merhaba son durumu paylaşmamı istemiştiniz.
bu gün öğle saatlerinde hts aradı bulutlanma ve ışık sızması olan 2. tv yi inceleme için geri almışlardı. inceleme için giden ürün kargoda kırılmış o yüzden bulutlanma ve ışık sızması sorunu ile karşılaştığım cihaza iade mi değişim mi diye bana sormak için aradılar. İade raporu mailim geldi bende bu rapor ile vatan bilgisayara gittim.. 6999 TL iade ile tv baktım maalesef fiyatlar öyle artmış ki doğru dürüst bir televizyon ortada yok . TCL alsam sonu belli üst modeli olan c728 alayım dedim oda 8999 TL ne yapacağımı şaşırdım .
bana gelen iade raporu 1 ay önce düzenlemiş zaten iade işlemini 1 ay önceden kabul etmişler, 1 ay önce iade istediğimde bana iade kabul edilmedi değişim yapalım diye yeni cihaz göndermişlerdi. Öğlen konuştuğumda para iadesi kararı çıktığı için sevinmiştim şimdi yapılan bu olayı görünce bile isteye beni zarara uğrattıklarını düşünüyorum .
servis bilgi bilerek vermemiş .
şimdi ne alsam diye düşünüyorum önerisi olan var ise tüm önerilere açığım arkadaşlar. :(
birde merak ediyorum bulutlanma yüzünden kaç kişinin tv sine değişim yada iade kararı çıktı arkadaşlar yazabilir mi
arkadaşlar tcl tvlerin c 72x serisinde bir şey fark ettim size saçma gelebilir belki ama
biraz önce kendi sitesine baktım daha önce panel özelikleri kısmında fald panel olduğu yazıyordu şimdi kaldırmışlar. TCL nin avrupa sitelerine baktığımda Fald olarak geçiyor ki..... evet benimde deneyimlediğim bir durum var insan teni renk doğruluğu zayıf gibi sanki yeşilimtırak bir görüntü veriyor. şimdi teorime geliyorum ...... bu tv yurt dışında fald panel ile üretilip Türkiye pazarı için üretilen sürümler farklı bir aydınlatma ile mi geldi ki bu ışık sızmaları bulutlanmalar ve gri şeritler ortaya bizde çıkıyor. sonuçta arka aydınlatma fald olarak hesaplanmış bir panele farklı bir ışık kaynağı ile aydınlatırsan böyle bir sorun çıkması normal gibi..
Adem Helvacı abi sen ne düşünüyorsun böyle bir şey olabilir mi
eğer böyle ise TCL bize bu tv leri resmen ibze........... artık dilim varmıyor yaaa......