slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Çok teşekkür ederim.Hemen bakıyorum
Çok teşekkür ederim.Hemen bakıyorum
Biz görüşmüştük ama oraya da yazdımÇok teşekkür ederim.
Satış sitesinin linkini paylaşmış, onunla ilgili sorunca dedim kendi başımıza tavsiye vermiş gibi olmayalım.Biz görüşmüştük ama oraya da yazdım
Estağfirullah. Teşekkür ederimSatış sitesinin linkini paylaşmış, onunla ilgili sorunca dedim kendi başımıza tavsiye vermiş gibi olmayalım.
Benim çenem düştü. Hazır yakalamışken sorayım. Kinhank Super Console' mu X96 Max Plus Ultra üzerine Emuelec ' mi?
Özür diliyorum. Videonun sonuna dikkat etmemişim.
Üyelerimiz için Android box düzeyinde nostalji yapmak adına (Nostalji derken Eski atari çakmaları değil, PSP düzeyine kadar eski oyunlar) Kinhank Super Console incelemesi;
Ayarlardan ziyade sıkıntı bazı uyumlu olmayan ya da performans sorunu olan oyunları zaten eklememişler. ;) PSP' de çok daha fazla oyun çalıştırıyor ama mesela seganın efsane yarış oyunu hala sıkıntı yaratıyor.Emuelec bu ayarlarda yapabilsek tabi ki x96 max plus üzerine ama bu ayarlar yapılamıyor. Adamlar öyle bir ayar yapmış ki kaç nesil önceki işlemciyle neler yapıyor cihaz
ilginize alakanıza teşekkür ederim1-Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.t Start 4K 2- Homatics Box R 4K 3- Box R Plus
Ucuzdan pahalıya olacak şekilde F/p Box'lar
Oradaki bildirimleri siliyor kırmızı işaretli olan.Mert hocam merhaba,
Next start 4k cihazdaki hızlı menüdeki Tümünü temizle kısmı ne işe yarıyor acaba?
Teşekkürler sağol.Oradaki bildirimleri siliyor kırmızı işaretli olan.
Güncelleme varsa güncelleme yap. Sonra fabrika ayarlarına dön ve bak duruma yineMerhaba. Yeni aldığım 2024 tarihli ve güncel Mecool KM2 Plus TV Box'a USB 3.0 portuna USB bellek ya da disk taktığımda Wi-Fi kopuyor. USB 2.0 portunda ise bellek çalışıyor disk çalışmıyor.
Ayrıca Bluetooth cihazlar ile eşleşmiyor. Mecool KM2 Plus cihazlarda bu sorunlar kronik mi? Çözümü var mı?