A
atakan2934
Yeni Üye
- 16 Eki 2022
- 6
- 29
Mert bey cihazı aldım, YouTube da video hızını ayarlama secenekleri bulunmuyor neden olabilir.Tabi açılır
Mert bey cihazı aldım, YouTube da video hızını ayarlama secenekleri bulunmuyor neden olabilir.Tabi açılır
Android cihazlarda kaldırıldı hocamMert bey cihazı aldım, YouTube da video hızını ayarlama secenekleri bulunmuyor neden olabilir.
Smarttube ile bakın.Mert bey cihazı aldım, YouTube da video hızını ayarlama secenekleri bulunmuyor neden olabilir.
Bu tür uygulamaları kullanırken dikkatli olunSmarttube ile bakın.
Bütün YouTube ayarları fazlası ile var.
4 yıldır Sony kd55 9005 ile kullanıyorum.Bu tür uygulamaları kullanırken dikkatli olun
Önemli olan sorun yaşamak değil zaten hocam. Sorun yaşamazsınız. Benim uyardığım konu veri sızıntısı ile alakalı.4 yıldır Sony kd55 9005 ile kullanıyorum.
Hiçbir sorun yaşamadım.
Mükemmel ötesi.
İşte genel olarak sorun yok anlamında yazdım.Önemli olan sorun yaşamak değil zaten hocam. Sorun yaşamazsınız. Benim uyardığım konu veri sızıntısı ile alakalı.
Rk3566 beğendiğim bir işlemci olmasına rağmen, Rockchip genel anlamda biraz sıkıntılı bir işlemci. Amlogic'ten şaşmamanızı öneririmÜrün hakkında yorumlarınız nelerdir?
Android 11.0 TV Box, RK3566 Quad-Core, 4 GB RAM 32 GB ROM medya oynatıcı, HD 8K çıkışlı V4.2 Bluetooth 2,4 GHz USB, 2,4/5G çift bant WLANZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Adobe Acrobat var hocamBilgisayardaki gibi pdf dosyalarımızı açıp üzerine kalemle bir şeyler cizebilecegimiz uygulama varmıdır acaba
Hayırlı olsun, işlemciyide göz önüne alırsak iyi bir tercih olmamış. Harici apk her cihaza yüklenebiliyor. Lisanssız bir cihaz tercih edecekseniz en azından Amlogic işlemcili W2 - X3 yada X4 bir cihaz tercih edebilirdiniz.
Herhangi bir film platformunda farklı dilde izlenen (Türkçe seslendirme ve Türkçe alt yazısı olmayan) Bir filme Türkçe alt yazı ekleyecek apk var mı?Doğru karar olur hocam. Satıcılara değil de bize sorun doğru yönlendirme için. Bazılarının bu konularda hiç bilgisi yk maalesef.
Hep idijtal platformlar kullandığım için bilgim yok maalesefHerhangi bir film platformunda farklı dilde izlenen (Türkçe seslendirme ve Türkçe alt yazısı olmayan) Bir filme Türkçe alt yazı ekleyecek apk var mı?
Hocam merhaba paylaşımlarınızı takip ediyorum çok faydalandım. hpburada da kasım indirimleri başladı dikkatinizi çeken bir indirim var mı acaba?Ben olsam risk alır beklerdim hocam