TCL 55C728 Ürün İnceleme Videosu Quantum 120hz UHD CSOT Panel

M Çevrimdışı

Mertturker

Yeni Üye
18 Kas 2021
7
26
Ustalarım cihazı bir kac gün önce aldım şimdi zifiri karanlikda tv yi açınca farkettimki bulutlanma var. Ne yapmaliyim

M Çevrimdışı

Mertturker

Yeni Üye
18 Kas 2021
7
26
IMG_20211125_211250.jpg
IMG_20211125_211242.jpg

Pttavm den sipariş etmiştim sanırım 14 günlük iade hakkim oluyor direk iade edip farkli bir markaya yonelicem.. İade konusunda sikinti cekermiyim acaba

Son düzenleme:
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
IMG_20211125_211250.jpg
IMG_20211125_211242.jpg

Pttavm den sipariş etmiştim sanırım 14 günlük iade hakkim oluyor direk iade edip farkli bir markaya yonelicem.. İade konusunda sikinti cekermiyim acaba
Bunun için iade ederseniz, daha iyisinin gelmeyeceği konusundaki garantimize istinaden ciddi üzülürsünüz diye düşünüyorum zira gelecek olanın bundan daha ileri düzey olma olasılığı bana göre yüksek.

Bu güne kadar ürünlerinin genel performanslarını paylaşanlar içinde kıyaslayınca sizin durum oldukça iyi.

Diğer dostlar ne düşünüyor acaba?

N Çevrimdışı

nyldrm

Yeni Üye
24 Kas 2021
22
36
Bunun için iade ederseniz, daha iyisinin gelmeyeceği konusundaki garantimize istinaden ciddi üzülürsünüz diye düşünüyorum zira gelecek olanın bundan daha ileri düzey olma olasılığı bana göre yüksek.

Bu güne kadar ürünlerinin genel performanslarını paylaşanlar içinde kıyaslayınca sizin durum oldukça iyi.

Adem hocam arkadaşın panel bana göre de iyi duruyor. Ben aslında bulutlanma konusunda pek rahatsız değilim tv yi de beğendim hızı, normal canlı görüntülerdeki performansı açısından. Aldığımız fiyatlara da pek alternatif bulamadım doğrusu. Bendeki tvde yatay çizgilenmeler Netflix'de film izlerken bazı renklerde belirgin görülüyor. Sizce değişim istesem kabul görür mü, ya da gelen gideni aratır mı hocam? Fikirleriniz benim için çok değerli, değerlendirebilmeniz açısından tekrar fotoğraf ekliyorum.

IMG_20211125_005153.jpg
IMG_20211125_00483706b422dd374c298d.jpg
IMG_20211125_0048242f3b932f246a8e50.jpg

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem hocam arkadaşın panel bana göre de iyi duruyor. Ben aslında bulutlanma konusunda pek rahatsız değilim tv yi de beğendim hızı, normal canlı görüntülerdeki performansı açısından. Aldığımız fiyatlara da pek alternatif bulamadım doğrusu. Bendeki tvde yatay çizgilenmeler Netflix'de film izlerken bazı renklerde belirgin görülüyor. Sizce değişim istesem kabul görür mü, ya da gelen gideni aratır mı hocam? Fikirleriniz benim için çok değerli, değerlendirebilmeniz açısından tekrar fotoğraf ekliyorum.

IMG_20211125_005153.jpg
IMG_20211125_00483706b422dd374c298d.jpg
IMG_20211125_0048242f3b932f246a8e50.jpg
Ben sizin fotoları görmüştüm de, canınızı sıkmamak adına sessiz kalmıştım açıkçası zira bu görüntü kişisel yaklaşımıma göre kabul edilir değil. Harelenme de (Color Banding gibi mesela) görüyorum ancak fon etkisi mi çözemedim.

İstisna bazı dizilerin sahne geçişlerinde sizi rahatsız edebilir diye düşünüyorum.

