JVC 50'' 127 Ekran TV Kullanıcıları Ana Konu

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Ado hocam slm, Bu Tv,ye microsoft smart klavye bağlamıştınız çalışmıştı. Tv de Bluetooth dan bağlantı yok, varsa da ben bilmiyorum. Bunu usb den mi bağlamıştık, microsoftun bu modeli neydi acaba, klavye maus olarak usb limi almak lazım yoksa bluet.çalışanı varmı teşekkurler
Selam kardeşim, microsoft aio klavyenin usb ye takılan kendi aparatı ile (BT) bağlantı sağlamıştık :ok

bektafig Çevrimdışı

bektafig

Aktif Üye
25 May 2018
78
35
Merhabalar

Maddi sıkıntıdan evdeki tv'mi satmıştım tüplü 70ekran kullanıyordum fakat Tuner sanırım arızalandı.

bu 50 VU73T alsammı almasammı diye düşünürken bizim burdaki bim deki satılmış

Mağaza stoğunu siz görebiliyormusunuz kalan mağaza varmı istetsek Kırıkkale - ankara - - v.s illerde

yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. teşekkürler

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
Merhabalar

Maddi sıkıntıdan evdeki tv'mi satmıştım tüplü 70ekran kullanıyordum fakat Tuner sanırım arızalandı.

bu 50 VU73T alsammı almasammı diye düşünürken bizim burdaki bim deki satılmış

Mağaza stoğunu siz görebiliyormusunuz kalan mağaza varmı istetsek Kırıkkale - ankara - - v.s illerde

yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. teşekkürler
tüplü tvnin normal anten girişi tünerimi bozuldu(çatı kılçık anten).dışardan uydu alıcısı takın o şekil seyredin boşa masraf yapmamış olursunuz.

bektafig Çevrimdışı

bektafig

Aktif Üye
25 May 2018
78
35
tüplü tvnin normal anten girişi tünerimi bozuldu(çatı kılçık anten).dışardan uydu alıcısı takın o şekil seyredin boşa masraf yapmamış olursunuz.

Abi Scart 1 de takılıydı dışardan uydusu . Temassızlık oluyordu Scart 2 ye takayım dedim 1 hafta scart 2 de kullandım .

Şimdi tv açma kapama butonuna basıyoruz hani tv açılacakken böyle bir şerit gelir de av1 e geçer ya orda arka tuner scart 1 scart 2 olan yerden ses geliyor

tı tı tı tıtı tıtıtı tı . video çekeyim olmadı. scart yeri bozuldu anladıgım kadar ondan acılmıyor hiç tv :S

bektafig Çevrimdışı

bektafig

Aktif Üye
25 May 2018
78
35
bektafig bektafig, tv grubunda magaza transferi yapilmiyormus.
Baska ilden ancak baskasi alip size kargoyla yollayabilir.

Başka il olarak 2-3 arkadasım var rica ederim. Otobüs ile gönderirler . Ama stok bulamadım. stok bilgisi olsa ne bileyim konya da afyon da sivas da fln arkadaslarım var onlara aldırırdım :S

E Çevrimdışı

exhell-

Yeni Üye
5 Ağu 2018
14
30
Merhabalar. Ben bime gelen ilk 49" lük sürümünü almıştım. Donanımhaber forumundan bi kaç güncelleme yapmıştım herşey sorunsuzdu. Daha sonra ne olduysa cihaz ps4teki HDR özelliği tanımıyor , desteklemiyor ve tvnin içindeki netflix youtube videolarını oynatmıyor. Yardımcı olur musunuz?

H Çevrimdışı

Halil413

Yeni Üye
29 May 2018
37
45
Arkadaşlar trt 4k kanalında görüntü var ses yok. Ne yapmam gerekir. Muhtemelen bu sorun gene danışılmıştır ama tüm mesajları okumak zor

Geri
Üst Alt