Kılavuz Mert Temizer'e Sorun ( Android Tv Box Hakkında Herşey )

Mert Temizer Çevrimdışı

Mert Temizer 

Süper Üye
30 Eyl 2022
142
44
Şu ıptv konusunda birisi beni bilgilendirirse çok sevinirim.
Bu meret yaşadışı birşey mi yahu durup dururken Youtube dan uyarı aldım.
Vatandaşın birisi ''Bu tv de IPTV çalışır mı?'' demiş, ben de cevabını video ile gösterip ''Bak şurada şu uygulama var tv de, açıp bilgileri girince çalışıyor' demişim, yedik uyarıyı şimdi iyi mi :rant

La arkadaş bazen bazı şeyleri anlamak çok zor.
Uygulamadan uyarı ve ihtar bende aldım abi. Saçma sapan bir durum.

bilge Çevrimdışı

bilge

Aktif Üye
24 Şub 2021
213
Bu aşağıdaki başlığı incele istersen, lisanslı cihazların listesini orada paylaştım.

4Gb Ram 32Gb Dahili bellek biraz cazip geldi 4K ile ilk etapta işim olmayacağını ve sürekli yeni modellerin geleceğini düşünerek Dreamstar B4 sipariş verdim.En azından harici apk larda yüklenebiliyor.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
IpTv uygulamaları yasak değil Adem abi, IpTv ile ücretli platformları yasa dışı izlemek yasak. Yani sen IpTv uygulaması paylaşman, şuradan açılıyor gibi şeyler demende sorun yok. Bu uygulamalar Google Play'de yasal olarak bulunan uygulamalar zaten. Ancak video da gösterirken yayın felan açtıysan ondan uyarı almış olabilirsin.
Ben bunların insna aklı ile düşünülüp alınmış kararlar olduğuna inanamıyorum abi, yapay zeka mı kullanıyor ne yapıyorlar bilmiyorum ama mantığın devre dışı olduğu belli. :)

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,295

4Gb Ram 32Gb Dahili bellek biraz cazip geldi 4K ile ilk etapta işim olmayacağını ve sürekli yeni modellerin geleceğini düşünerek Dreamstar B4 sipariş verdim.En azından harici apk larda yüklenebiliyor.

Hayırlı olsun, işlemciyide göz önüne alırsak iyi bir tercih olmamış. Harici apk her cihaza yüklenebiliyor. Lisanssız bir cihaz tercih edecekseniz en azından Amlogic işlemcili W2 - X3 yada X4 bir cihaz tercih edebilirdiniz.

bilge Çevrimdışı

bilge

Aktif Üye
24 Şub 2021
213
Hayırlı olsun, işlemciyide göz önüne alırsak iyi bir tercih olmamış. Harici apk her cihaza yüklenebiliyor. Lisanssız bir cihaz tercih edecekseniz en azından Amlogic işlemcili W2 - X3 yada X4 bir cihaz tercih edebilirdiniz.
Botech wzone için satıcı firmayı arayıp sordum bana 5 Dakika sonra dönüş yapacağını iletti sanırım o da birilerine sordu ve beni aradığında lisanslı cihaza usb bellek ile apk yüklenmiyor yazılımı çökenler kilitlenenler oluyor dedi dreamstar b2 önerdi bende b4 ram ve dahilisi daha yüksek olduğunu görünce Mert'in videosunu izledim videoda alınabilir deyince aldım.

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,295
Botech wzone için satıcı firmayı arayıp sordum bana 5 Dakika sonra dönüş yapacağını iletti sanırım o da birilerine sordu ve beni aradığında lisanslı cihaza usb bellek ile apk yüklenmiyor yazılımı çökenler kilitlenenler oluyor dedi dreamstar b2 önerdi bende b4 ram ve dahilisi daha yüksek olduğunu görünce Mert'in videosunu izledim videoda alınabilir deyince aldım.
Öncelikle size yanlış yönlendirme yapmışlar, usb ilede yüklersinizde bunun daha basit yollarıda var ( Send Files to Tv uygulaması ile ) Botech Wzone gibi bir cihazdan insan Dreamstar B2 ye yönlendirilir mi hiç, şaka gibi. Bilgisiz firma yetkilileri yada bilinçli yapıyorlar bu işi.

Mert'in videosuna gelince, bir tek videosunu izleyip geçmeyin. Mert'in tüm videolarını izleseydiniz zaten Dreamstar B4 almaz Botech Wzone ürününü alırdınız. Mert ürün bazlı incelemeler yapıyor, sizlerede videolar ile ürünlerin özellikleri, yapabildiklerini aktarıyor. Bu videoları izleyip sağlıklı bir şekilde tercih yapmanızı sağlıyor.

bilge Çevrimdışı

bilge

Aktif Üye
24 Şub 2021
213
Öncelikle size yanlış yönlendirme yapmışlar, usb ilede yüklersinizde bunun daha basit yollarıda var ( Send Files to Tv uygulaması ile ) Botech Wzone gibi bir cihazdan insan Dreamstar B2 ye yönlendirilir mi hiç, şaka gibi. Bilgisiz firma yetkilileri yada bilinçli yapıyorlar bu işi.

Mert'in videosuna gelince, bir tek videosunu izleyip geçmeyin. Mert'in tüm videolarını izleseydiniz zaten Dreamstar B4 almaz Botech Wzone ürününü alırdınız. Mert ürün bazlı incelemeler yapıyor, sizlerede videolar ile ürünlerin özellikleri, yapabildiklerini aktarıyor. Bu videoları izleyip sağlıklı bir şekilde tercih yapmanızı sağlıyor.
Ürün kargoya bu gün öğle saatlerinde verilmiş iptal oluşturdum gelirse de iade oluşturup botech vzone alırım teşekkürler

Son düzenleme:
The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,295
Ürün kargoya bu gün öğle saatlerinde verilmiş iptal oluşturdum gelirse de iade oluşturup botech vizone alırım teşekkürler
Çok daha iyi bir karar vermiş olursun, merak ettiğim bu soru sorduğun Botech Wzone satıcısı, ayrıcada Dreamstar damı satıyor. Yani sana önerdiği cihazıda satan aynı satıcı mı ?

BlackB Çevrimdışı

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
960
41
Hoşbulduk hocam. Başka alternatif bakmanıza gerek yok. Şu an fiyat performans cihazı Botech Wzone ya da ikizi Homatics Box Q
Çok teşekkürler.. birşey sormak istiyorum, dediğim gibi bu cihazla iptv kullanmak istiyorum, acaba yayını geri alma şansım var mı?

Geri
Üst Alt