N Çevrimdışı

nyldrm

Yeni Üye
24 Kas 2021
22
36
Ben sizin fotoları görmüştüm de, canınızı sıkmamak adına sessiz kalmıştım açıkçası zira bu görüntü kişisel yaklaşımıma göre kabul edilir değil. Harelenme de (Color Banding gibi mesela) görüyorum ancak fon etkisi mi çözemedim.

İstisna bazı dizilerin sahne geçişlerinde sizi rahatsız edebilir diye düşünüyorum.
Hocam çok teşekkür ederim, servis kaydı açmıştım değişim talep edeceğim.

M Çevrimdışı

Mertturker

Yeni Üye
18 Kas 2021
7
26
Adem hocam bir kaç tanede ölü piksel tespit ettim. Ürün hakkında bir sürü şikayet olmasi da canimi sıktı. Gece izlerken biraz yoruyor yansıma belki parlaklığı düşürsem o sorunu çözerim ama gündüzleri isede aksine mükemmel perdeleri ac izle banamisin demiyor. Bulutlanma ve bi kac ölü pikselin ilerde artma dahada başımı agritma ihtimali varmi acaba. Ben bu cihazı 120 hz diye tercih ettim ama o hissiyatı da vermedi ayarlardan bunun bilgisine de ulaşamadım. Kafam çok karışık ...

A Çevrimdışı

Aries

Yeni Üye
19 Eki 2021
26
38

Ben de daha iyisinin gelmeyeceği konusunda hemfikirim. Zira, bu cihazı alan neredeyse herkes bu tür sorunlardan bahsetti.

İade ya değişim yapsak bu fiyat bandında aklıma gelen tek alternatif Sony 50X81J halihazırda 8.700 TL civarında ama onun için de ekstra para ödemiş olmamıza rağmen ekran boyutunu küçültmüş oluyoruz. Fakat, Sony olması nedeniyle benzer türden panel hataları belki minimum seviyededir ve satış sonrası hizmet noktasında nispeten daha iyidir diye düşünüyorum. Ya da öyle olmasını umuyorum ?

C Çevrimdışı

cierhadin

Yeni Üye
7 Tem 2018
37

Adem hocam ayni sorun bende de var. kahverengi ve gri tonlarinda oluyor. Cizgiler bile ayni yerde olmasi ilginc geliyor bana.. Bir de cihazin normal parlakligi ve renkleri cezbedici olsa da dolby vision modunda iyi isler çıkarmıyor. Ne kadar ozellestirsem de cok karanlik kaliyor. Netflixte ozellikle ortaya cikiyor bu. Otomatik olarak devreye giriyor ve kapanmiyor da...

N Çevrimdışı

nyldrm

Yeni Üye
24 Kas 2021
22
36
Adem hocam ayni sorun bende de var. kahverengi ve gri tonlarinda oluyor. Cizgiler bile ayni yerde olmasi ilginc geliyor bana.. Bir de cihazin normal parlakligi ve renkleri cezbedici olsa da dolby vision modunda iyi isler çıkarmıyor. Ne kadar ozellestirsem de cok karanlik kaliyor. Netflixte ozellikle ortaya cikiyor bu. Otomatik olarak devreye giriyor ve kapanmiyor da...
Hocam sizin durumu da görünce değişim istemeye de çekinmeye başladım. İade etsem alternatif model de bulamıyorum, ortada kaldım :)

A Çevrimdışı

Aries

Yeni Üye
19 Eki 2021
26
38
Hocam sizin durumu da görünce değişim istemeye de çekinmeye başladım. İade etsem alternatif model de bulamıyorum, ortada kaldım :)
Yatay çizgiler benim TV'de de mevcut hocam, uydu yayınlarında renkler canlı olduğu için sorun yaratmasa da Netflix'teki puslu görüntülerde fark ediliyor.

Geri
Üst Alt