JVC 50'' 127 Ekran TV Kullanıcıları Ana Konu

Deimos Çevrimdışı

Deimos

VIP
6 Nis 2018
861
50 kere denemisimdir o yüzden anlayan var mi diye yazdimda sanki hiç tv görmemiş akıllı telefon kullanmamış gibi akıl veriyorlar burda
Hocam Sakin lütfen :cak
Tavsiye verirken kişiler sizin bilgi sahibi olup olmadığınızı bilemez, yazdığınız Adem Helvacı Ado usta Türkiye' de bu konuda en iyilerdendir. Burda size yardım edilmeye çalışılıyor, sorunun kaynağı bulunmaya çalışılıyor. Lütfen Anlayış.
Şimdi bir öneride bulunacağım bana da aynı şeyi söylerseniz alınırım valla :kiskis
Menü 4725 yapın,
Options 3 gelin
Wifi karşısında birşey yazıyor mu?
Belki buna da bakmışsınızdır gerçi :ok

A Çevrimdışı

ametto

Yeni Üye
14 Mar 2018
8
İyi geceler,
Forumdaki ilk JVC konusu üzerine bir süre alıp almamakta kararsız kaldıktan sonra bu sabah BİM BİM gezerek sonuçta toplamta 6 adet JVC televizyon almış olduk. Tam ihtiyacımız olan bir dönemde BİM'e böyle bir televizyon gelmesi, üzerine @Ado hocamın bu Tv hakkındaki görüşleri ve konusu çok güzel oldu. Henüz hiçbirini açıp kurdurmadık ama şimdiden elinzie sağlık :)

M Çevrimdışı

Mnr980

Yeni Üye
26 May 2018
21
44
iyi gecler arkadaşlar.
Bu TV yi sizlerin önerisi ile satın aldım
Bugün öğlen sonu servis gelip kurdu. Ama detaylı bilgi tanıtım vb. Olmadı smarti aktif hale getirdi onuda pek beceremedi sonunda yaptı.
Tv kurduk dan sonra 3 saat kadar kurcaladim oğlum YouTube den videolar seyretti herşey yolundaydı.
Gece eve geldim tekrar TV açtım 4k videoları vb seyrettim yakından baktıgımda gözüme 1 tane ölü Pilsen takıldı.
Ölü Pilsen testi yaptım evet 1 tane açık renkli ölü Pilsen var.
Ne yapmalıyım?
1 tane ölü Pilsen artarmi?
Hevesle aldım kafaya taktım şuan
Servis kaydı actirdim bakalim.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Doğu da bı ilcedeyim.

D Çevrimdışı

Dursun11

Yeni Üye
26 May 2018
1
41
Arkadaşlar hayırlı geceler ben de tv almayı düşünüyordum ancak A101 e bu hafta toshiba gelmiş onu almayı düşünüyordum ki jvc yi gördüm hangisini almalıyım fiyatları ayni tavsiyenizi bekliyorum teşekkür ederim şimdiden

M Çevrimdışı

machoke

Yeni Üye
26 May 2018
21
54
Ado hocam slm, Tavsiyeniz üzerine tv aldık kurduk tşk.ler. Bir kaç sorum olacak izninizle, Tivibu alıcısına bağlanınca görüntü kendi alıcısına göre bazı arkadaşlarında belirtiği üzere kötü ayar olarak seçilecek bir kalıp veya öneriniz varmı ? Diğer bir konu ise USB den 4k film olarak aşagıdaki formatta fil seyretmek istedim ama desteklemedi,
Complete name : F:\The Fate of the Furious 2017 TR-EN 2160p 4K UltraHD BluRay DUAL x265 DTS - BiTTuRK.mkv
Format : Matroska
Format version : Version 4 / Version 2
File size : 7.84 GiB
Duration : 2h 15mn
Overall bit rate : 8 255 Kbps
Encoded date : UTC 2018-05-20 16:28:32
Writing application : mkvmerge v20.0.0 ('I Am The Sun') 32-bit
Writing library : libebml v1.3.5 + libmatroska v1.4.8

Video
ID : 1
Format : HEVC
Format/Info : High Efficiency Video Coding
Codec ID : V_MPEGH/ISO/HEVC
Duration : 2h 15mn
Bit rate : 6 835 Kbps
Width : 3 840 pixels
Height : 2 160 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate mode : Constant
Frame rate : 23.976 (24000/1001) fps
Bits/(Pixel*Frame) : 0.034
Stream size : 6.49 GiB (83%)

Burdaki problem ne acaba desteklemediği özelliği bulamadım. Bu hususlarda zahmet olmasa bilgi verebilirmisiniz.

