Selamlar kardeşim, Sizin de tv niz hayırlı olsun diyorum.
kaynaklar menüsünde bağlı olduğunuz HDMI portunu gelişmiş olarak seçmeniz gerekmektedir. Bu şekilde tivibu yayınını9 daha kaliteli izleyebileceksiniz.
uzantıları kontrol ettim tv nin desteklemediği bir şey göremedim ama Umut Barış kardeşimiz bir kontrole tsin bakalım gözümden kaçan bir husus mu var aca
Selamlar kardeşim, Sizin de tv niz hayırlı olsun diyorum.
kaynaklar menüsünde bağlı olduğunuz HDMI portunu gelişmiş olarak seçmeniz gerekmektedir. Bu şekilde tivibu yayınını9 daha kaliteli izleyebileceksiniz.
uzantıları kontrol ettim tv nin desteklemediği bir şey göremedim ama Umut Barış kardeşimiz bir kontrole tsin bakalım gözümden kaçan bir husus mu var acaba?
Hocam sağolun, Hdmı portunuda gelişmiş seçtiğim halde bunu yaşadım, ama zannedersem ayarları yeniden yapınca biraz daha düzeldi. Kendi uydu çıkışı çok daha başarılı, Forumlarda çamur gibi görüntü şeklindeki beyanlar sanırım harici uydu takıpda hiç bir görüntü ayarı yapılmamasından kaynaklı, Tv den devamlı harici hdd ile film seyreden kullanıcıyı, 20-30 gb film indirip de oynatmayınca ayrıca tavsiyeleriniz için tşk.ler teknik bilgim iyidir ama siz olmasaydınız bu tv yi goremezdim. Tv tam bir f/p ürünü. Eleştiren arkadaşların 4k, 50 ekran, smart olan tv lerin fiyatları ile kıyaslayarak konuşmasını beklerdim. 2000 tl bu tv çok iyi. Tşk.ler