TCL 65P735 - Dikey Çizgilenme Sorunu (Desteğe ihtiyacım var.)

N Çevrimdışı

nixlytr

Aktif Üye
20 Eyl 2023
78
24
Hocam bu normal değil.
TCL Müşteri hizmetleri durumu Bilkom'a aktardı. İade/değişim raporunun tekrar verilmesini talep ettim.
TCL Müşteri hizmetleri Vatan'ın teşhir ürün vermiş olabileceğinden şüpheleniyor. Üstüne üstlük ben ilk televizyonda dikey çizgilenme sorunu var diye THH'e başvurmuştum. Bunun üzerine Vatan değişimi sağlamayı THH zoruyla kabul etmişti. Bugün sabah arayıp şikayeti bahane edip benden imza istediler. İşte oraya gidip Vatan'a gidip imza atacakmışım değişimin sağlandığına dair bunu Hakem Heyetine göndereceklermiş süreci çekeceklermiş. Ben kendim Hakem Heyetine (Kaymakamlığa) gidip çekeyim dedim.
Olmaz o zaman bize imza atmak zorundasın dediler. Acayip bende gelemeyeceğimi ilettim. İmza atmayı düşünmüyorum şahsen.

Samurai Çevrimiçi

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,684
40
TCL Müşteri hizmetleri durumu Bilkom'a aktardı. İade/değişim raporunun tekrar verilmesini talep ettim.
TCL Müşteri hizmetleri Vatan'ın teşhir ürün vermiş olabileceğinden şüpheleniyor. Üstüne üstlük ben ilk televizyonda dikey çizgilenme sorunu var diye THH'e başvurmuştum. Bunun üzerine Vatan değişimi sağlamayı THH zoruyla kabul etmişti. Bugün sabah arayıp şikayeti bahane edip benden imza istediler. İşte oraya gidip Vatan'a gidip imza atacakmışım değişimin sağlandığına dair bunu Hakem Heyetine göndereceklermiş süreci çekeceklermiş. Ben kendim Hakem Heyetine (Kaymakamlığa) gidip çekeyim dedim.
Olmaz o zaman bize imza atmak zorundasın dediler. Acayip bende gelemeyeceğimi ilettim. İmza atmayı düşünmüyorum şahsen.
İmzalık bir şey yok diye düşünüyorum, direkt olayı THH ile çözün.

N Çevrimdışı

nixlytr

Aktif Üye
20 Eyl 2023
78
24
İmzalık bir şey yok diye düşünüyorum, direkt olayı THH ile çözün.
Ben de onu anlamadım, bugün 3 defa aradı müdürü sıkıştırıyormuş imza iste diye diye, bugün gel diyip duruyor ikide bir. Ben kaymakamlıktan şikayeti çekeyim aynı şey diyorum olmaz diyor.

S Çevrimdışı

sadays

Aktif Üye
26 Eyl 2020
256
55
çekme sakın hiçbir şeyi gelen tv giden de kötü dalga geçiyorlar herhalde sorunsuz panel gönderene kadar böyle de

olmazsa3-5 fark vereyim 845 gönderin de tcl'in alınabilecek tek tvsi bence 845

N Çevrimdışı

nixlytr

Aktif Üye
20 Eyl 2023
78
24
çekme sakın hiçbir şeyi gelen tv giden de kötü dalga geçiyorlar herhalde sorunsuz panel gönderene kadar böyle de

3-5 bin değil neredeyse 10-15 bin gibi bir para istiyorlar. üstüne hakem heyetinden ibrazı tekrardan düzenlemeyi düşünüyorum. ama onu bile kabullenmiyorlar. neymiş efendim işte gidecekmişim vatan'a imza atacakmışım. vatan o kağıtla tüketici hakem heyetinden şikayeti çekecekmiş. ne alakaysa.

Samurai Çevrimiçi

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,684
40

845'in ışığı kontrol etme sorunu var, blooming yapıyor ve karanlık sahnelerde siyah renk homojenliği biraz etkileniyor. 745 bu konuda daha başarılı. Zaten 845 vermezler ama 745 için zorlayabilir.

