Nasıl anlarız bilemedim. Km1 android 10Atv sürümü kaç hocam?
Nasıl anlarız bilemedim. Km1 android 10Atv sürümü kaç hocam?
Km1 Android tv 10 yüklenerek çözülebilir ama riskli bir işlemNasıl anlarız bilemedim. Km1 android 10
Hoşbulduk hocamMert Temizer Hocam Forumuza Hoş Geldiniz
Klavye bağlayıp backspace tuşuna 4 5 kez basmayı deneyin hocam.Mert Hocam elimde kullandığım ama kendi yazılımını sevmediğim T95Q marka amlogic 905x2 işlemcili tvbox var donanımına uyan farklı yazılımlar yükledim ilk kurduğum zaman hoş görünen fakat kullandıkca hoşlanmadım son olarak cihazıma mecool km2 yazılımı yüklemek istedim. şu anda " KM3-PI-V1.20190320.img" yazılımı yükledim kumanda tanıtmayı geçemiyorum. mecool yazılımlarda kumanda tanıtma yı geçebilmenin bir yolu varmı
Not: Air Kumanda Kullanıyorum. Orijinal kumandası ilk yazılım attıktan sonra çalışmadı? Saygılar
Rica ederim hocamTeşkkürler İlk Fırsatta Deneyeceğim
Hoşbulduk hocam. Başka alternatif bakmanıza gerek yok. Şu an fiyat performans cihazı Botech Wzone ya da ikizi Homatics Box QMert hoşgeldin aramıza,
Evde Vestel üretimi JVC bir TV var, yarı akıllı.. iptv kullanmak istiyorum ve yukarıdaki arkadaşa tavsiye ettiğin botech wzone almayı planlıyorum..
Kullanım amacım: iptv (hali hazırda zaten youtube ve netflix kullanıyorum ama onlarda stabil çalışmıyor).
kabaca baktım, 1300 lira civarında.
bu cihaz benim işimi görür mü? bu fiyat bandında başka ne alternatifler var alınabilecek?
next tv play boxta android 10 sürümü yüklü olarak geldi.Km1 Android tv 10 yüklenerek çözülebilir ama riskli bir işlem
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Şu ıptv konusunda birisi beni bilgilendirirse çok sevinirim.Mert hoşgeldin aramıza,
Evde Vestel üretimi JVC bir TV var, yarı akıllı.. iptv kullanmak istiyorum ve yukarıdaki arkadaşa tavsiye ettiğin botech wzone almayı planlıyorum..
Kullanım amacım: iptv (hali hazırda zaten youtube ve netflix kullanıyorum ama onlarda stabil çalışmıyor).
kabaca baktım, 1300 lira civarında.
bu cihaz benim işimi görür mü? bu fiyat bandında başka ne alternatifler var alınabilecek?
IpTv uygulamaları yasak değil Adem abi, IpTv ile ücretli platformları yasa dışı izlemek yasak. Yani sen IpTv uygulaması paylaşman, şuradan açılıyor gibi şeyler demende sorun yok. Bu uygulamalar Google Play'de yasal olarak bulunan uygulamalar zaten. Ancak video da gösterirken yayın felan açtıysan ondan uyarı almış olabilirsin.Şu ıptv konusunda birisi beni bilgilendirirse çok sevinirim.
Bu meret yaşadışı birşey mi yahu durup dururken Youtube dan uyarı aldım.
Vatandaşın birisi ''Bu tv de IPTV çalışır mı?'' demiş, ben de cevabını video ile gösterip ''Bak şurada şu uygulama var tv de, açıp bilgileri girince çalışıyor' demişim, yedik uyarıyı şimdi iyi mi
La arkadaş bazen bazı şeyleri anlamak çok zor.
Mecool yazılımı ile değiştirirseniz anlamında söyledim hocam.next tv play boxta android 10 sürümü yüklü olarak geldi.