burak33
Yeni Üye
- 11 Kas 2021
- 19
- 36
merhabalar, benimde başıma Q60A bela oldu aslında bende hata markaya ve satan elemana güvenerek aldım fakat azda olsa araştırmak gerekiyormuş aslında dibine kadar araştırırım ama o gün öyle oldu diyelim. bendede uydudaki trt spor spor smart gibi futbol maçlarında futbolcuların etrafında flulaşma sanki buhar çıkıyormuşcasına , hareketli görüntülerde ve zoom in yada zoom out gibi sahnelerde atlama oluyor gibi, ekranın sol çeyreğinde bulutlanma var, kayan alt yazılarda atlama oluyor , tuner i sinyal zayıf kanallar göstermemeye başladı receiver da sorun yoktu, sizce problemli bir tv mi yoksa bu model in özelliklerimidir. servis geldi sorun yok dedi çekti gitti. bende tüketici mhk başvurdum ve 1 hafta içinde bilirkişi geldi ve gayriresmi olarak sorunlu tv diyerek rapor tuttu sağolsun. bende bu sefer araştırıyorum malum kurlardan dolayı da zam gelmeden hemen yenisini almak istiyorum fakat karar veremedim. aynı sorunları yaşamamak için hangi tv tercih etmeliyim. aslında Q70a modelini düşünüyordum fakat 55c728 aklımı çeldi derken M MoRTaLSouL un aynı problemleri olduğunu fark ettim (Upscaling özelliğine gelirsek gerçekten çok iyi işler çıkarıyor. Uydu kanallarında her detayı yakalayabiliyorsunuz ama uydu kanallarını izlerken hareketli sahnelerde kasılma/kare atlama/takılma gibi sorunlar göze çok batıyor. Bir insanın el sallaması/koşması/alkışlaması hiç akışkan bir görüntüye sahip değil ve görüntü bozuluyor yeri geliyor takılıp/kasıyor. Kameranın ani döndüğü ve hızlı hareket ettiği yerlerde de görüntü bulanıklaşmaya başlıyor. ) siz çözüm bulabildiniz mi veyahut bu problem için ne yapmalıyız ne olurrr yardımmmmm... olmazsa olmazım ci+ dsmart modül kullanabilmeliyim ve ip tv şart ADEM bey sizi yeni tanıdım ve keyifle alakalı alakasız videolarınızı izledim
T takıntım, Adem Helvacı M MoRTaLSouL
Merhaba. Aynı mesajı tekrar atmışsınız ama bu söylediğiniz sorunların videosunu ve fotoğraflarını paylaşırsanız buradaki arkadaşlar yardımcı olacaktır.Lütfen ilgili ve bilgili biri yardımcı olur mu rica etsek.
merhabalar, benimde başıma Q60A bela oldu aslında bende hata markaya ve satan elemana güvenerek aldım fakat azda olsa araştırmak gerekiyormuş aslında dibine kadar araştırırım ama o gün öyle oldu diyelim. bendede uydudaki trt spor spor smart gibi futbol maçlarında futbolcuların etrafında flulaşma sanki buhar çıkıyormuşcasına , hareketli görüntülerde ve zoom in yada zoom out gibi sahnelerde atlama oluyor gibi, ekranın sol çeyreğinde bulutlanma var, kayan alt yazılarda atlama oluyor , tuner i sinyal zayıf kanallar göstermemeye başladı receiver da sorun yoktu, sizce problemli bir tv mi yoksa bu model in özelliklerimidir. servis geldi sorun yok dedi çekti gitti. bende tüketici mhk başvurdum ve 1 hafta içinde bilirkişi geldi ve gayriresmi olarak sorunlu tv diyerek rapor tuttu sağolsun. bende bu sefer araştırıyorum malum kurlardan dolayı da zam gelmeden hemen yenisini almak istiyorum fakat karar veremedim. aynı sorunları yaşamamak için hangi tv tercih etmeliyim. aslında Q70a modelini düşünüyordum fakat 55c728 aklımı çeldi derken @M@MoRTaLSouL un aynı problemleri olduğunu fark ettim (Upscaling özelliğine gelirsek gerçekten çok iyi işler çıkarıyor. Uydu kanallarında her detayı yakalayabiliyorsunuz ama uydu kanallarını izlerken hareketli sahnelerde kasılma/kare atlama/takılma gibi sorunlar göze çok batıyor. Bir insanın el sallaması/koşması/alkışlaması hiç akışkan bir görüntüye sahip değil ve görüntü bozuluyor yeri geliyor takılıp/kasıyor. Kameranın ani döndüğü ve hızlı hareket ettiği yerlerde de görüntü bulanıklaşmaya başlıyor. ) siz çözüm bulabildiniz mi veyahut bu problem için ne yapmalıyız