JVC 50'' 127 Ekran TV Kullanıcıları Ana Konu

Benerivo Çevrimdışı

Benerivo 

Aktif Üye
20 May 2018
201
42
Ben, bu tavrınızdan ötürü kutluyorum sizi değerli kardeşim.

Yıllardır görmeyi özlediğimiz yardımlaşma tablosunu ailemiz gibi gördüğümüz forumumuzda görebilmek inanın çok mutlu etti beni.

Allah, ne muradınız var ise versin kardeşlerim :ok

Sota Sota demek ki çektiğimiz eziyetlerin mutlu sonuçlarını görmek de varmış kaderde, Senin de ellerine sağlık bu vesile ile :ok[/QUOTRica ederim benim forum ve insanlıktan anladığım bu zaten. Faydamın dokunabileceği her alanda yardıma hazırım ve sizden de çekinmeden yardım isterim :)
Ben, bu tavrınızdan ötürü kutluyorum sizi değerli kardeşim.

Yıllardır görmeyi özlediğimiz yardımlaşma tablosunu ailemiz gibi gördüğümüz forumumuzda görebilmek inanın çok mutlu etti beni.

Allah, ne muradınız var ise versin kardeşlerim :ok

Sota Sota demek ki çektiğimiz eziyetlerin mutlu sonuçlarını görmek de varmış kaderde, Senin de ellerine sağlık bu vesile ile :ok

Rica ederim benim forum ve insanlıktan anladığım bu zaten. Faydamın dokunabileceği her alanda yardıma hazırım ve sizden de çekinmeden yardım isterim :)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Ado başkan servis geldi ayarladı 2-3 gün izledim trt4k yı tkgs güncelleme yapmıştım ondan sonra gitti trt 4k merkezi sistem kullanıyorum. Tv den bir ayarı varmıdır?

Fabrika ayarlarına dönmeyi denedinzi mi? TV de çok özel bir kanal sıralamanız var mı? (Kanal listeniz değişir çünkü)

digital71 Çevrimdışı

digital71

Yeni Üye
29 May 2018
43
45
ilk kurulum yaptım ama aynı işlem midir fabrika ayarları. nasıl yapılır? Kanal listesini tekrar ayarlayabilirim.

digital71 Çevrimdışı

digital71

Yeni Üye
29 May 2018
43
45
yok yazılım yüklemedim. bu sürümde hiç bir sorunum yok. hd kanallar youtube netflix ıp tv v.s. çok iyi performansı bozmak ta istemiyorum. aslında trt1 hd görüntüsü de çok iyi maçlara buradan da bakabilirim. Teşekkür ederim ilginize varsın trt4k olmasın şimdilik.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
yok yazılım yüklemedim. bu sürümde hiç bir sorunum yok. hd kanallar youtube netflix ıp tv v.s. çok iyi performansı bozmak ta istemiyorum. aslında trt1 hd görüntüsü de çok iyi maçlara buradan da bakabilirim. Teşekkür ederim ilginize varsın trt4k olmasın şimdilik.

Sanki yanlış bir düşünce gibi azizim, Zate yükleyeceğiniz ful yazılım, yani sürüm değişmez. 4K varken HD izleemek, Ne biliim :alala

GoGoBaBa Çevrimdışı

GoGoBaBa

Yeni Üye
25 May 2018
29
55
Şu ramazan mübarek gün yaptığınız tüm iyiliklerin güzelliği yürklerinize yansısın arkadaşlar :ok

Umuyorum bu kelebek etkisi artarak çığ gibi büyüyecek :ok

kıssadan hisse ;)

Adamın biri sabaha karşı okyanus sahilinde, güneşin doğuşunun keyfini çıkarmak için sahile inmiş. Uzakta sahilde birini görür. Biraz yaklaştığında sahile vuran deniz yıldızlarını okyanusa atan bir çocuğun olduğunu fark eder. Çocuğa yaklaşarak sorar:
-Deniz yıldızlarını neden okyanusa atıyorsun?
Çocuk der ki:
– Güneş yükseldi mi, sular çekiliyor. Onları suya atmazsam susuzluktan ölecekler.
Adam devam eder:
– Sahil kilometrelerce uzanıyor ve binlerce deniz yıldızı var, hangi birini atacaksın. Ne fark edecek ki?
Çocuk, adamı dinledikten sonra bir deniz yıldınızı daha okyanusa atar ve cevap verir:
– Bu deniz yıldızı için fark etti.
Adam, çocuğun yalnızca okyanus manzarasının keyfini çıkarmaya gelmeyip bir fark yaratmak istediğini anlar ve ona katılarak bütün sabahı okyanusa deniz yıldızı atarak geçirir.

