Kılavuz Mert Temizer'e Sorun ( Android Tv Box Hakkında Herşey )

Mert Temizer Çevrimdışı

Mert Temizer 

Süper Üye
30 Eyl 2022
142
44
hocam selamlar
android tv box araştırıyorum
videolarınızı da izledim emeklerinize sağlık
tavsiye rica ediyorum
bütçe 2000
amacım ip tv maç dizi film izlemek
oyun yok
L1 lisanslı düşünüyorum ama kullanım amacıma uygunsa lisanssız da olur
mümkünse hızlı bir cihaz olsun kasma donma olmasın
ethernet şart o yüzden kutu cihaz düşünüyorum
son olarak genel olarak lisanslılar 8 gb
sistemi düşersek geriye ortalama 4 gb kalıyor bu yeterli mi sonrasında güncelleme vs gelir de bellek sorunu yaşamak istemem
16 gb ürünler 2000-2500 bandında sanırım bu paraya değer mi yoksa 1000-1500 bandında 8 gb iş görür mü

lisanssızlarda da bellek çokken youtube netfkşx gibi kullanımlarda düşük çözünürlükte görüntü alınıyor gibi bir çıkarımda bulundum ne derece doğru anlamışım bilmiyorum.

uzun oldu kusura bakmayın selamlar
Hocam Km2 plus alın bence. Uzun süre kullanırsınız

C Çevrimdışı

coskunakkoyun

Yeni Üye
13 Eki 2022
20
37
öneriler için teşekkür ederim
son kararım tavsiyeleriniz üzerine mecool km2 plus şuan 2499tl
bu ay almalımıyım yoksa kasım ayındaki kara cuma vb kampanyaları beklemeli miyim 🙏🏻

A Çevrimdışı

azrael85

Aktif Üye
31 Ara 2017
219
Bize de bilgi verin hocam tuner gelince.
Type c tuner geldi, bende ki yazılım güncel değil sanırım , youtebe da bir video var arayüz ondan daha farklı, tkgs yok , kanal sıralama zor uğraştırıyor, kanalları sıralamaya çalışırken cihaz bir kere kapanıp açıldı, uydu yayınında hareketli sahnede biraz takilmalı akıyor , TV nin alıcısında böyle değil , istediğim oldu tek kumandaya düştüm , iki cihaz birden kapanıp açılıyor , yazılım güncellemesi geleceği söyleniyor , sorunlar da duzelirse çok güzel olur.

Mert Temizer Çevrimdışı

Mert Temizer 

Süper Üye
30 Eyl 2022
142
44
Type c tuner geldi, bende ki yazılım güncel değil sanırım , youtebe da bir video var arayüz ondan daha farklı, tkgs yok , kanal sıralama zor uğraştırıyor, kanalları sıralamaya çalışırken cihaz bir kere kapanıp açıldı, uydu yayınında hareketli sahnede biraz takilmalı akıyor , TV nin alıcısında böyle değil , istediğim oldu tek kumandaya düştüm , iki cihaz birden kapanıp açılıyor , yazılım güncellemesi geleceği söyleniyor , sorunlar da duzelirse çok güzel olur.
Bilgi için teşekkürler umarım düzelir. Ama anlattıklarınızın hepsi hibrid cihaz problemleri zaten. Güncellemeyle düzeleceğini sanmıyorum ama bekleyelim. Bilgi verirseniz çok sevinirim.

A Çevrimdışı

atakan2934

Yeni Üye
16 Eki 2022
6
29
Arkadaşlar wzone cihazını alicamda arada sırada indirime giren bir cihazmidir takip eden arkadaşlar bilgi verebilirmi

A Çevrimdışı

atakan05

Aktif Üye
7 Kas 2019
186
50
spybox11 cıhaz nasıl bir cıhaz başka bir öneriniz tasiyeniz nedir merd usta

A Çevrimdışı

A.Bozoğlu 

Süper Üye
25 Eki 2017
624
Merhabalar hali hazırda x96 por+plus kullanıyorum, androıd 9 pie yüklemiştim, uzun zamandır kullanıyorum bu şekilde, yazılım arayüzü google tv (mibox tarzı) bu model için daha güncel bir yazılım var mıdır?

Geri
Üst Alt