiden
Aleyküm selam. İkisi de giriş seviyesi vasat tv'ler. Direct led ve Dolby Vision desteği nedeniyle TCL bir tık daha iyi duruyor. Ben ikisini de almam fakat almak zorunda kalırsam Samsung tercih ederdim.Selamınaleyküm arkadaşlar Samsung "55" tu7000 mi yoksa Tcl "55" C715 qled mi ikisi arasında kaldım kullanan veya ikisinden birini tavsiye edicek var mı teşekkürler.
Merhaba, ben PUS8505 ve sonu 12 ile biten yani Avrupa montaj olanı tercih ederdim. Yalnız bu tv'den memnun olan da var olmayan da, o nedenle iyi araştırın derim.Unforgotten hocam merhaba, 50" büyüklüğünde TV bakıyorum. Genel olarak uydu yayınları izler, Netflix, YouTube'da takılırım. Samsung 50Q60T ve Philips 50PUS8505 modelleri arasında kaldım. Bütçem max. 7.000₺ civarında. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? Ya da bu izleme profili ve bütçe için farklı bir model öneriniz olur mu? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..