JVC 50'' 127 Ekran TV Kullanıcıları Ana Konu

C Çevrimdışı

caglar unsal

Aktif Üye
28 May 2018
60
48
Sorun şu ki TRT 4K nın yayın frekansı TURKSAT yayın skalasında en kenarda Bu yüzden bazen özellikle yağmurlu günlerde ve kapalı havalarda yayın gidiyor Çözümü ise Çanağınızı yeniden ayarlatmak
Aynı sorun bendede vardı bütün kanallar gösteriyor ama trt4k göstermiyordu. çanak lnb sini 1,5 cm geriye çektim göstermeye başladı. sizde deneyebilirsiniz eğer olmaz ise çanak ayarı gerekiyor iyi günler dilerim

H Çevrimdışı

Halil413

Yeni Üye
29 May 2018
37
44
Harici bir uydu alıcısıyla 4k izlemek için bir ayar açılması gerekti . Neresiydi o. Playstation oynamak için birisi sormuştu

C Çevrimdışı

caglar unsal

Aktif Üye
28 May 2018
60
48
Harici bir uydu alıcısıyla 4k izlemek için bir ayar açılması gerekti . Neresiydi o. Playstation oynamak için birisi sormuştu
Eğer harici uydu alıcısını HDMI portundan bağlayacaksanız şu yolu takip edin, Ayarlar kısmında kaynaklar var onu açın bağlayacağınız hdmı portunun üstüne gelerek seçimi -Gelişmiş- olarak ayarlayın.

BlackB Çevrimdışı

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
960
41
Adem Helvacı Ado merhaba Adem Bey,
düne kadar televizyonla alakalı bir sorun yaşamamıştım, fakat dün eve gittiğimde youtube, internet sayfaları ve uygulamalar açılmıyordu. LAN kablosu TV'nin arkasında devamlı takılı olmasına rağmen bağlantı bulunamadı dedi. kabloyu söktüm taktım olmadı, kablosuzdan bağlanayım dedim bağlanamadı (internette sıkıntı yok kontrol ettim o anda), tv'yi açtım kapattım olmadı, en sonunda koca tv ünitesinin arkasına girip fişten çektim öyle düzeldi.. inşallah tekrarlamaz çünkü gerçekten çok sıkıntı oluyor üniteyi çekip fişi tak çıkar yapmak.. çekirdek güncelleme de yapılmıştı. sizce neden olabilir ve tekrarlar mı?

Alper59 Çevrimdışı

Alper59

Yeni Üye
29 May 2018
22
30
Ado hocam ve arkadaşlar bana yardım edin televizyon gitti benim kumanda çalışmıyor kanalda dondu ekranda kanal ismi yazıyor görüntü ses yok.. iade etme ihtimalim var mı ? Ne telefonda ki uygulama ile birşey yapabiliyorum ne de kumanda ile dün zaten renkler çok kötüydü kaymalar oluşmaya başlamıştı yardımlarınızı bekliyorum ama iade etmek istiyorum faturam herşeyim duruyor

Son düzenleme:
H Çevrimdışı

Halil413

Yeni Üye
29 May 2018
37
44
Ado hocam ve arkadaşlar bana yardım edin televizyon gitti benim kumanda çalışmıyor kanalda dondu ekranda kanal ismi yazıyor görüntü ses yok.. iade etme ihtimalim var mı ? Ne telefonda ki uygulama ile birşey yapabiliyorum ne de kumanda ile dün zaten renkler çok kötüydü kaymalar oluşmaya başlamıştı yardımlarınızı bekliyorum ama iade etmek istiyorum faturam herşeyim duruyor
Götürün verin bime. Ama cumayı geçirmeyin. Şartsız şurtsuz 14 gün içinde iade alırlar. Mırın kırın ederlerse bu yazdığımı hatırlatın

digital71 Çevrimdışı

digital71

Yeni Üye
29 May 2018
43
45
Sorun şu ki TRT 4K nın yayın frekansı TURKSAT yayın skalasında en kenarda Bu yüzden bazen özellikle yağmurlu günlerde ve kapalı havalarda yayın gidiyor Çözümü ise Çanağınızı yeniden ayarlatmak
Teşekkürler. Bilginiz için. Binada merkezi sistem var elimizde kalabilir. Ayrı bir çanak taktırabilirim.

Geri
Üst Alt