Kılavuz Mert Temizer'e Sorun ( Android Tv Box Hakkında Herşey )

DOSS BLACK Çevrimdışı

DOSS BLACK 

Aktif Üye
20 Eki 2022
66
Hocam merhaba Mert Temizer Mert Temizer balkom tv için çokta maliyet yüksek olmayan android olacak şekilde veya İPTV uygulamasını çalıştıracağım bir ürün öneriniz var mı. Hali hazırsa mi box s kullanıyorum çok memnunum stick alayım diyorum ama daha uygun fiyatlı aynı işi görebilecek ürün varsa önerinize açığım.

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,295
Hocam merhaba Mert Temizer Mert Temizer balkom tv için çokta maliyet yüksek olmayan android olacak şekilde veya İPTV uygulamasını çalıştıracağım bir ürün öneriniz var mı. Hali hazırsa mi box s kullanıyorum çok memnunum stick alayım diyorum ama daha uygun fiyatlı aynı işi görebilecek ürün varsa önerinize açığım.
Bu başlıktaki ürünü alın, mi box s den bile daha iyi performans alırsınız. Fiyatıda şuan için gayet iyi.

A Çevrimdışı

A.Bozoğlu 

Süper Üye
25 Eki 2017
624
Mert Temizer Mert Temizer

Mert bey merhaba, Dreamstar A5 4K Android uydu alıcı ve Wellbox bix10 4K Android uydu alıcı muadil ürünler sanırım, bu konu hakkında bilginiz var mı?

A Çevrimdışı

atakan2934

Yeni Üye
16 Eki 2022
6
29
Tv boxa SD kart takıp uygulamaları ona aktarabilirmiyiz, ne kadar kullanışlı olur ona gore siparis vericemde

C Çevrimdışı

coskunakkoyun

Yeni Üye
13 Eki 2022
20
37
hocam,
öğretmen bir arkadaş için tv box arıyorum
sadece ama sadece boxa pdf yükleyip projeksiyona bağlayarak ders anlatacak
laptop taşımaktan kurtulmak istiyor
dolayısıyla lisanssız cihaz bakıyorum önerilerinizi bekliyorum

A Çevrimdışı

Avci20

Yeni Üye
9 Ocak 2021
6
58
benim Q box android Çin malı var. Yaklaşık 10 yıldır bir sorun çıkarmadı sebebini tam anlayamadığım bir şekilde cihaz kendi kendine reset atarak yeniden başlayarak uygulamaları optimize ederek açılıyor ve belirsiz zamanda tekrar edip gidiyor. Böyle bir sorun ile karşılaşan oldumu çözümü varmıdır.

1668932455370161082001990959919.jpg

Son düzenleme:
A Çevrimdışı

Avci20

Yeni Üye
9 Ocak 2021
6
58
benim Q box android Çin malı var. Yaklaşık 10 yıldır bir sorun çıkarmadı sebebini tam anlayamadığım bir şekilde cihaz kendi kendine reset atarak yeniden başlayarak uygulamaları optimize ederek açılıyor ve belirsiz zamanda tekrar edip gidiyor. Böyle bir sorun ile karşılaşan oldumu çözümü varmıdır.

1668932455370161082001990959919.jpg
çözümünü YouTube de bu linkte cihaza reset atarak çözüyor bende yaptım cihazım eski stabil hâle geldi. Normal fabrika ayarlarına getirerek çözüm bulamamıştım.

A Çevrimdışı

Avci20

Yeni Üye
9 Ocak 2021
6
58
çözümünü YouTube de bu linkte cihaza reset atarak çözüyor bende yaptım cihazım eski stabil hâle geldi. Normal fabrika ayarlarına getirerek çözüm bulamamıştım.

Biraz garip gelecek arkadaşlar cihazım 5 gün sonra tekrar aynı hataları verdi. Bende acaba bu cihaz tamir edilebiliyor mu diye araştırma yaparken bir tamirci bu hatanın şu Amerikan piriz denen şeyden kaynaklı olabileceğini belirtmiş. Bende kablosunu adaptörü nü yenisi ile değiştirdim ve hakikaten cihazın düzeldiğini gördüm .

Geri
Üst Alt