Mert Temizer
Süper Üye
- 30 Eyl 2022
- 142
- 44
Mutlaka grubumda ve youtubeda paylaşıyor olacağımHocam merhaba paylaşımlarınızı takip ediyorum çok faydalandım. hpburada da kasım indirimleri başladı dikkatinizi çeken bir indirim var mı acaba?
Mutlaka grubumda ve youtubeda paylaşıyor olacağımHocam merhaba paylaşımlarınızı takip ediyorum çok faydalandım. hpburada da kasım indirimleri başladı dikkatinizi çeken bir indirim var mı acaba?
Mert hocamın son videosunu izleyin arkadaşlar, netogy dv9161 cihazı kaçırmayın fiyatı çok uygun
Bu başlıktaki ürünü alın, mi box s den bile daha iyi performans alırsınız. Fiyatıda şuan için gayet iyi.Hocam merhaba Mert Temizer balkom tv için çokta maliyet yüksek olmayan android olacak şekilde veya İPTV uygulamasını çalıştıracağım bir ürün öneriniz var mı. Hali hazırsa mi box s kullanıyorum çok memnunum stick alayım diyorum ama daha uygun fiyatlı aynı işi görebilecek ürün varsa önerinize açığım.
Teşekkür ederim hocam bir değerlendirme yapayım bakalım.Bu başlıktaki ürünü alın, mi box s den bile daha iyi performans alırsınız. Fiyatıda şuan için gayet iyi.
Netogy DV9161 Lisanslı 4K Android Media Player
S905Y4 2 gb ram 16 gb depolama Tam lisanslıtavsiyeforumu.com
Muadil gibi görünüyor. Tasarım olarak da benzer. Ama wellbox neredeyse hiç cihaz test etmedim. Fikrim yok açıkçası.Mert Temizer
Mert bey merhaba, Dreamstar A5 4K Android uydu alıcı ve Wellbox bix10 4K Android uydu alıcı muadil ürünler sanırım, bu konu hakkında bilginiz var mı?
Teşekkür ederim sipariş verdim gelince test ederiz artık.Muadil gibi görünüyor. Tasarım olarak da benzer. Ama wellbox neredeyse hiç cihaz test etmedim. Fikrim yok açıkçası.
çözümünü YouTube de bu linkte cihaza reset atarak çözüyor bende yaptım cihazım eski stabil hâle geldi. Normal fabrika ayarlarına getirerek çözüm bulamamıştım.benim Q box android Çin malı var. Yaklaşık 10 yıldır bir sorun çıkarmadı sebebini tam anlayamadığım bir şekilde cihaz kendi kendine reset atarak yeniden başlayarak uygulamaları optimize ederek açılıyor ve belirsiz zamanda tekrar edip gidiyor. Böyle bir sorun ile karşılaşan oldumu çözümü varmıdır.
çözümünü YouTube de bu linkte cihaza reset atarak çözüyor bende yaptım cihazım eski stabil hâle geldi. Normal fabrika ayarlarına getirerek çözüm bulamamıştım.