E Çevrimdışı

Eurabatres

Yeni Üye
26 May 2018
2
34
Arkadaşlar sizin sayenizde tvyi aldım iyiki de almışım allah razı olsun hepinizden ama bir soru var aklımda bir türlü beceremiyorum bim de satılan lg sound barı kablosuz olarak bağlayabiliyor muyum bağlayabiliyorsam nasıl?

J Çevrimdışı

Jvs504k

Yeni Üye
25 May 2018
7
40
Öncelikle alanlara hayırlı olsun güle güle kullanın ben cihazı 6 yada 8 ay sonra yeni evime geçince kurdurmayi düşünüyordum ama cihazın garantisi aldığım tarihden itiberen başlıyormuş servis öyle söyledi cihaz kurulumundan sonra garanti başlaması için nasıl bir talepte bulanabilirim adem bey konu hakkında bilginiz varmi eğer garanti erteleme olmazsa bende cihazı kurdurmayi düşünüyordum servis gelsin en azından çalışıp çalışmadığına baksın

M Çevrimdışı

Maxim

Yeni Üye
8 May 2018
38
33
Beyler bugun kuruluma gelecekler , pixel testi harici yapmam gereken bir test var mi.?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
İyi geceler,
Forumdaki ilk JVC konusu üzerine bir süre alıp almamakta kararsız kaldıktan sonra bu sabah BİM BİM gezerek sonuçta toplamta 6 adet JVC televizyon almış olduk. Tam ihtiyacımız olan bir dönemde BİM'e böyle bir televizyon gelmesi, üzerine @Ado hocamın bu Tv hakkındaki görüşleri ve konusu çok güzel oldu. Henüz hiçbirini açıp kurdurmadık ama şimdiden elinzie sağlık :)

Allah utandırmasın, ben memnun kalacağınıza eminim ki ilk gün geri dönüşleri de oldukça güzel geldi bu anlamda içim rahat artık çok şükür. Her ne kadar TV kullanmayı bilmeyen atarlı giderli kardeşlerimiz de arada çıksa da genel durum çok çok çok iyi durumda. Bu anlamda sizden de mutlaka müsait olduğunuzda genel bir değerlendirme bekliyorum kardeşim :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
iyi gecler arkadaşlar.
Bu TV yi sizlerin önerisi ile satın aldım
Bugün öğlen sonu servis gelip kurdu. Ama detaylı bilgi tanıtım vb. Olmadı smarti aktif hale getirdi onuda pek beceremedi sonunda yaptı.
Tv kurduk dan sonra 3 saat kadar kurcaladim oğlum YouTube den videolar seyretti herşey yolundaydı.
Gece eve geldim tekrar TV açtım 4k videoları vb seyrettim yakından baktıgımda gözüme 1 tane ölü Pilsen takıldı.
Ölü Pilsen testi yaptım evet 1 tane açık renkli ölü Pilsen var.
Ne yapmalıyım?
1 tane ölü Pilsen artarmi?
Hevesle aldım kafaya taktım şuan
Servis kaydı actirdim bakalim.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Doğu da bı ilcedeyim.

Selamlar, elimizden geldiğince aslında ilk kurulum ve panel test konusunu gündemde tutmaya çalışıyoruz lakin tabi çok etkili olamıyoruz sanırım ki gözden kaçıyor ve sizin konuda olduğu gibi tatsız sonuçlar ile karşılaşıyoruz. Bu testleri ürün teslim alım aşamasında yapmak gerekiyor bu sizler için daha yararlı olur en azından montaj formuna imza atmadan direkt değişim talep edebilirsiniz.

Şu an servis kontrolü sonrası teknik müdürlükten onay bekleyecek arkadaşlar. Muhtemelen tek pixel için kriter dahilinde derler lakin hakem heyeti kanalıyla yine de değişim yaptırabilirsiniz eğer TM den onay gelmezse :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Öncelikle alanlara hayırlı olsun güle güle kullanın ben cihazı 6 yada 8 ay sonra yeni evime geçince kurdurmayi düşünüyordum ama cihazın garantisi aldığım tarihden itiberen başlıyormuş servis öyle söyledi cihaz kurulumundan sonra garanti başlaması için nasıl bir talepte bulanabilirim adem bey konu hakkında bilginiz varmi eğer garanti erteleme olmazsa bende cihazı kurdurmayi düşünüyordum servis gelsin en azından çalışıp çalışmadığına baksın

Servisin bilgi eksikliği azizim. Elektronik ürün guruplarında 6 ay çeyizlik süresi vardır. Yani eğer isterseniz 6 ay sonra kurdurursunuz ve garantisi de kurulduğu tarihten sonra başlar :ok

08502224123 den bu bilgiyi teyit edebilirsiniz veya vestel capcanlı destek hattına da sorabilirsiniz :ok

Geri
Üst Alt