Mb120 root

ytigi Çevrimdışı

ytigi 

VIP
4 Nis 2019
508
37
DSC_022021c4c1df78b134ef.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bak deştin şimdi beni :)
Bir ara yaptığım season kartı denemek için köye götürmüştüm (oscam çalışınca) ,hatta bir de emu yazılımı vardı ,yani herşey hazırdı ,ama inan ne laptopum kaldı ne tv nede el aletlerim ?
Dün evde konusu açıldı ,hanım"üzülme alo,hasta olacaksın düşüne düşüne" dedi,amacım kartı cam yuvasına takıp,emu ile testler yapmaktı ama olmadı maalesef.
:( benimde su bastı bikere herşeyin yarım kaldı bugün dellendim dedim yaparım amaç nagra :)

ytigi Çevrimdışı

ytigi 

VIP
4 Nis 2019
508
37
konuyla ilgilenen arkadaşlar farklı anakartlarda dmesg komutu çıktısı alabilir mi ?

Eski anakrt ve işlemcilerede kararınca oweclock yapabiliriz sayın teraspy teraspy =)

Son düzenleme:
hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
konuyla ilgilenen arkadaşlar farklı anakartlarda dmesg komutu çıktısı alabilir mi ?

Eski anakrt ve işlemcilerede kararınca oweclock yapabiliriz sayın teraspy teraspy =)
teraspy teraspy nasil olabilecegini özelden paylasirsan aksam deneme yapabilir zamani müsaitse, ayrica telnet ile baglanmak istiyorsan acabilirm

ytigi Çevrimdışı

ytigi 

VIP
4 Nis 2019
508
37
evet mb120 ikinciyede baglandim simdi , islemci ve linux versiyonu ayni ,2. baglandigim 1 senelik tv
güncelleme ile kernel sürümü yükseltmişler normalde 2.40tı fabrikadan çıkışı şlibdi 4.10 kernel var ama biizm tvlere uyarlanmamış daha muhtemelen işlemci hızını artırırsak eski mimpslerde işe yarar yeni projeleri kaldırır

Geri
Üst Alt