Şöyle olabilir hocam. Tvde bluetooth varsa tvden ekleyin kumandayı.merhaba, philips 65pus7506 tv mevcut, botech wzone android box aldım, tv kumandası ile hem tv bölümünü hem de android box ı kontrol edebiliyorum, ama tv kumandasında sesli komut yok ve daha büyük, android box ın kumandasını tv kumandası gibi kullanabilir miyim, yani box ın kumandasından hdmi girişini değiştirerek tv uydu yayınlarına dönebilir miyim, bulamadım böyle bişey, eğer mümkünse tv nin kumandasını kaldıracağım.
Memnınsanız değiştirmeyin bozulana kadar kullanın. Memnun değilseniz Botech Wzone ya da Homatics Box Q alabilirsiniz.@merttemizer Next Stick hariç diğer Next Tv Boxlarını sevmediğinizi söylemiştiniz, Next Playbox kullanıyorum sizce Playboxu satıp stick bir cihaza geçeyim mi (Sunny Prime, Mi Stick 4K Realme Stick ) işlemcisi S905Y4 olan cihazlardan birini alayım mı yoksa Boxta kalmak mantıklı mı?
JiopagesHocam hoşgeldiniz. Acaba tarayıcı olarak ne önerirsiniz? Thamson THA100 kullanıyorum. Netten film vs izleyebileceğim düzgün bir tarayıcı ihtiyacım var
O cihazla o videoyu açamazsınız hocam.Selamlar. Dosya özelliği BluRay.REMUX.HEVC.DTS-HD.MA.5.1-FGT.mkv şeklinde olan 4k bir film indirdim tam 77 gb ama izleyemiyorum tv boxta. Vlc, mx, km player ,kodi ,tmp player gibi playerlarda denedim açmayı ama ya ses yok ya görüntü. Ses görüntü olanda da kare kare ilerliyor. Sorun media playerlarda mı yoksa tv box mu kaldırmıyor ?Tvbox tanix tx6 4gb ram. Harici harddisk ile izliyorum 5400 rpm yoksa okuma hızı falan mı yetersiz ?
tv de bluetooth yok, botech type c tuner siparişi verdim, bütün işi wzone üzerinden yapmayı düşündüm ama wzone uydu yayınını güzel gösterebilecek mi emin değilim, tv nin kendi görüntüsü çok güzel.Şöyle olabilir hocam. Tvde bluetooth varsa tvden ekleyin kumandayı.
Anladım hocam teşekkür ederimO cihazla o videoyu açamazsınız hocam.
Düşük çözünürlüğün nedeni zaten lisanslı olmamaları. Bu nedenle çıkarımınız doğru.lisanssızlarda da bellek çokken youtube netfkşx gibi kullanımlarda düşük çözünürlükte görüntü alınıyor gibi bir çıkarımda bulundum ne derece doğru anlamışım bilmiyorum.
Forumdan önerilerle Thamson THA100 almıştım. Çok memnunum ben. IPTV ile dizi&film&maç izliyorum genel olarak. Amazon’da fiyatı da hayli iyiydi ben aldığımdahocam selamlar
android tv box araştırıyorum
videolarınızı da izledim emeklerinize sağlık
tavsiye rica ediyorum
bütçe 2000
amacım ip tv maç dizi film izlemek
oyun yok
L1 lisanslı düşünüyorum ama kullanım amacıma uygunsa lisanssız da olur
mümkünse hızlı bir cihaz olsun kasma donma olmasın
ethernet şart o yüzden kutu cihaz düşünüyorum
son olarak genel olarak lisanslılar 8 gb
sistemi düşersek geriye ortalama 4 gb kalıyor bu yeterli mi sonrasında güncelleme vs gelir de bellek sorunu yaşamak istemem
16 gb ürünler 2000-2500 bandında sanırım bu paraya değer mi yoksa 1000-1500 bandında 8 gb iş görür mü
lisanssızlarda da bellek çokken youtube netfkşx gibi kullanımlarda düşük çözünürlükte görüntü alınıyor gibi bir çıkarımda bulundum ne derece doğru anlamışım bilmiyorum.
uzun oldu kusura bakmayın selamlar
hocam selamlar
android tv box araştırıyorum
videolarınızı da izledim emeklerinize sağlık
tavsiye rica ediyorum
bütçe 2000
amacım ip tv maç dizi film izlemek
oyun yok
L1 lisanslı düşünüyorum ama kullanım amacıma uygunsa lisanssız da olur
mümkünse hızlı bir cihaz olsun kasma donma olmasın
ethernet şart o yüzden kutu cihaz düşünüyorum
son olarak genel olarak lisanslılar 8 gb
sistemi düşersek geriye ortalama 4 gb kalıyor bu yeterli mi sonrasında güncelleme vs gelir de bellek sorunu yaşamak istemem
16 gb ürünler 2000-2500 bandında sanırım bu paraya değer mi yoksa 1000-1500 bandında 8 gb iş görür mü
lisanssızlarda da bellek çokken youtube netfkşx gibi kullanımlarda düşük çözünürlükte görüntü alınıyor gibi bir çıkarımda bulundum ne derece doğru anlamışım bilmiyorum.
uzun oldu kusura bakmayın selamlar
Bize de bilgi verin hocam tuner gelince.tv de bluetooth yok, botech type c tuner siparişi verdim, bütün işi wzone üzerinden yapmayı düşündüm ama wzone uydu yayınını güzel gösterebilecek mi emin değilim, tv nin kendi görüntüsü çok güzel.