teşekkürler servise göndereyim öyleyseCihazda sıkıntı vardır bende dreamstar i6 var hız ne geliyorsa hepsini aliyor
1-Mert kardeşim Box cihaz alacağım ne anlamı tavsiye edersiniz uzun soluklu olsun istiyorum
Eski bir TV var Vestel 48ua 9300
Homatics box r 4k plusHocam merhaba
Dolby TrueHD passthrough edecek tvbox tavsiye edermisiniz. 4 -5 bin TL bütçe için
Kimler gelmiş.Homatics box r 4k plus
R 4k Plus1-Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.t Start 4K 2- Homatics Box R 4K 3- Box R Plus
Ucuzdan pahalıya olacak şekilde F/p Box'lar
Valla yoğunluktan burayyı bazen çok boş bırakıyorumKimler gelmiş.
Açıkçası o konuda yapacak bir şey yok. Şu son sıkıntı olmasaydı iyiydi. Olsun arada bir de görmek iyi oluyor. Nasılsınız?Valla yoğunluktan burayyı bazen çok boş bırakıyorum
Çok sağolun hocam. Geçim drdi, iş derdi. Öyl yaşayıp gidiyoruzAçıkçası o konuda yapacak bir şey yok. Şu son sıkıntı olmasaydı iyiydi. Olsun arada bir de görmek iyi oluyor. Nasılsınız?
İnanın hep aynı. Çok şükür biraz düzene girdi gibi kanal bu arada.Çok sağolun hocam. Geçim drdi, iş derdi. Öyl yaşayıp gidiyoruz
Hemen bakıyorumİnanın hep aynı. Çok şükür biraz düzene girdi gibi kanal bu arada.
Hazır burada iken, çok vaktinizi almadan bir konuyu paylaşmak istedim. Üyemiz indirim koduyla ürüne erişmek istiyormuş. Çok kısa da olsa bir görüş paylaşabilirseniz, sağlıklı olur diye geldi aklıma;
Deneyim - 🔥🔥 Next Start 4K Tv Box ( Özel İnceleme ) Tam Lisanslı Dolby VISION-ATMOS 🔥🔥
Merhaba Değerli Forum sakinleri bende mi box gen 2 sipariş vermiştim taki bu ürünü görene kadar siparişi iptal ettim şuan 1399 tl kodla beraber sizce bu ürün mantıklı mı ben browser üzerinden film dizi izleyeceğim hızlı olsun kasmasın yeterli birde NAYS ile iade demişssiniz o olayı anlamadım...tavsiyeforumu.com