Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
KılavuzMert Temizer'e Sorun ( Android Tv Box Hakkında Herşey )
Eğer güncelleme ile düzelme olmazsa. Sıkıntı izinler ve koruma ayarlarından olabilir. ürün tam lisanslı olduğu için koruma ayarları çakışma yapıyor olabilir. Sorunu ingilizce olarak çevirip desteğe yaz yazılım ekibi dönüş yapmaz veya çözüm çıkmaz ise son çare manuel yazılım atacaksın. Rom firmware hasar görmüşte olabilir.
Merhaba. Yeni aldığım 2024 tarihli ve güncel Mecool KM2 Plus TV Box'a USB 3.0 portuna USB bellek ya da disk taktığımda Wi-Fi kopuyor. USB 2.0 portunda ise bellek çalışıyor disk çalışmıyor.
Ayrıca Bluetooth cihazlar ile eşleşmiyor. Mecool KM2 Plus cihazlarda bu sorunlar kronik mi? Çözümü var mı?
Hocam x10 max x4'e tavsiyenizle aldım ve tavsiyenizlede atv rom attım. Kendi orijinal rom una dönmek istiyorum fakat aynı pc aynı kablo fakat şimdi cihazı pc görmüyor.1 kaç pc dede denedim maalesef unknow device yazıyor. Yardımını bekliyorum.kolay gelsin Tşklr.
Hocam x10 max x4'e tavsiyenizle aldım ve tavsiyenizlede atv rom attım. Kendi orijinal rom una dönmek istiyorum fakat aynı pc aynı kablo fakat şimdi cihazı pc görmüyor.1 kaç pc dede denedim maalesef unknow device yazıyor. Yardımını bekliyorum.kolay gelsin Tşklr.