Hayat Akarken, başkaların ve de sevdiklerinizin hayatında bir fark yaratmak için ne yapabilirsiniz.

değişik anlatımlarıda var

Bir adam okyanus sahilinde yürüyüş yaparken,denize telaşla bir şeyler atan birine rastlar. Biraz daha yaklaşınca bu Kişinin, sahile vurmuş deniz yıldızlarını denize attığını fark eder ve
– “Niçin bu deniz yıldızlarını denize atıyorsun ?” diye sorar.
Topladıklarını hızla denize atmaya devam eden kişi, “Yaşamaları İçin” yanıtını verince, adama şaşkınlıkla:
– “İyi ama burada binlerce deniz yıldızı var.Hepsini atmanıza imkan Yok. Sizin bunları denize atmanız neyi değiştirecek ki ?” der.
Yerden bir deniz yıldızı daha alıp denize atan kişi,

– “Bak Onun İçin Çok Şey Değişti,” karşılığını verir.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
kıssadan hisse ;)

Adamın biri sabaha karşı okyanus sahilinde, güneşin doğuşunun keyfini çıkarmak için sahile inmiş. Uzakta sahilde birini görür. Biraz yaklaştığında sahile vuran deniz yıldızlarını okyanusa atan bir çocuğun olduğunu fark eder. Çocuğa yaklaşarak sorar:
-Deniz yıldızlarını neden okyanusa atıyorsun?
Çocuk der ki:
– Güneş yükseldi mi, sular çekiliyor. Onları suya atmazsam susuzluktan ölecekler.
Adam devam eder:
– Sahil kilometrelerce uzanıyor ve binlerce deniz yıldızı var, hangi birini atacaksın. Ne fark edecek ki?
Çocuk, adamı dinledikten sonra bir deniz yıldınızı daha okyanusa atar ve cevap verir:
– Bu deniz yıldızı için fark etti.
Adam, çocuğun yalnızca okyanus manzarasının keyfini çıkarmaya gelmeyip bir fark yaratmak istediğini anlar ve ona katılarak bütün sabahı okyanusa deniz yıldızı atarak geçirir.

Hayat Akarken, başkaların ve de sevdiklerinizin hayatında bir fark yaratmak için ne yapabilirsiniz.

değişik anlatımlarıda var

Bir adam okyanus sahilinde yürüyüş yaparken,denize telaşla bir şeyler atan birine rastlar. Biraz daha yaklaşınca bu Kişinin, sahile vurmuş deniz yıldızlarını denize attığını fark eder ve
– “Niçin bu deniz yıldızlarını denize atıyorsun ?” diye sorar.
Topladıklarını hızla denize atmaya devam eden kişi, “Yaşamaları İçin” yanıtını verince, adama şaşkınlıkla:
– “İyi ama burada binlerce deniz yıldızı var.Hepsini atmanıza imkan Yok. Sizin bunları denize atmanız neyi değiştirecek ki ?” der.
Yerden bir deniz yıldızı daha alıp denize atan kişi,

– “Bak Onun İçin Çok Şey Değişti,” karşılığını verir.

Anlayana çok güzel kıssa azizim :ok

Ellerine sağlık.

M Çevrimdışı

Meftun

Yeni Üye
19 Şub 2018
49
Sanki yanlış bir düşünce gibi azizim, Zate yükleyeceğiniz ful yazılım, yani sürüm değişmez. 4K varken HD izleemek, Ne biliim :alala
Üstad dün bi yerde eski bi ragal TV gördüm renkler gayet canlı idi. benim sorum bu tv deki rek sorunu yazılımla düzelebilecek bi durum mudur. donanımsal bi şey değildir umarım. yazılımla çözülebilir diye bekliyorum. şöle ki 45 derecelik açı da o kadar bariz belli oluyor ki. VA panel olması sebebi ile açı olayını göze almıştım ama bu kadar olacağını tahmin etmemiştim.

BlackB Çevrimdışı

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
960
41
Üstad dün bi yerde eski bi ragal TV gördüm renkler gayet canlı idi. benim sorum bu tv deki rek sorunu yazılımla düzelebilecek bi durum mudur. donanımsal bi şey değildir umarım. yazılımla çözülebilir diye bekliyorum. şöle ki 45 derecelik açı da o kadar bariz belli oluyor ki. VA panel olması sebebi ile açı olayını göze almıştım ama bu kadar olacağını tahmin etmemiştim.

günaydın.. yazılım görüntüde iyileşmeyi sağlasa da açı sorununu ortadan kaldıracağına pek ihtimal vermiyorum.. sonuç olarak panel VA olduğu için yandan bakınca yine renkler soluk gözükecektir..

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Yazılımlar performansı iyileştirir ancak açı sorununa çözüm getirmez azizim :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Üstadım şöle direk karşıdan değil 40-45 derecelik bır açı ıle soluk olduğu barız oluyor. yazılımlar ne performansını iyileştiri acaba?

Her yazılım, Sahadan gelen olumsuz geri dönüşlerin iyileştirmesini içeriyor. Ancak bu iyileştirmeler mevcut standartlar dahilinde olur ancak, Renk, Ses, Akışkanlık, Stabilite vs

Tekrar yazayım da kimse açı sorununda düzelme olur diye düşünmesin :ok

C Çevrimdışı

cemel 

Aktif Üye
27 Nis 2018
312
43
Adem Helvacı Ado hocam digiturkplay tvinin smarta ekleyebilir miyiz yoksa yazılım ile mi gelir, digiturkplayı yeni sezonda smartta nasıl kullanabilirim, bunun içinde fabrikadan yazılım için istek yapılabilir mi?

Geri
Üst Alt