JVC 50'' 127 Ekran TV Kullanıcıları Ana Konu

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Ado hocam digiturkplay tvinin smarta ekleyebilir miyiz yoksa yazılım ile mi gelir, digiturkplayı yeni sezonda smartta nasıl kullanabilirim, bunun içinde fabrikadan yazılım için istek yapılabilir mi?
İsteyenin bür yüzü kara, Vermeyen Zenci :kiskis

Capcanlı destek hattına yazın lütfen kardeşim :ok

I Çevrimdışı

ikara

Yeni Üye
22 May 2018
5
57
Youtube bende de gitti gayet iyiydi halbuki ama bugün sadece simsiyah bir ekran ve yükleniyor yazısı maalesef :alala

C Çevrimdışı

caglar unsal

Aktif Üye
28 May 2018
60
48
Her yazılım, Sahadan gelen olumsuz geri dönüşlerin iyileştirmesini içeriyor. Ancak bu iyileştirmeler mevcut standartlar dahilinde olur ancak, Renk, Ses, Akışkanlık, Stabilite vs

Tekrar yazayım da kimse açı sorununda düzelme olur diye düşünmesin :ok
Adem bey iyi günler, bu güzel tv'miz için tavsiye edebileceğiniz bir ses sistemi varmıdır acaba? çok kapasiteli birşey olmasına gerek yok 1+1 veya 2+1 lik bir sistem işimi görür diye düşünüyorum

M Çevrimdışı

Madatruk

Yeni Üye
5 Haz 2018
26
44
JVC 50MU73t bir haftadır kullanıyorum. Genel anlamda memnundum ama ortasında siyah bir çizgi geçtiği için iade ettim. Başta çok fark etmemiştim. Eşim fark etti ve ölü piksel testini yaptıkdan sonra daha bariz göründü. Benim için F/P açısından tavsiye edebileceğim bir TV.

img_6953_r1-jpg.jpg

C Çevrimdışı

caglar unsal

Aktif Üye
28 May 2018
60
48
JVC 50MU73t bir haftadır kullanıyorum. Genel anlamda memnundum ama ortasında siyah bir çizgi geçtiği için iade ettim. Başta çok fark etmemiştim. Eşim fark etti ve ölü piksel testini yaptıkdan sonra daha bariz göründü. Benim için F/P açısından tavsiye edebileceğim bir TV.
Ekli dosyayı görüntüle 1587
Merhaba, Bu çizgi ilk baştan beri varmıydı yoksa sonramı olştu?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem bey iyi günler, bu güzel tv'miz için tavsiye edebileceğiniz bir ses sistemi varmıdır acaba? çok kapasiteli birşey olmasına gerek yok 1+1 veya 2+1 lik bir sistem işimi görür diye düşünüyorum

Azizim inanın hiç o konuda detaylı inceleme yapmadım şimdiye kadar. Lakin Umut Barış Umut Barış Kardeşimiz ses sistemlerine meraklıdır kendisinden fikir isteyelim bakalım ne diyecek :ok

K Çevrimdışı

Kashmir

Aktif Üye
23 May 2018
69
44
Adem bey verdiğiniz bu yazılımlar seri noya özel mi yoksa tüm 50” jvc ler için geçerli mi

G Çevrimdışı

GkhnS

Yeni Üye
25 May 2018
23
37
Bu gün 9 üncu ürün kontrolüm de ben de yuvarlak değil ancak yatık şekilde bir gölgelenme görüp polarizer katmanda sanki hafif bir katlanma olmuş da yansıması oluyor gibi olan bu görseli tüketiciye gösterdim ve ben parmağımın ucu ile 3 üncü kere gösterene kadar da kendisi göremediği için bunun kendisi için hiç problem olmadığını söyledi ve ürünü kullanmaya devam edeceğini beyan etti.

Ben bunu, eğer tüketici huzursuz ise sorun kabul ederim. TM bunu sorun kabul etmiyor ve siz bu şekli ile kullanmak istemiyorsanız THH aracılığı ile sorunu çözüme kavuşturma yoluna gitmenizi tavsiye ederim.

Ancak öncesinde MH yi arayarak bir şans daha verdiğinizi yoksa THH ye gideceğinizi, konu uzamadan tatlılıkla çözmek istediğinizi belirtmenizi tavsiye ederim. :ok

Adem Helvacı Ado Hocam selamlar,
Vestel'le yaptığım konuşmalar neticesinde değişim kararı aldılar; benim bahsi geçen televizyonum (50VU73T) ellerinde olmadığı için 55VU53T göndermeyi teklif ettiler, ancak 55VU53T'nin özelliklerine hiçbir yerden ulaşamadım. 55" olarak internette sadece 55VU73T var ancak bu da ellerinde yokmuş. Bu konu hakkında beni aydınlatır mısınız? Nasıl karar vermeliyim? 55VU53T'nin özellikleri 50VU73T ve 55VU73T'den düşük müdür?

Geri
Üst Alt