M
Mertturker
Yeni Üye
- 18 Kas 2021
- 7
- 26
Ustalarım cihazı bir kac gün önce aldım şimdi zifiri karanlikda tv yi açınca farkettimki bulutlanma var. Ne yapmaliyim
geçmiş olsun hocam bendeki sorunun aynısı :(
Pttavm den sipariş etmiştim sanırım 14 günlük iade hakkim oluyor direk iade edip farkli bir markaya yonelicem.. İade konusunda sikinti cekermiyim acaba
Bunun için iade ederseniz, daha iyisinin gelmeyeceği konusundaki garantimize istinaden ciddi üzülürsünüz diye düşünüyorum zira gelecek olanın bundan daha ileri düzey olma olasılığı bana göre yüksek.
Pttavm den sipariş etmiştim sanırım 14 günlük iade hakkim oluyor direk iade edip farkli bir markaya yonelicem.. İade konusunda sikinti cekermiyim acaba
merhaba Servis menü kodu için bu videoya bakabilirsiniz burada panel bilgilerini görebilirsiniz
geçmiş olsun hocam bendeki sorunun aynısı :(
Adem hocam arkadaşın panel bana göre de iyi duruyor. Ben aslında bulutlanma konusunda pek rahatsız değilim tv yi de beğendim hızı, normal canlı görüntülerdeki performansı açısından. Aldığımız fiyatlara da pek alternatif bulamadım doğrusu. Bendeki tvde yatay çizgilenmeler Netflix'de film izlerken bazı renklerde belirgin görülüyor. Sizce değişim istesem kabul görür mü, ya da gelen gideni aratır mı hocam? Fikirleriniz benim için çok değerli, değerlendirebilmeniz açısından tekrar fotoğraf ekliyorum.Bunun için iade ederseniz, daha iyisinin gelmeyeceği konusundaki garantimize istinaden ciddi üzülürsünüz diye düşünüyorum zira gelecek olanın bundan daha ileri düzey olma olasılığı bana göre yüksek.
Bu güne kadar ürünlerinin genel performanslarını paylaşanlar içinde kıyaslayınca sizin durum oldukça iyi.
Diğer dostlar ne düşünüyor acaba?
Ben sizin fotoları görmüştüm de, canınızı sıkmamak adına sessiz kalmıştım açıkçası zira bu görüntü kişisel yaklaşımıma göre kabul edilir değil. Harelenme de (Color Banding gibi mesela) görüyorum ancak fon etkisi mi çözemedim.Adem hocam arkadaşın panel bana göre de iyi duruyor. Ben aslında bulutlanma konusunda pek rahatsız değilim tv yi de beğendim hızı, normal canlı görüntülerdeki performansı açısından. Aldığımız fiyatlara da pek alternatif bulamadım doğrusu. Bendeki tvde yatay çizgilenmeler Netflix'de film izlerken bazı renklerde belirgin görülüyor. Sizce değişim istesem kabul görür mü, ya da gelen gideni aratır mı hocam? Fikirleriniz benim için çok değerli, değerlendirebilmeniz açısından tekrar fotoğraf ekliyorum.
Hocam çok teşekkür ederim, servis kaydı açmıştım değişim talep edeceğim.Ben sizin fotoları görmüştüm de, canınızı sıkmamak adına sessiz kalmıştım açıkçası zira bu görüntü kişisel yaklaşımıma göre kabul edilir değil. Harelenme de (Color Banding gibi mesela) görüyorum ancak fon etkisi mi çözemedim.
İstisna bazı dizilerin sahne geçişlerinde sizi rahatsız edebilir diye düşünüyorum.
Ben de daha iyisinin gelmeyeceği konusunda hemfikirim. Zira, bu cihazı alan neredeyse herkes bu tür sorunlardan bahsetti.Bunun için iade ederseniz, daha iyisinin gelmeyeceği konusundaki garantimize istinaden ciddi üzülürsünüz diye düşünüyorum zira gelecek olanın bundan daha ileri düzey olma olasılığı bana göre yüksek.
Bu güne kadar ürünlerinin genel performanslarını paylaşanlar içinde kıyaslayınca sizin durum oldukça iyi.
Diğer dostlar ne düşünüyor acaba?
Adem hocam ayni sorun bende de var. kahverengi ve gri tonlarinda oluyor. Cizgiler bile ayni yerde olmasi ilginc geliyor bana.. Bir de cihazin normal parlakligi ve renkleri cezbedici olsa da dolby vision modunda iyi isler çıkarmıyor. Ne kadar ozellestirsem de cok karanlik kaliyor. Netflixte ozellikle ortaya cikiyor bu. Otomatik olarak devreye giriyor ve kapanmiyor da...Ben sizin fotoları görmüştüm de, canınızı sıkmamak adına sessiz kalmıştım açıkçası zira bu görüntü kişisel yaklaşımıma göre kabul edilir değil. Harelenme de (Color Banding gibi mesela) görüyorum ancak fon etkisi mi çözemedim.
İstisna bazı dizilerin sahne geçişlerinde sizi rahatsız edebilir diye düşünüyorum.
Hocam sizin durumu da görünce değişim istemeye de çekinmeye başladım. İade etsem alternatif model de bulamıyorum, ortada kaldımAdem hocam ayni sorun bende de var. kahverengi ve gri tonlarinda oluyor. Cizgiler bile ayni yerde olmasi ilginc geliyor bana.. Bir de cihazin normal parlakligi ve renkleri cezbedici olsa da dolby vision modunda iyi isler çıkarmıyor. Ne kadar ozellestirsem de cok karanlik kaliyor. Netflixte ozellikle ortaya cikiyor bu. Otomatik olarak devreye giriyor ve kapanmiyor da...
Aynı şeyleri şuan bende yaşıyorum. Ne yapmalıyız ne etmeliyiz çıkış yolu bulan aydınlatsın bizi :/Hocam sizin durumu da görünce değişim istemeye de çekinmeye başladım. İade etsem alternatif model de bulamıyorum, ortada kaldım
Yatay çizgiler benim TV'de de mevcut hocam, uydu yayınlarında renkler canlı olduğu için sorun yaratmasa da Netflix'teki puslu görüntülerde fark ediliyor.Hocam sizin durumu da görünce değişim istemeye de çekinmeye başladım. İade etsem alternatif model de bulamıyorum, ortada kaldım