Mert Temizer
Süper Üye
- 30 Eyl 2022
- 142
- 44
Yayın geri alma yayıncının verdiği bir özellik. Cihazla ilgisi yok.Çok teşekkürler.. birşey sormak istiyorum, dediğim gibi bu cihazla iptv kullanmak istiyorum, acaba yayını geri alma şansım var mı?
Yayın geri alma yayıncının verdiği bir özellik. Cihazla ilgisi yok.Çok teşekkürler.. birşey sormak istiyorum, dediğim gibi bu cihazla iptv kullanmak istiyorum, acaba yayını geri alma şansım var mı?
Öncelikle size yanlış yönlendirme yapmışlar, usb ilede yüklersinizde bunun daha basit yollarıda var ( Send Files to Tv uygulaması ile ) Botech Wzone gibi bir cihazdan insan Dreamstar B2 ye yönlendirilir mi hiç, şaka gibi. Bilgisiz firma yetkilileri yada bilinçli yapıyorlar bu işi.
Mert'in videosuna gelince, bir tek videosunu izleyip geçmeyin. Mert'in tüm videolarını izleseydiniz zaten Dreamstar B4 almaz Botech Wzone ürününü alırdınız. Mert ürün bazlı incelemeler yapıyor, sizlerede videolar ile ürünlerin özellikleri, yapabildiklerini aktarıyor. Bu videoları izleyip sağlıklı bir şekilde tercih yapmanızı sağlıyor.
Ürün (Botech wzone) geldi gayet iyi ve istediğim apk ları send files to tv uygulaması ile yükledim. Standby yok kapanmıyor Hdmi modundan çıkartıyor.Doğru karar olur hocam. Satıcılara değil de bize sorun doğru yönlendirme için. Bazılarının bu konularda hiç bilgisi yk maalesef.
Bu cihazlar 7 24 çalışır hocam. Sıkıntı yok.Ürün (Botech wzone) geldi gayet iyi ve istediğim apk ları send files to tv uygulaması ile yükledim. Standby yok kapanmıyor Hdmi modundan çıkartıyor.
Hadi hayırlı olsun hocam, güle güle kullanınÜrün (Botech wzone) geldi gayet iyi ve istediğim apk ları send files to tv uygulaması ile yükledim. Standby yok kapanmıyor Hdmi modundan çıkartıyor.
Hoşbulduk hocamhoşgeldin mert
Uydulu pek tavsiye etmiyorum hocam. Çok sıkıntılı oluyor ama illa öyle istiyorsanız dreamstar A5 ya da Hiremco impalaeniıyi hızlıişlemci andoroid box uydu alıcı hangisini tasviye edersiniz ustam
Valla ben de annemler için Netflix'i felan düzgün açacak cihaz ararken en sonunda Amazon Fire TV Stick aldım geçtim. Oyun felan oynanmayacaksa gayet başarılı bir alet. Stick olmasından dolayı USB bellek felan takılamıyor ama en azından "sertifika problemi yaşar mıyım" diye bir derdim yok.
Teknoloji yasal da, nasıl kullanıldığı önemli.Şu ıptv konusunda birisi beni bilgilendirirse çok sevinirim.
Bu meret yaşadışı birşey mi yahu durup dururken Youtube dan uyarı aldım.
Vatandaşın birisi ''Bu tv de IPTV çalışır mı?'' demiş, ben de cevabını video ile gösterip ''Bak şurada şu uygulama var tv de, açıp bilgileri girince çalışıyor' demişim, yedik uyarıyı şimdi iyi mi
La arkadaş bazen bazı şeyleri anlamak çok zor.
Hocam hoşgeldiniz. Acaba tarayıcı olarak ne önerirsiniz? Thamson THA100 kullanıyorum. Netten film vs izleyebileceğim düzgün bir tarayıcı ihtiyacım varY otg kablo ile usb de bağlayabilirsiniz. Amazon serisi her zaman performanslıdır.