JVC 50'' 127 Ekran TV Kullanıcıları Ana Konu

C Çevrimdışı

chetyner

Aktif Üye
25 May 2018
61
41
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için, öncelikle hayırlı olsun yeni TV. Rica etsem kutusunun fotoğrafını ve varsa donanımının yazdığı kitapçığın fotoğrafını yüklemeniz mümkün müdür buraya?
Donanım olarak 50 inç le neredeyse aynı herhalde. bildiğim kadarıyla anakart mb130, panel ise samsung va, birde ppi değeri 50 inç göre 200 ppi daha düşük herhalde.

JTi26.jpg

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Teşekkür ederim Adem Helvacı Ado hocam, ancak hala karar vermiş değilim. Jvc 50vu73t’nin özellikleri içime o kadar sinmişti ki karar veremiyorum. 55vu53t hakkında tek bilgim sizin söylediğiniz ppi değerinin 200hz düşük olduğu. Başka hiç bir özelliğini bilmiyorum. 50vu73t bu forumda sayenizde o kadar güzel analiz edilmişti ki her özelliği içine sinmişti. Ama şu an seçenek olarak karşımda analizi ve özellikleri tam bilinmeyen bir 55vu53t var. O yüzden ne yapacağım bilmiyorum.

Aradaki en önemli fark, VU73 ü canlı canlı ve uzun süre inceleyerek sizlere sunup önerdim.VU53 ise sadece kağıt üzeri verilrine göre yorumlayabiliyorum.

Benim huyumu da bilirsiniz işin içinde öneri var ise ben çok huzursuz olurum kaldı ki VU73 konusunda yaşadıklarım da benim bu konudaki gıcıklığımı haklı çıkartan örneklerdir biliyorsunuz.

Bu anlamda size sadece teknik veri paylaşabilirim ötesine çok gidemiyorum. yani gözü kapalı sizi ikna edebilecek cümleler kurmaktan uzak duruyorum ister istemez :ok

E Çevrimdışı

erence

Yeni Üye
6 Haz 2018
24
47
Arkadaşlar, Tv de youtube üzerinden izlediğim hiç bir videoda takılma olmazken tarayıcı üzerinden film izlerken sık sık takılmalar ve donmalar oluyor.Net kaynaklı olduğunu düşünmüyorum,kullandığım 25 mbitlik Fibernet.Bu takılmalar ve donmalar hakkında önerisi olan varmı?Sıkı bir film izleyicisiyim ancak bu halde film keyfimiz kalmıyor.

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
Arkadaşlar, Tv de youtube üzerinden izlediğim hiç bir videoda takılma olmazken tarayıcı üzerinden film izlerken sık sık takılmalar ve donmalar oluyor.Net kaynaklı olduğunu düşünmüyorum,kullandığım 25 mbitlik Fibernet.Bu takılmalar ve donmalar hakkında önerisi olan varmı?Sıkı bir film izleyicisiyim ancak bu halde film keyfimiz kalmıyor.
tarayıcıdakı durumdan bende muzdarıbım. hem goruntu kalıtesı hemde ağır kalması beni bezdırıyo bazen. dedıgın gıbı youtube da hicbir sıkıntı yok

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
telefondan bluetooth ile arama yaptıgımda tv yi görüyodu. ama şimdi görmüyor. ne yaptıysam telefon gçrmez oldu. ufak kızımın tableti göruyor buyuk kızın telefonu goruyor onlar android ama benımki gormuyor (ios) kafayı yemezsem iyidir :sopa1

Y Çevrimdışı

Yilmax

Yeni Üye
25 May 2018
40
48
JVC 50MU73t bir haftadır kullanıyorum. Genel anlamda memnundum ama ortasında siyah bir çizgi geçtiği için iade ettim. Başta çok fark etmemiştim. Eşim fark etti ve ölü piksel testini yaptıkdan sonra daha bariz göründü. Benim için F/P açısından tavsiye edebileceğim bir TV.
Ekli dosyayı görüntüle 1587
Aynı sorun bende oldu servisi aradım gelip aldılar sonra Vestel’den aradılar ürünü değişeceklerini fakat ellerinde jvc olmadığını yerine Vestel vereceklerini söylediler 50UD8800 cihaz yolladılar ben çok memnunum.

