Mb120 root

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
mb120 conf içerisinde mb95 klasöründe var bunu neden koyarlar geriye yönelik uyumluluk için mi yoksa sistem aynı sistem mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Philips mb120 vardı değil mi sizde?
Sistem aynı da ondan :)
Bu arada ubi klasörü içinde tv dosya sistemini yükleme-yedekleme -kaydetme gibi programlar var :ok

tavsiye-67.png

ytigi Çevrimdışı

ytigi 

VIP
4 Nis 2019
508
37
Bu arada ubi klasörü içinde tv dosya sistemini yükleme-yedekleme -kaydetme gibi programlar var :ok

tavsiye-67.png
işte bunu çözelim şimdi tv root ediyor ama fişi. çıkarıp takınca jeşey en başa dönüyor bu uni kardeş muhtemelen dfl olan default userı yüklüyor tv açılırken

işte bunu çözelim şimdi tv root ediyor ama fişi. çıkarıp takınca jeşey en başa dönüyor bu ubi kardeş muhtemelen dfl olan default userı yüklüyor tv açılırken

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
mb120 conf içerisinde mb95 klasöründe var bunu neden koyarlar geriye yönelik uyumluluk için mi yoksa sistem aynı sistem mi

Philips mb120 vardı değil mi sizde?

bizimkinden fazla klasörlerde var sizde birde sizin TV'lerde usbden direk otomatik her dosyayı aça biliyor js html ht l vs gibi bizde o protect off ile kapanmış protect on yapa bilirsem çok güzel okucsk ozaman işte apk emulator ile :) anladınız siz
philipsi bir arkadasa ödünc verdim, su anda medion ve jvc var ..medion da yeni portal var,philips haftaya geri gelir büyük ihtimalle..

ytigi Çevrimdışı

ytigi 

VIP
4 Nis 2019
508
37

tavsiye-67.png
tahminimce ubimkvol ayrı bir volume dan yapıyor galiba

philipsi bir arkadasa ödünc verdim, su anda medion ve jvc var ..medion da yeni portal var,philips haftaya geri gelir büyük ihtimalle..
onlarda olur has değerlenir farklıdır onlarında

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
işte bunu çözelim şimdi tv root ediyor ama fişi. çıkarıp takınca jeşey en başa dönüyor bu uni kardeş muhtemelen dfl olan default userı yüklüyor tv açılırken
Yok onların yükleyeceğini sanmıyoum,bunu aurora yapıyor ,çözünce göreceksin aurorayı :) ,onlar büyük ihtimalle usvden işe yarıyorlar ,bunun için A1.txt dosyasını incelemelisin :ok
İşte mb97 de bunu yapmıyordu ,hatta oscam yüklemiştim o zaman ,hanım bana "kapat-aç kaybolur" demişti,ama kaybolmadı ,bende rc dosyasına yol ekledim her açıldığında otomatik çalışıyordu oscam :)

ytigi Çevrimdışı

ytigi 

VIP
4 Nis 2019
508
37
Yok onların yükleyeceğini sanmıyoum,bunu aurora yapıyor ,çözünce göreceksin aurorayı :) ,onlar büyük ihtimalle usvden işe yarıyorlar ,bunun için A1.txt dosyasını incelemelisin :ok
İşte mb97 de bunu yapmıyordu ,hatta oscam yüklemiştim o zaman ,hanım bana "kapat-aç kaybolur" demişti,ama kaybolmadı ,bende rc dosyasına yol ekledim her açıldığında otomatik çalışıyordu oscam :)
hımm elf ozaman boot ediyor sistem her seferinde

ytigi Çevrimdışı

ytigi 

VIP
4 Nis 2019
508
37
Senin tv işlemci, arm değil mi,sana bir tane arm oscam derleyeyim dene bakalım ,hatta bunu rc içine yazdır yol olarak bakalım ne yapacak :)
oscam için aklımda bişide var aslında yandaki pcmcia varya oraya bi modül yapayım dedim :)

buradan oraya oradan buraya Server olsun ardunio

oscam için aklımda bişide var aslında yandaki pcmcia varya oraya bi modül yapayım dedim :)

DSC_018054e80d3432f9434f.jpg

asıl iş pcimicia da tabi oscam :)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65

Bak deştin şimdi beni :)
Bir ara yaptığım season kartı denemek için köye götürmüştüm (oscam çalışınca) ,hatta bir de emu yazılımı vardı ,yani herşey hazırdı ,ama inan ne laptopum kaldı ne tv nede el aletlerim ?
Dün evde konusu açıldı ,hanım"üzülme alo,hasta olacaksın düşüne düşüne" dedi,amacım kartı cam yuvasına takıp,emu ile testler yapmaktı ama olmadı maalesef.

Geri
Üst Alt