Kılavuz Mert Temizer'e Sorun ( Android Tv Box Hakkında Herşey )

bilge Çevrimdışı

bilge

Aktif Üye
24 Şub 2021
213
Öncelikle size yanlış yönlendirme yapmışlar, usb ilede yüklersinizde bunun daha basit yollarıda var ( Send Files to Tv uygulaması ile ) Botech Wzone gibi bir cihazdan insan Dreamstar B2 ye yönlendirilir mi hiç, şaka gibi. Bilgisiz firma yetkilileri yada bilinçli yapıyorlar bu işi.

Mert'in videosuna gelince, bir tek videosunu izleyip geçmeyin. Mert'in tüm videolarını izleseydiniz zaten Dreamstar B4 almaz Botech Wzone ürününü alırdınız. Mert ürün bazlı incelemeler yapıyor, sizlerede videolar ile ürünlerin özellikleri, yapabildiklerini aktarıyor. Bu videoları izleyip sağlıklı bir şekilde tercih yapmanızı sağlıyor.

Doğru karar olur hocam. Satıcılara değil de bize sorun doğru yönlendirme için. Bazılarının bu konularda hiç bilgisi yk maalesef.
Ürün (Botech wzone) geldi gayet iyi ve istediğim apk ları send files to tv uygulaması ile yükledim. :ok Standby yok kapanmıyor Hdmi modundan çıkartıyor.

A Çevrimdışı

atakan05

Aktif Üye
7 Kas 2019
186
50
eniıyi hızlıişlemci andoroid box uydu alıcı hangisini tasviye edersiniz ustam

A Çevrimdışı

aeronics 

Süper Üye
15 Kas 2020
590
45
Valla ben de annemler için Netflix'i felan düzgün açacak cihaz ararken en sonunda Amazon Fire TV Stick aldım geçtim. Oyun felan oynanmayacaksa gayet başarılı bir alet. Stick olmasından dolayı USB bellek felan takılamıyor ama en azından "sertifika problemi yaşar mıyım" diye bir derdim yok.

Mert Temizer Çevrimdışı

Mert Temizer 

Süper Üye
30 Eyl 2022
142
44
Valla ben de annemler için Netflix'i felan düzgün açacak cihaz ararken en sonunda Amazon Fire TV Stick aldım geçtim. Oyun felan oynanmayacaksa gayet başarılı bir alet. Stick olmasından dolayı USB bellek felan takılamıyor ama en azından "sertifika problemi yaşar mıyım" diye bir derdim yok.

Y otg kablo ile usb de bağlayabilirsiniz. Amazon serisi her zaman performanslıdır.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,973
Şu ıptv konusunda birisi beni bilgilendirirse çok sevinirim.
Bu meret yaşadışı birşey mi yahu durup dururken Youtube dan uyarı aldım.
Vatandaşın birisi ''Bu tv de IPTV çalışır mı?'' demiş, ben de cevabını video ile gösterip ''Bak şurada şu uygulama var tv de, açıp bilgileri girince çalışıyor' demişim, yedik uyarıyı şimdi iyi mi :rant

La arkadaş bazen bazı şeyleri anlamak çok zor.
Teknoloji yasal da, nasıl kullanıldığı önemli.
Muhtemelen yapay zeka tespit etmiştir, ya da açıklama kısmında uygulama ismi vs yazıyorsa oradan bulmuştur.
Torrent de yasal mesela ama ne paylaşıldığı önemli.

A Çevrimdışı

azrael85

Aktif Üye
31 Ara 2017
219
merhaba, philips 65pus7506 tv mevcut, botech wzone android box aldım, tv kumandası ile hem tv bölümünü hem de android box ı kontrol edebiliyorum, ama tv kumandasında sesli komut yok ve daha büyük, android box ın kumandasını tv kumandası gibi kullanabilir miyim, yani box ın kumandasından hdmi girişini değiştirerek tv uydu yayınlarına dönebilir miyim, bulamadım böyle bişey, eğer mümkünse tv nin kumandasını kaldıracağım.

kvrn12 Çevrimdışı

kvrn12

Yeni Üye
25 Nis 2021
15
@merttemizer Next Stick hariç diğer Next Tv Boxlarını sevmediğinizi söylemiştiniz, Next Playbox kullanıyorum sizce Playboxu satıp stick bir cihaza geçeyim mi (Sunny Prime, Mi Stick 4K Realme Stick ) işlemcisi S905Y4 olan cihazlardan birini alayım mı yoksa Boxta kalmak mantıklı mı?

Geri
Üst Alt