M Çevrimdışı

Madatruk

Yeni Üye
5 Haz 2018
26
44
Aynı sorun bende oldu servisi aradım gelip aldılar sonra Vestel’den aradılar ürünü değişeceklerini fakat ellerinde jvc olmadığını yerine Vestel vereceklerini söylediler 50UD8800 cihaz yolladılar ben çok memnunum.

Bende BIM'e aide yaptıkdan sonra üstüne koyup Philips 49PUS7503 aldım. Ikımizinde kötü bir deneyimden sonra memnun olması güzel, iyi günlerde artık aldıklarımızı seyredelim diyelim. Hem BIM, hemde Vestel'in bizi üzmemesi, magdur etmemesi güzel.

İ Çevrimdışı

İSMAİL BALA

Yeni Üye
26 Haz 2018
23
42
hocam ben de bimden aldım yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. bir kaç sorunu paylaşayım.

smart uygulaması marketi çok yetersiz örnek ben tivibu ve ıp smart tv kullanıyorum. bu tv nin smart uygulamaları arasında yok hatta bir smart marketi yok direk uygulama yükleyip bırakmışlar.

playsitation4 konsolum var bazen görüntü alamıyorum tv kapat aç yapmam gerekiyor.

bazı oyunlarda HDR çok güzel çalışıyor bazı oyunların da renklerini solgunlaştırıyor. örnek FİFA18

4K Renk canlılıgı istediğim düzey de değil biraz daha gelişmesi lazım.

onun haricinde tv hızı vs herhangi bir sorun göremedim. YOUTUBE stabil çalışıyor. 4K filim deneyimini daha yaşıyamadım.

Deimos Çevrimdışı

Deimos

VIP
6 Nis 2018
861
hocam ben de bimden aldım yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. bir kaç sorunu paylaşayım.

smart uygulaması marketi çok yetersiz örnek ben tivibu ve ıp smart tv kullanıyorum. bu tv nin smart uygulamaları arasında yok hatta bir smart marketi yok direk uygulama yükleyip bırakmışlar.

playsitation4 konsolum var bazen görüntü alamıyorum tv kapat aç yapmam gerekiyor.

bazı oyunlarda HDR çok güzel çalışıyor bazı oyunların da renklerini solgunlaştırıyor. örnek FİFA18

4K Renk canlılıgı istediğim düzey de değil biraz daha gelişmesi lazım.

onun haricinde tv hızı vs herhangi bir sorun göremedim. YOUTUBE stabil çalışıyor. 4K filim deneyimini daha yaşıyamadım.
SSIPTV mevcut, Vewd App Store programına girip ayar yapmalısınız, internette kurulum ile ilgili bilgiler mevcut. Ücretli hizmet aldığınız yerden destek alın. Kolay gelsin
https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-smart-tv-ile-iptv-nasil-seyredilir.484/post-20489

İ Çevrimdışı

İSMAİL BALA

Yeni Üye
26 Haz 2018
23
42
İ Çevrimdışı

İSMAİL BALA

Yeni Üye
26 Haz 2018
23
42
Tivibu için Telekom ile Vestelin anlaşma yapması gerekiyor. Anlaşma olmadığı sürece yükleyemezsiniz maalesef.

vestel tv lerin hepsinde var ama jvc de yok. adamlar blue tv beinsport filbox hepsini koymuş sadece tivibu yok bana çok saçma geldi. hatta tv uygulamaları içerisinde de tivibu gözüküyor.

M Çevrimdışı

machoke

Yeni Üye
26 May 2018
21
54
Ado hocam slm, Bu Tv,ye microsoft smart klavye bağlamıştınız çalışmıştı. Tv de Bluetooth dan bağlantı yok, varsa da ben bilmiyorum. Bunu usb den mi bağlamıştık, microsoftun bu modeli neydi acaba, klavye maus olarak usb limi almak lazım yoksa bluet.çalışanı varmı teşekkurler

Geri
Üst Alt