Samurai Çevrimiçi

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,684
40
3-5 bin değil neredeyse 10-15 bin gibi bir para istiyorlar. üstüne hakem heyetinden ibrazı tekrardan düzenlemeyi düşünüyorum. ama onu bile kabullenmiyorlar. neymiş efendim işte gidecekmişim vatan'a imza atacakmışım. vatan o kağıtla tüketici hakem heyetinden şikayeti çekecekmiş. ne alakaysa.
5.000 daha vereyim C745 alayım diye teklif edin isterseniz 🙂 Kabul ederlerse şahane olur.

N Çevrimdışı

nixlytr

Aktif Üye
20 Eyl 2023
78
24
845'in ışığı kontrol etme sorunu var, blooming yapıyor ve karanlık sahnelerde siyah renk homojenliği biraz etkileniyor. 745 bu konuda daha başarılı. Zaten 845 vermezler ama 745 için zorlayabilir.
Zaten müşteri hizmetleri iade/değişim raporu verdiği zaman onlara bir soracağım. Çünkü yine bu modelden verirlerde yine buna benzer bir sorun yaşarsam kafayı yerim artık.

İmza olayını da tam olarak nasıl çözeriz onu düşünüyorum bir de.

Benden imza istemeleri sizin aklınıza mantığınıza uyuyor mu ya? Ne diyorsunuz? Böyle bir şey için direkt Kaymakamlığa gidip Hakem Heyetiyle mi görüşsem?

Samurai Çevrimiçi

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,684
40
Zaten müşteri hizmetleri iade/değişim raporu verdiği zaman onlara bir soracağım. Çünkü yine bu modelden verirlerde yine buna benzer bir sorun yaşarsam kafayı yerim artık.

İmza olayını da tam olarak nasıl çözeriz onu düşünüyorum bir de.

Benden imza istemeleri sizin aklınıza mantığınıza uyuyor mu ya? Ne diyorsunuz? Böyle bir şey için direkt Kaymakamlığa gidip Hakem Heyetiyle mi görüşsem?
Ben daha önce hiç böyle imza falan vermedim THH'lik olduğum durumlarda.

Vatan şu an 33.899 TL'ye P735 satıyor ki kesinlikle bu parayı etmez. Diğer yanda 38.499'a C745 de satıyor, işte bu tv bu parayı edebilir. 5.000 daha vereyim C745 ile değiştirin, THH ile uğraşmayalım diye bir teklif edin.

N Çevrimdışı

nixlytr

Aktif Üye
20 Eyl 2023
78
24
TCL'den tekrardan iade/değişim raporu çıkmış, müşteri hizmetleri öyle dedi. Samurai Samurai

Bendende öyle bir imza istemesini doğru bulmadığını bunu bir avukatla veya tüketici hakem heyetiyle konuşmam gerektiğini söyledi.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,965
İmza falan vermeyin, muhtemelen ürün teşhir, şikayetinizi de sakın geri çekmeyin.
Üst modeli bedel farkıyla sıfır verirlerse ne ala.
Ki onda da servisten rica edin, servis menüsünden çalışma saatine baksınlar.
Abartı bir süre varsa o da teşhir veya iade/değişim ürünü olabilir.

N Çevrimdışı

nixlytr

Aktif Üye
20 Eyl 2023
78
24
İmza falan vermeyin, muhtemelen ürün teşhir, şikayetinizi de sakın geri çekmeyin.
Üst modeli bedel farkıyla sıfır verirlerse ne ala.
Ki onda da servisten rica edin, servis menüsünden çalışma saatine baksınlar.
Abartı bir süre varsa o da teşhir veya iade/değişim ürünü olabilir.
Bakalım tekrardan dediğim gibi en geç Pazartesiye kadar iade/değişim raporu verilecek. Ben de eski şikayet numarası ile tekrardan bir başvuru sağlayacağım.
İmza falan atmayı da düşünmüyorum.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,965
Bakalım tekrardan dediğim gibi en geç Pazartesiye kadar iade/değişim raporu verilecek. Ben de eski şikayet numarası ile tekrardan bir başvuru sağlayacağım.
İmza falan atmayı da düşünmüyorum.
Şikayetinizi geri çekmeyin.
Çekerseniz işiniz zora düşer.

Geri
Üst Alt